- 5 Ağustos 2015
- 628
- 282
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Fırat mahallesi nasıldır peki okulum oradaymış.Hakkında hayırlısı olsun öncelikle. En büyük ilçesi 40dakik bile değil arası Oda minibüslerle her saat vardır araç. Tabi lira merkezde daha yüksek. Yeni yapılan çok lüks artık Nizip te mevcut. Kolay yaşanır bir şehir insanı yardım sever ama her küçük yer gibi kendine has sıkıntıları tabi olacaktır.
İçini mahallelerini bilmem ne yazıkkı ama sahibinden İlanlara baktım apt lar kötü olacağını sanmıyorumÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Fırat mahallesi nasıldır peki okulum oradaymış.
Tesekkur ederim:) Ben tek gideceğim sanırım apart tarzı bir yerde kalacağım 1+1. Güvenlikli bi yer olsun istiyorum ilk defa tek kalıcam. Umarım içime sinen bi yer ayarlayabilirim. Dün bazı forumlarda nizip hakkında olumsuz yorumlar okudum, moralim biraz bozuldu. Çok fazla Suriyeli varmıs hergün olay oluyormus sosyal hayat sıfırmıs falan. Bunlar doğru mudur kiİçini mahallelerini bilmem ne yazıkkı ama sahibinden İlanlara baktım apt lar kötü olacağını sanmıyorum
Evet dedim ya her küçük yer gibi sıkıntıları var gaziantep tede Suriye li çok her yerde çok İstanbul dada çok. Olay işi srn olaya karışırsa olur yoksa olmaz. Suriye li artık ne yazıkkı hayatımızın gerçeği. Güvenlikli site var mıdır bilmiyorum ama 1+1ler var. Annenin kameralı güvenlikli evinden geçen hafta bir aylık ayakkabım çalındı. İlk defa başıma geldi yani yapacak bir şey yok olması gerekiyor ise oluyor boşver vesvese yapma boş yereTesekkur ederim:) Ben tek gideceğim sanırım apart tarzı bir yerde kalacağım 1+1. Güvenlikli bi yer olsun istiyorum ilk defa tek kalıcam. Umarım içime sinen bi yer ayarlayabilirim. Dün bazı forumlarda nizip hakkında olumsuz yorumlar okudum, moralim biraz bozuldu. Çok fazla Suriyeli varmıs hergün olay oluyormus sosyal hayat sıfırmıs falan. Bunlar doğru mudur ki
Anladım tesekkur ederim bilgilendirme içinEvet dedim ya her küçük yer gibi sıkıntıları var gaziantep tede Suriye li çok her yerde çok İstanbul dada çok. Olay işi srn olaya karışırsa olur yoksa olmaz. Suriye li artık ne yazıkkı hayatımızın gerçeği. Güvenlikli site var mıdır bilmiyorum ama 1+1ler var. Annenin kameralı güvenlikli evinden geçen hafta bir aylık ayakkabım çalındı. İlk defa başıma geldi yani yapacak bir şey yok olması gerekiyor ise oluyor boşver vesvese yapma boş yere
Doğuda bir ilçeden sosyal hayat beklemeyın. Suriyeli heryerde var artk bunu kafanıza takmayın. Bence bir çok ilden ilçeden daha iyidir nizip olumsuz dusunmeyın atamanın tadına varınTesekkur ederim:) Ben tek gideceğim sanırım apart tarzı bir yerde kalacağım 1+1. Güvenlikli bi yer olsun istiyorum ilk defa tek kalıcam. Umarım içime sinen bi yer ayarlayabilirim. Dün bazı forumlarda nizip hakkında olumsuz yorumlar okudum, moralim biraz bozuldu. Çok fazla Suriyeli varmıs hergün olay oluyormus sosyal hayat sıfırmıs falan. Bunlar doğru mudur ki
Güney doğu oluyor. Ayrıca bir çok ilden büyük ve gelişmiş bir yerDoğuda bir ilçeden sosyal hayat beklemeyın. Suriyeli heryerde var artk bunu kafanıza takmayın. Bence bir çok ilden ilçeden daha iyidir nizip olumsuz dusunmeyın atamanın tadına varın
Evet haklısınız güneydoğu ki bende birçok il ve ilçeden ıyı oldugunu yazdım zatenGüney doğu oluyor. Ayrıca bir çok ilden büyük ve gelişmiş bir yer
Öncelikle hayırlı olsun öğretmen misiniz? Benim ilk görev yerimdi Nizip. Yakın arkadaşım oralıydı onun tavsiyesiyle yazmıştım ve hiç pişman olmadım. Aynı sizin gibi yaptım tercihiminönce Nizip sonra Antep yazmıştımMerhaba, Nizip e atandım ve en az 4 sene ordayım. Nizip hakkında bilgi verebilir misiniz orada calısan veya yasayan arkadaslar. Antep merkez cok pahalı nizip daha uygun diye duydum nizipi öne yazdım burası geldi . Doğru tercih mi yaptım acaba
Evet öğretmenim, bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim böyle güzel seyler duyunca çok mutlu oluyorum.Hemen göreve başlamak içinde sabırsızlanıyorum Atandığım Mehmet niyazi marufoğlu ortaokulu. Eğer okul hakkında da bilginiz varsa cok sevinirim okulun yarısı mülteci öğrencilerden oluşuyormus ne tür dezavantajları olur hiçbir fikrim yok meslekte cok yeniyim ve birde okulun hizmet puanı cok düşük(14 puan) 4 sene sonra tayin isterken sıkıntı yasar mıyım bu konudada beni aydıntırsanız cok iyi olur:)) tekrardan cok tesekkurlerÖncelikle hayırlı olsun öğretmen misiniz? Benim ilk görev yerimdi Nizip. Yakın arkadaşım oralıydı onun tavsiyesiyle yazmıştım ve hiç pişman olmadım. Aynı sizin gibi yaptım tercihiminönce Nizip sonra Antep yazmıştım
Nizip Antep’e yakın sayılır 45 km 40 dk. 5 dakikada bir de dolmusları kalkar Antepe. Yörenin sıkıntısı ise malum Suriyeliler. Ben 2017 de ayrıldım ordan ona rağmen çok vardı. Okullarda benim çalıştığım dönem sadece 5 lerde Suriyeli öğrenci vardı. Şuan öğrendiğime göre çoğu okulda yarı yarıya öğrenci Suriyeli. Haliyle bu pek çok sorunu beraberinde getiriyor:/
Bu arada Çoğu okulunu bilirim sizinkinki hangisi?
Bence en memnun kalacağız şey şüphesiz yemekleri olacaktırorda yaşadığım öğle aralarının lezzetini hala ararım... İnsanları desen iyidir, Kürt- Türk ayrımı yoktur.
Ev konusu sıkıntı olmaz çok fazlaca sayıda apart var. Fiyatlar elbette Antep’e göre daha uygun. Antep’in o zaman bile kiraları çok yüksekti
Başka öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
Gelmedin mi sen hala tabi okullar kapalı ondan galibaGüncel
Evet okullar kapalı oldugu için bizi henüz çağırmadılarGelmedin mi sen hala tabi okullar kapalı ondan galiba