Nizip hakkında bilgi verebilir misiniz

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
28
Merhaba, Nizip e atandım ve en az 4 sene ordayım. Nizip hakkında bilgi verebilir misiniz orada calısan veya yasayan arkadaslar. Antep merkez cok pahalı nizip daha uygun diye duydum nizipi öne yazdım burası geldi . Doğru tercih mi yaptım acaba

Hakkında hayırlısı olsun öncelikle. En büyük ilçesi 40dakik bile değil arası Oda minibüslerle her saat vardır araç. Tabi lira merkezde daha yüksek. Yeni yapılan çok lüks artık Nizip te mevcut. Kolay yaşanır bir şehir insanı yardım sever ama her küçük yer gibi kendine has sıkıntıları tabi olacaktır.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Fırat mahallesi nasıldır peki okulum oradaymış.

İçini mahallelerini bilmem ne yazıkkı ama sahibinden İlanlara baktım apt lar kötü olacağını sanmıyorum
Tesekkur ederim:) Ben tek gideceğim sanırım apart tarzı bir yerde kalacağım 1+1. Güvenlikli bi yer olsun istiyorum ilk defa tek kalıcam. Umarım içime sinen bi yer ayarlayabilirim. Dün bazı forumlarda nizip hakkında olumsuz yorumlar okudum, moralim biraz bozuldu. Çok fazla Suriyeli varmıs hergün olay oluyormus sosyal hayat sıfırmıs falan. Bunlar doğru mudur ki

Evet dedim ya her küçük yer gibi sıkıntıları var gaziantep tede Suriye li çok her yerde çok İstanbul dada çok. Olay işi srn olaya karışırsa olur yoksa olmaz. Suriye li artık ne yazıkkı hayatımızın gerçeği. Güvenlikli site var mıdır bilmiyorum ama 1+1ler var. Annenin kameralı güvenlikli evinden geçen hafta bir aylık ayakkabım çalındı. İlk defa başıma geldi yani yapacak bir şey yok olması gerekiyor ise oluyor boşver vesvese yapma boş yere

Anladım tesekkur ederim bilgilendirme için

Doğuda bir ilçeden sosyal hayat beklemeyın. Suriyeli heryerde var artk bunu kafanıza takmayın. Bence bir çok ilden ilçeden daha iyidir nizip olumsuz dusunmeyın atamanın tadına varın

Doğuda bir ilçeden sosyal hayat beklemeyın. Suriyeli heryerde var artk bunu kafanıza takmayın. Bence bir çok ilden ilçeden daha iyidir nizip olumsuz dusunmeyın atamanın tadına varın
Güney doğu oluyor. Ayrıca bir çok ilden büyük ve gelişmiş bir yer

Merhaba ben nizipliyim ama tayin sebebiyle geziyoruz suriyeli kaynıyor eski nizip le alakası yok evet uygun antep iline gore ama çok gelistirememis kendini insanları dışardan gelenlere acayip bir gözle bakıyor bende anlamadim ama bu hep öyleydi orada.. Ben çok sıkılıyorum oraya giderken inş siz alirsirsiniz

Öncelikle hayırlı olsun öğretmen misiniz? Benim ilk görev yerimdi Nizip. Yakın arkadaşım oralıydı onun tavsiyesiyle yazmıştım ve hiç pişman olmadım. Aynı sizin gibi yaptım tercihiminönce Nizip sonra Antep yazmıştım
Nizip Antep’e yakın sayılır 45 km 40 dk. 5 dakikada bir de dolmusları kalkar Antepe. Yörenin sıkıntısı ise malum Suriyeliler. Ben 2017 de ayrıldım ordan ona rağmen çok vardı. Okullarda benim çalıştığım dönem sadece 5 lerde Suriyeli öğrenci vardı. Şuan öğrendiğime göre çoğu okulda yarı yarıya öğrenci Suriyeli. Haliyle bu pek çok sorunu beraberinde getiriyor:/
Bu arada Çoğu okulunu bilirim sizinkinki hangisi?

Bence en memnun kalacağız şey şüphesiz yemekleri olacaktırorda yaşadığım öğle aralarının lezzetini hala ararım... İnsanları desen iyidir, Kürt- Türk ayrımı yoktur.
Ev konusu sıkıntı olmaz çok fazlaca sayıda apart var. Fiyatlar elbette Antep’e göre daha uygun. Antep’in o zaman bile kiraları çok yüksekti

Başka öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz

Evet öğretmenim, bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim böyle güzel seyler duyunca çok mutlu oluyorum.Hemen göreve başlamak içinde sabırsızlanıyorum Atandığım Mehmet niyazi marufoğlu ortaokulu. Eğer okul hakkında da bilginiz varsa cok sevinirim okulun yarısı mülteci öğrencilerden oluşuyormus ne tür dezavantajları olur hiçbir fikrim yok meslekte cok yeniyim ve birde okulun hizmet puanı cok düşük(14 puan) 4 sene sonra tayin isterken sıkıntı yasar mıyım bu konudada beni aydıntırsanız cok iyi olur:)) tekrardan cok tesekkurler

Konunuzu yeni gördüm, öncelikle hayırlı olsun. 4 yıldır Nizip’te çalışıyorum ve çok memnunum. Merkez ilçelerden sonra en gelişmiş ilçedir, Gaziantep merkeze 40 km uzaklıktadır. Özel aracınız varsa 40-45 dakikada varırsınız, yoksa her zaman servisler vardır, onları kullanabilirsiniz. Bekarsanız/tek yaşayacaksınız 1+1 evler çok fazla. Bütçenize göre 750-1000 TL arası güzel evler bulabilirsiniz, ki böyle evlerde genelde sadece elektrik öderseniz, diğerleri kiraya dahildir. İlçe sınıra yakın olduğu için okullarda Suriyeli öğrencilerimiz yoğunlukta ama bu her okul için böyle diyebilirim. Bir zaman sonra zaten hepsi sizin öğrenciniz oluyor, merak etmeyin Soracağınız başka sorular varsa bilgilendirebilirim. Umarım çok mutlu olacağınız 4 yıl geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…