Niye yazmadı

Elaemi

Sağlık olsun
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.168
4.305
658
Merhaba benim güneş lekeleri ve gittikçe büyüyen cilt gozneklerim var.bugün doktora gittim bütün şu pahalı kozmetik kremleri kullandigi mi söylememe rağmen bana yine onlardan yazdı.ben cildi soyan altindan yeni taze cilt çıkaran kremlerdrn istemiştim.yani bu cilt düzelmez üst tabakayı soymak gerekiyor bence lazer vb.bişey yapamam bulunduğum yerde güvenilir bir yer yok ne yapacağım.bu kremlerde fayda görmedim ama neyle fayda göreceğim bilmiyorum

Burda bazı arkadaslar sinoplu bir eczaneden krem getirtmişlerdi kullanmışlardı ve faydasını gören çok olmuştu.. bi araştırın derim eski konulardan

Eğer reçetesiz satılan dermokozmetiklerden öneriyorsa, siz gidip kendiniz alın isteğiniz nedir belirterek mağazaya, çok sinir oluyorum öyle anlaşmalı olduğu ürünleri kakalamaya çalışan doktorlara. Bana da 120 liralık temizleyici önermişti, köpük temizleyici başka hiçbir etkisi yoktu. Bu deri atmak için en etkili yöntem dermapen sanırım ama yer yok diyorsunuz, ben gidiyorum şu an, cilt lekeleri için tercih ediliyormuş benim sivilcelerimi bile kuruttu desem yeri, içten olmasa geçerdi tamamen muhtemelen.

Aynen öyle yaptı pahalı kremleri yazdı iyi de ben onları 5 senedir kullanıyorum ama sonuç yok .ne alacağımı bilmiyorum hangi kremi ce ne şekilde kullanacagimi bilsem kendim alırım.Aynen lazer vb burada yok ne yazık ki

sakin derini atirma. ben öyle peeling yaptirdim 2011 de hala cekiyorum. resmen günese cikamiyorum yüzüm hemen alerji oluyor. renk almiyor. ve deri altinda gözenekler daha büyükmüs koca koca delik oldu yüzümde.

doktorun tek dedigi aaa yaralarin bu kadar derin ve büyük oldugunu tahmin edemedim. hatta kulagima yakin yerlerde iki üc benek olustu. sene yasli insanlarda olur ya acik kahve.

sakin sakin. make up sürmeden disari cikamiyorum resmen

Dediğin cilt soyan krem expigment mi? Eğer oysa kesinlikle tavsiye etmiyorum eskisinden daha berbat hale sokmuştu yüzümü
Işte o tür kremler ama hangisi mesela size iyi gelmemiş korkuyorum hangisini kullanmam gerekir bilmiyorum

Peki ne yapabilirim tavsiye ye ihtiyacım var

Işte o tür kremler ama hangisi mesela size iyi gelmemiş korkuyorum hangisini kullanmam gerekir bilmiyorum
Şuan en iyisi expigment olarak geçiyor en etkilisi %4'lük olan.
Bende tavsiye üzerine alıp kullandım (Kk'da topik vardı bununla ilgili bakabilirsin.)
Berbat etti suratımı sürdüğümün 2. Günü kıpkırmızı yanan moraran bir suratla uyandım

Dermaroller ile cildinizi tarayıp, melafadin ampul uygulayabilirsiniz. İnternette pek çok uygulama videosu var, izleyip evde tek başınıza yapabilirsiniz :)

Ondan uzak durmam lazım demekki offf ne yapacam kışın bu işi çözmek istiyorum

Dermaroller ile cildinizi tarayıp, melafadin ampul uygulayabilirsiniz. İnternette pek çok uygulama videosu var, izleyip evde tek başınıza yapabilirsiniz :)
Melafadin ilk kez duydum ve baktım evet leke için tedavi uygulayabilitim peki gozenekler için ne tavsiye edersiniz

Melafadin ilk kez duydum ve baktım evet leke için tedavi uygulayabilitim peki gozenekler için ne tavsiye edersiniz

Gözenekler için en çok dikkat etmeniz gereken şey düzenli bakım. Ne kullanırsanız kullanın, 1 hafta aksatsanız eski haline dönüyor.

Dermaroller uygulamasını gözenekler için de yapabilirsiniz. Buna ek olarak sebum önleyici tonik ve serumlar var. Aynı serinin ürünlerini kullanırsanız etkisi artar.

Temizledikten sonra gözenekli bölgeyi de nemlendirmeyi ihmal etmeyin. Bilinenin aksine gözenekler nemsiz kalan cildin sebum üreterek cildi tıkaması sonucu büyür. Bu nedenle melafadine ek olarak hyalüronik asit içeren ampüller de kullanabilirsiniz. Örn; iki hafta melafadin, bir hafta hya gibi... Gün içinde kullanılan sprey formundaki termal sular da hem ferahlatıyor hem de nem dengesini koruyor.

Diğer önemli husus da yaz kış cildinizi güneşten korumak. Hem cilt lekesi yapmasın, hem de cildinizi kurutup dengesini bozmasın.

Bebek gibi ciltli günler :)

Çok çok teşekkür ederim peki hyanulaik asit çok pahalı siz hangi markayı kullanıyorsunuz.

o kremleri hic tavsiye etmiyorum. ciltte cok daha hizli leke oluyo ve kilcal damarlae catliyo. agua termal tarzi nemlendiricisi olan urunleri tercih et. yediklerine dikkat et. yuzune yumurta sarisi surup kuruyunca nazikce soyarak cikar. mumkunse bal sur maske olarak. ve hakiki zeytin yagi

Çok çok teşekkür ederim peki hyanulaik asit çok pahalı siz hangi markayı kullanıyorsunuz.
Pahalılık seviyesi içindeki etken maddenin miktarına göre değişir. Ben janssen ampüllerinden kullanıyorum ama bu ara ‘the ordinary’ markasının serumlarını çok sık duyuyorum. Hem hya (Hya %2) için hem de leke tedavisi ( Niacinamide %10) için uygun ürünleri var. Fiyatları kısmen daha uygun.

Daha uygun fiyatlı bir ürün isterseniz pure beauty markasının mavi serisi (geoaqua) var. Fiyatına göre bence başarılı :)

Gözenekleriniz için de yves rocher in yeşil serisini (sebo vegetal) ve kiehl’s ın kil maskesini öneririm.

Teşekkür ederim .Ay gibi cildiniz olsun insallah☺☺☺☺yves rocher kullandım o bana yaramadı .ama diğerlerini deneyeceğim.

Cok ciddi cilt problemi yasamistim. Cildiye profesörüne gittim. bana bi ilaç verdi ismini hatırlamıyorum simdi bir de eczanede satılan Solante pigmente almistim gunes kremi. Cok faydalı oldu..

Cok ciddi cilt problemi yasamistim. Cildiye profesörüne gittim. bana bi ilaç verdi ismini hatırlamıyorum simdi bir de eczanede satılan Solante pigmente almistim gunes kremi. Cok faydalı oldu..
Benim l ekelerim doğumdan sonra oldu.güneş k remim la roche posay ötekiler gozlerimde alerji yapıyor teşekkür ederim tavsiyen icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…