nlcn&dilan 'ın sohbet topiği buyrun kızlar :)

aglaama demıcem bebegım agla rahatla ınsan patlıyor cunku aglamazsa... ben bugun sabahtan berı doluydum sıkıntılıydım cıktı ıste sebebı... ınsallaahh babacıgınında yoktur bıseyıı.. olsun varsın acı yemek ıcın aglamıs ol :KK34: hem takma onlarııı onlar ıcın esınlede asla kotu olmaaa derım ben sana canım.. orda senın tek destegın o.. onuda bıktırırsın bak canım
aslında takan bırı deıgılım kaynana gorumce falan bılıosun işte tuzu bıberı oldu babam :KK43:aslında dıyorum yoktur baska bıseydır dıe eger oyle olsa neden doktor emin olmadan kemoterpyi ilaçları kessin dimi ? 3 ayda bı anda buyuyen bısey degılmıs zaten kolon kanseri 8 10 senede bas gösterıomus ınsallah temızdır nılcanım dua edıcem sende et olurmu babannen ıcınde dua edıcem mekanı cennet olsun :KK43:

bebegım benım teyzemın ıcınde cok korkmuslardı 9 sene sonra kıtle goruldu yınee cok korktularr agladılar fılan yapmayın etmeyın dedık.. gıttı kontrollerınee hıc bısey cıkmadı hem bak kan tahlıllerı fılanda temız cıkmıs... ınsallaahh ınsallaaahh ınsallahhh hıc ama hıc bıseyı yokturr.... uzulmee bebegımmm sen.... babaannemı hala kabullenemedım sankı.. ne bılım o dıılmıs sankıı yaaa.. ondan mı bu kadar sakınım acaba?????

bebegım benım teyzemın ıcınde cok korkmuslardı 9 sene sonra kıtle goruldu yınee cok korktularr agladılar fılan yapmayın etmeyın dedık.. gıttı kontrollerınee hıc bısey cıkmadı hem bak kan tahlıllerı fılanda temız cıkmıs... ınsallaahh ınsallaaahh ınsallahhh hıc ama hıc bıseyı yokturr.... uzulmee bebegımmm sen.... babaannemı hala kabullenemedım sankı.. ne bılım o dıılmıs sankıı yaaa.. ondan mı bu kadar sakınım acaba?????
bende onu dıodum kendı kendıme cok sakin falan dıe. evet cnım bencede kabullenmedıgın ıcın bu kdr skinsin 1 2 gun sonra kendıne gelınce ıyce bı aglar rahatlarsın uzulme sen. babam ıcınde dedıgın gıbı olur ınsallah cnım .. eşininde anneannesı oluodu dimi?

bende onu dıodum kendı kendıme cok sakin falan dıe. evet cnım bencede kabullenmedıgın ıcın bu kdr skinsin 1 2 gun sonra kendıne gelınce ıyce bı aglar rahatlarsın uzulme sen. babam ıcınde dedıgın gıbı olur ınsallah cnım .. eşininde anneannesı oluodu dimi?

evet canım aynen oylee... cıkmıo aklımdann.. ama sankı köye gıtsem babaannem hala orda dıvanın ustunde oturcak bana bıseyler dıcek ben anlamıcam sonra benı azarlıcak gıbıme gelıo... o mu öldüü sımdı yaaa??????? :KK43:
:KK43:

evet canım aynen oylee... cıkmıo aklımdann.. ama sankı köye gıtsem babaannem hala orda dıvanın ustunde oturcak bana bıseyler dıcek ben anlamıcam sonra benı azarlıcak gıbıme gelıo... o mu öldüü sımdı yaaa??????? :KK43:
:KK43:
kabullenmesı cok zor ama evet bebegım :KK43:allah geclerın basına vermsın eleavuca dusurmeden aldı bu yonden bak canı acımadı çekmedi..temiz olum herkese nasib olmaz Allah'ın sevgili kuluymuş babaanne :KK5:

Son düzenleme:
kebullenmesı cok zor ama evet bebegım :KK43:allah geclerın basına vermsın eleavuca dusurmeden aldı bu yonden bak canı acımadı çekmedi..temiz olum herkese nasib olmaz Allah'ın sengii kuluymuş babaanne :KK5:

zaten tesellımız o bebegım... canım benım.. sımdı cıkmam lazım.. uyumam lazım ya da uyumaya calısmam lazım.. erkenden yola koyulacam kızkardesımı okula yetıstırmem gerekecek canım
cok opuyorum senı tatlım.. sakın uzulme uzuntu uzuntuyu getırır canım unutma.. hersey cok guzel olcak de.. ben ıskenderundada sureklı evde olcam.. gırerım sık sık nete canım opuyorum senı cok.. ıyı geceler...

zaten tesellımız o bebegım... canım benım.. sımdı cıkmam lazım.. uyumam lazım ya da uyumaya calısmam lazım.. erkenden yola koyulacam kızkardesımı okula yetıstırmem gerekecek canım
cok opuyorum senı tatlım.. sakın uzulme uzuntu uzuntuyu getırır canım unutma.. hersey cok guzel olcak de.. ben ıskenderundada sureklı evde olcam.. gırerım sık sık nete canım opuyorum senı cok.. ıyı geceler...
saol canım benim destekoldugun ıcın .. kendıne ıyı bk ve dıkkat et Allah kolaylık versin canım cok opuyorum..

diloşummm....... bu sabah kotu bı suprızle uyandım... aptal kırmızılar geldı yıneeeeee:KK43::KK43: nasıl agladım anlatamammm...
sımdı de tv acıktı esra erol vardı tv de.. ıkız bebek gosterdıler yenı dogmuslar... alllahım onları nazardan saklasınn.. ıcım gıttı yaa aglamaktan gozlerım balon gıbı oldu aglamaktannn... :KK43::KK43:

üzülme canım ya olur stres yapma . başın sağolsun babaneni kaybetmişsin

nasılsın canım ne yapıosun?? babacıgın nasıl??? umarım ıyıdır.. halamlarda kaldık canım gıremedım bı turlu.. bugun annemlerın evıne geldık kardeslerımle... babamlar hala koyde.. dayımı da hastaneye kaldırdık dun.. durumu bayyaaa cıddıı onunda :KK43: dert bıtmıoo anlayacagın...

dilancım şimdi gördüm cevabı...iyi oldu burdan sohbet edebiliriz en azından birbirimize destek oluruz...bak 1.kural sakın olumsuz hamiş hikayelerini okuma,mümkünse ağustos annelerine bir hafta boyunca da girme...

umarım korunmayı bıraktığımız an hamile kalırız yine....

dilancım şimdi gördüm cevabı...iyi oldu burdan sohbet edebiliriz en azından birbirimize destek oluruz...bak 1.kural sakın olumsuz hamiş hikayelerini okuma,mümkünse ağustos annelerine bir hafta boyunca da girme...

umarım korunmayı bıraktığımız an hamile kalırız yine....
ınsallah cnm ınsallah artık daha temkınlı oluruz en azından

X