Merhaba, umarım yazdıklarım sizlere saçma gelmez ama kendimden deneyimli olan sizlerden yardım almak ve bir tık da dert yanmak istiyorum. Ben üniversiteye yeni başlamış 19 yaşında bir genç kızım,yaşıtlarımın çoğunluğu kadın erkek fark etmeksizin cinsellik odaklı ilişkiler istiyor. Aynı yurtta kaldığım insanların çoğunluğu ya biriyle cinsel ilişki yaşamış ya da kendileriyle cinsellik yaşamak isteyen ya da yaşayan erkeklerle ilişki kurmuşlar ve benim bu tarz bir ilişkiler kurmak istememem garip karşılanıyor. Sorun burada değil aslında ben hala standartlarımın arkasındayım yani ben birisiyle tanıştıktan hemen sonra konunun hemen buraya gelmesini hala saçma buluyorum ama bana yaklaşanlar da bu şekilde yaklaşıyor maalesef ki. Sevgilimle ayrılmamızın sebebi de buydu aslında, konunun sonunu mesajlaşırken cinsel şakalara bağlaması beni irrite ettiği için kendisine bundan hoşlanmadığımı söyledim, benden ayrıldı. Bu kişiyle olan ilişkim yaklaşık bir ay sürdü ve ben beni muhtemelen sadece cinsellik için isteyen birisine bir ayımı harcadım. Ben ona duygusal olarak yaklaşırken ve bu hislerimin karşılıklı olduğunu düşünürken onun bana cinsellik yaşayana kadar seviyor rolü yapması beni bir tık yaraladı ve daha önemlisi zamanımı aldı. Bu tarz insanların niyetlerini baştan nasıl anlayabiliriz? -ya da niyetlerini baştan anlayabilir miyiz- Beni sadece arzuları için değil de duyguları olduğu için isteyen erkeği nasıl anlayacağım ya da öyle bir erkek var mı dünya üzerinde? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.