nllere yakndan baknca

valla kıl tüy ve pislikle ilgili durumları hiç "olur onlar da insan" diye karşılayamıcam.
ama her insanın dudağında ucuk cıkabilir,50 yasında bir cok insanın gıdısı da sarkar bu ck normall
sharon stone ve katie nin durumlarında bir anormallik yok diğerleri bence iğrenç:umursamaz:

katılıyorum.her an kamera karşısındalar bunu biliyolar.maniküre pediküre dikkat etmeliler en azından:)

Sadece ünlüler değil her kadın kendine dikkat etmeli.Siz her daim pür bakımlı mısınız acaba ? :sm_confused:

tabi canım herkesin kusuru olcak :)
sadece ekranlara kusursuz gosteriliyorlar

ay o tırnaklar ne öle ya o kadar kamera karşısına çıkıosunuz dikkat eder insan yaa

Ulan Beyonce kaç tane ofsayt pozisyonun var böyle kıllı tüylü ne pis karısın laelaelaelaelae Jilet neyim vur bare 2 dk nı almaz yeminle lülülülülülü

Ünlüler böle bir de ünlü olmasalar ne olurmuş acaba düşünmek bile istemiorumm

Ünlüler böle bir de ünlü olmasalar ne olurmuş acaba düşünmek bile istemiorumm

Sadece ünlüler değil her kadın kendine dikkat etmeli.Siz her daim pür bakımlı mısınız acaba ? :sm_confused:

bence de her kadın bakımlı olmalıdır ama onlar buna daha fazla dikkat etmeliler..
her daim pür bakımlı olmaya gelince..ojelerim soyulmuş ve tüylerim cıkmış vaziyette sokağa cıkmam şahsen..yapmayın arkadaşlar ele ayaga önem vermek,ağda yapmak pür bakım mı sizcemirmirmirmir

Ama ünlüler diye kollarını almak zorunda değiller ki ... :S

Ama ünlüler diye kollarını almak zorunda değiller ki ... :S

bencede herkez kolunu alıcak diye bişi yok abartılmamalı bence insanlar porselenden heykel değiller sonuçta ayrıcada kılları okadar uzun çirkin değil ama soyulmuş ojeyi bende hiç sevmiyorum bakımsız tırnağı falan :bbo:

Soyulmuş oje özellikle siyahsa tarz qereği yapılıyor diye biliyorum ben . Rocker qiyim ve stilinde bu bir numaradır :) kötü mü evet kötü ama bakımsızlıktan değil tarzdan

Ünlüler de insan onu anlatmaya çalışıyorum.Bir insan her daim 365 gün 6 saat bakımlı olabilir mi ? Onları da her zaman pür makyajlı,tüysüz göremeyebiliriz.Neden ünlü olunca insanlar böyle bir beklenti içine giriliyor ?Ben de bunu anlamıyorum.Her zaman boyalı bebek gibi dolaşamazlar ki.zemuszemus Tüy ile kılı da ayırt etmek lazım.Aldırmaz aldırmaz tüyünü,bize mi düştü tasası?kaydirigubbakcemile3
Nice insan var dışı janjanlı ,ama o derece de pis.sositososito

bana göre bakımlı olmak=makyajlı boyalı bebek gibi olmak değildir işte..bakımlı olmanın ilk şartı temizliktir.herhangi bir ortam da görsem ojesi soyulmuş kollar simsiyah erkek gibi kıllı ayaklar tüylü yadırgarım..ünlü olunca da yadırgadığım şeyi bu tür ortamlarda eleştiririm şuan oldugu gibi.günlerce bunu düşünüp tasalanmam amakaydirigubbakcemile3yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…