• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye küçüğüm acaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni de kuşum var yemi bitecek sokağa çıkıp dükkan mı arayayım? İnternetten sipariş veriyorum bu dert edilecek çözümsüz bir durum mu? Ayrıca ben sokağa mı atın diyorum. Kız 19 yaşında dışarı çıkması zaten yasak
Dalga geçiyorsanız komik değil, ciddiyseniz çok komik.

Köpeğin günlük tuvaletiyle kuşun yemini internetten söylemeyi nasıl bağdaştırdınız acaba?

Köpek internete mi tuvaletini yapacak, modemin üstüne mi giderek ihtiyacını?

Beni de kuşum var yemi bitecek sokağa çıkıp dükkan mı arayayım? İnternetten sipariş veriyorum bu dert edilecek çözümsüz bir durum mu? Ayrıca ben sokağa mı atın diyorum. Kız 19 yaşında dışarı çıkması zaten yasak
Köpeğin önüne internetten ağaç fotoğrafı açsın konu sahibi buraya çişini kakanı yap evladım desin madem. Çok kolonya kullanmayın gözünüzü seveyim.

İlla dışarı mı çıkmak gerekiyor? İnternetten alışveriş yapılır

Yedek kaka alışverişi mi? Mucizevi köpek kakası alıyorsunuz ve köpek kakayı görünce içine doğru sıçıyor. Hep içinde eriyip gidiyor kakalar. Boklar falan asit dökülmüş gibi eriyor. Durmayın, hemen siz de mucizevi bok parçasını sipariş edin. Mucizevi bok parçası, evde kalmanızı sağlar.

Yedek kaka alışverişi mi? Mucizevi köpek kakası alıyorsunuz ve köpek kakayı görünce içine doğru sıçıyor. Hep içinde eriyip gidiyor kakalar. Boklar falan asit dökülmüş gibi eriyor. Durmayın, hemen siz de mucizevi bok parçasını sipariş edin. Mucizevi bok parçası, evde kalmanızı sağlar.
Beyin bedava... Kum, köpek tuvaleti yapay çim vs vs alınabilir balkona koyarsın. Ne demeliyiz 19 yaşında ama çıksın dışarı köpeğini gezdirsin mi? Gerçi beni ilgilendirmez polise denk gelirse açıklamayı yapıp cezayı ödeyecek olan kendisi. Ben dışarı gitmenin şart olmadığını evde de çözüm bulunur diye söyledim. bence sen mucizevi kaka yerine kullanacağın şeyler sipariş et ihtiyacın var gibi görünüyor

konu sahibi bu ikinci konun actigin gün banlaniyosun.
bakalim geldiginde ki actigin konu ne olacak😆

konu sahibi bu ikinci konun actigin gün banlaniyosun.
bakalim geldiginde ki actigin konu ne olacak😆
Çünkü beyin bedava.
Sen yasaklı isen annen baban çıkacak yani, insanları karıştırmanın insan hayvan çatışmasına sokmanın ne manası var...

Beyin bedava... Kum, köpek tuvaleti yapay çim vs vs alınabilir bence sen mucizevi kaka yerine kullanacağın şeyler sipariş et ihtiyacın var gibi görünüyor

O kadar haklısınız ki. Yapay çim özellikle çok mantıklı. Benim köpeğim de evde. Ben aldım yapay çimi. Salonun ortasına serdim afedersin. Sen köpek git masanın bacağını ağaç san, sıçtı sıvadı her yere. Sonra kum aldım. Gittim banyoya koydum. Hayvan afedersin git insan gibi sıç de mi kuma. Yok sığmadı banyoya. Biraz hayvan irisi. Sığdıramıyorum hiçbir yere. İlla ağaca sıçacak.

Hayır bir de saçma sapan devletler izin veriyor hayvanların gezdirilmesine. Ne mana yani. Açacaksın baby TV'yi. Vereceksin önüne mısır patlağını. Enerji atmakmış, dışarı çıkma ihtiyacıymış. Hayvanlığın alemi yok.

O kadar haklısınız ki. Yapay çim özellikle çok mantıklı. Benim köpeğim de evde. Ben aldım yapay çimi. Salonun ortasına serdim afedersin. Sen köpek git masanın bacağını ağaç san, sıötı sıvadı her yere. Sonra kum aldım. Gittim banyoya koydum. Hayvan afedersin git insan gibi sıç de mi kuma. Yok sığmadı banyoya. Biraz hayvan irisi. Sığdıramıyorum hiçbir yere. İlla ağaca sıçacak.

Hayır bir de saçma sapan devletler izin veriyor hayvanların gezdirilmesine. Ne mana yani. Açacaksın baby TV'yi. Vereceksin önüne mısır patlağını. Enerji atmakmış, dışarı çıkma ihtiyacıymış. Hayvanlığın alemi yok.
Siz bu kafayla köpeğe maske takıp dışarı çıkıp sonra polise ne yasağı ben yasak falan anlamam bunu TV de göreyim o zaman size gösteririm diye bağıran kadının yan çarı gibi davranırsınız 👏

Siz bu kafayla köpeğe maske takıp dışarı çıkıp sonra polise ne yasağı ben yasak falan anlamam bunu TV de göreyim o zaman size gösteririm diye bağıran kadının yan çarı gibi davranırsınız 👏

33 yaşındayım ben. Köpeğim daha reşit değil ama onda da ceza yer miyim? Siz bilgili bir ablaya benziyorsunuz. Ona var mı ceza?

İdrak yan çarı olmaz anca baş çarı olur.
Ya da dükü, düşesi✌🏻

33 yaşındayım ben. Köpeğim daha reşit değil ama onda da ceza yer miyim? Siz bilgili bir ablaya benziyorsunuz. Ona var mı ceza?
Hanimefendi soruyu soran kişi 19 yaşında ve annesinin babasının da dışarı çıkmasını istemiyor. Sunduğunuz çözüm nedir? Kenardan kenardan polise görünmeden sakin yere gitmesi mi?

Hanimefendi soruyu soran kişi 19 yaşında ve annesinin babasının da dışarı çıkmasını istemiyor. Sunduğunuz çözüm nedir? Kenardan kenardan polise görünmeden sakin yere gitmesi mi?

Ben İnternetten sipariş versin diyorum. Çözümüm bu. Sizinle aynı fikirdeyim.

Burda kimse ne olursa olsun al köpeğini dışarı çıkar yasakları çiğne demedi zaten
Bence siz kendi yazdıklarınıza ve verdiğiniz cevaplarla konunun nerelere gittiğine bir bakın ksjshdhddsksj
Şaka mısın ya insanlar ne dertte sen köpek gezdirme derdindesin
Köpeği alışverişe çıkarmıyorum ihtiyaçlarını gidermesi gerekiyor ya hani. Biraz bilgi sahibi olun.
İlla dışarı mı çıkmak gerekiyor? İnternetten alışveriş yapılır

Burda kimse ne olursa olsun al köpeğini dışarı çıkar yasakları çiğne demedi zaten
Bence siz kendi yazdıklarınıza ve verdiğiniz cevaplarla konunun nerelere gittiğine bir bakın ksjshdhddsksj
Sıvamak...

O kadar haklısınız ki. Yapay çim özellikle çok mantıklı. Benim köpeğim de evde. Ben aldım yapay çimi. Salonun ortasına serdim afedersin. Sen köpek git masanın bacağını ağaç san, sıçtı sıvadı her yere. Sonra kum aldım. Gittim banyoya koydum. Hayvan afedersin git insan gibi sıç de mi kuma. Yok sığmadı banyoya. Biraz hayvan irisi. Sığdıramıyorum hiçbir yere. İlla ağaca sıçacak.

Hey bağyan, siz yetkili bir bağyana benziyorsunuz, size soru sorabilir miyim?

Ben 34 senedir sirkte çalışıyorum, aslan terbiyecisiyim, biz sülale böyü öyleyiz aslan terbiye ederiz ve fekat evdeki iki aslanım da sifonu çekebildiği halde bakıyorum helanın içine basmış affedersin ben tutana kadar evde yürüyor. kum denedim üzerine bastı halıya kadar yürümüş. Halı olmuş bk. Tamam halıya zçmadı bunu kabul edebilirim ama git sen kumdakine bas gez.. Bi de kedigillerden olacak. Köpek olsaydı sifonunu şimdiye kendisi çekmiş ve basmamıştı. Bas çek sil bas, çek süpür yapardı köpek yağni ben öyle biliyom.

Hodjam, bu konuda naapabilirim? Ara ara ağzına kafamı sokuyorum aslanımın, bisikolojisi bozulmamıştır inş?

Biliyorsunuz ki 20 yaş altına yasak geldi ve bilin bakalım ben kaç yaşındayım fükrkfmrkmdkröcjd (19) Köpeğim var ve dışarı çıkamıyorum ayrıca annemle babamın da dışarda bulunmasını istemiyorum. Ne yapmam lazım lan acaba ?
Heee ondan belin 63 cm di 😄 ilerde çocuklarım annem ince belliymiş diyecekler vs. diyince bende seni evli çocuklu sanmıştım ayrıca ben 19 yaşındayken belim 60 tı biraz daha gayret etmen lazım 😅
Neyse şaka bi yana bahçe falan varsa kimseyle konuşmadan temas olmadan çıkarabilirsin.

Hey bağyan, siz yetkili bir bağyana benziyorsunuz, size soru sorabilir miyim?

Ben 34 senedir sirkte çalışıyorum, aslan terbiyecisiyim, biz sülale böyü öyleyiz aslan terbiye ederiz ve fekat evdeki iki aslanım da sifonu çekebildiği halde bakıyorum helanın içine basmış affedersin ben tutana kadar evde yürüyor. kum denedim üzerine bastı halıya kadar yürümüş. Halı olmuş bk. Tamam halıya zçmadı bunu kabul edebilirim ama git sen kumdakine bas gez.. Bi de kedigillerden olacak. Köpek olsaydı sifonunu şimdiye kendisi çekmiş ve basmamıştı.

Hodjam, bu konuda naapabilirim? Ara ara ağzına kafamı sokuyorum aslanımın, bisikolojisi bozulmamıştır inş?

Şimdi aslan sıkıntılı. Bende bir tane su samuru var. Adından anlaşıldığı üzere suya sıçıyor. Küveti dolduruyorum içine girip salıyor. Ama sonra o bokların içinde yüzmeye devam ediyor pis mikrop. Kaç kere dedim al bunları poşete koy sonra yine yıkanacaksan yıkan.

Aslan için yapay bok tavsiyesi verebilirim. Köpeklerde işe yaradığı kadar işe yarıyor. Mutlaka deneyin. En olmadı götüne acı biber sürün. Bir süre sonra yola geliyorlar.

Back
X