niye bu kadar acımasız vicdansız bu kk üyeleri?

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
beni bilenler bilir senelerdir bu forumdayım.
gece gece konulara girdim okudum. daha öncelerden beri içimde tutuyodum ama cidden artık yeter.
herkes adına konuşup genelleme yapmıyorum, kim üstüne alınmak istiyorsa alınabilir, lakin herkes kendini biliyor...

insanlar buraya dertlerini üzüntülerini hatalarını yazıyor. bir insanın psikolojisi bozuktur ki bunu buraya yazıp dertleşmek ister, yardım ister
ama siz ki bu insanların konularının altına binbir türlü senaryolar, laf sokmalar, aşağılamalar, ateşe körükle gitmeler...
gerçekten nasıl insanlar var böyle dedirten bi durum!
az önce girdim bir 5 dk konulara baktım, yorumları görmez olaydım!

bu kadar sert, kırıcı davranmak zorundamısınız ya? gerçekten 17-18 yaşında evlenip 3 çocuk doğurmuş, gençliğini yaşayamamış ve şimdide kocaları yüzünden birşey görememiş, evden çıkmayan asosyal ev hanımları egolarını tatmin etmek için, burda hata yapan gençleri aşağılamakla zaman geçiriyor!! bu yaptığınız aynen benim gözümde böyle görünüyor!

birçoğunuz eminim benden, bizden daha büyüktür daha tecrübelidir. fakat siz çok mu mükemmel bir gençlik yada hayat yaşadınız? günahsız hatasız bir melek misiniz???
insanları hataları ile yargılamaktan yada kırıcı olmaktan yada onları aşağılamaya çalışmaktan vazgeçin artık!!
buraya derdini yazan bir insanın psikoloji zaten normal bir durumda değildir. bu yüzden sizin yazdığınız yorumlar onda daha fazla zarara uğratır ne biliyim gider belki intihar eder. belli mi olur?? bunun vebali kime kalır?

bu konuların çoğuda bekaret yada cinsel konusuna açılıyor. insanları yargılamaktan ve aşağılamaktan vazgeçin artık. lütfen!

EĞER KIZINIZ VARSA O.... , OĞLUNUZ VARSA İB*E HAKKINDA KONUŞMAYIN. UNUTMAYIN ALLAH BİR ŞEKİLDE BUNU ÖDETİR SİZE.

söylediklerim kişisel birşey değildi. genelleme de yapmıyorum herkes içinde konuşmuyorum. biliyorum çok farklı ve iyi niyetli üyelerde var. ama herkes kendinin ne olduğunu çok iyi biliyor. yazımı üstüne alınmak isteyen de alınabilir...
kusurum varsa affola, dediğim gibi artık çok sinirlenmeye başladım, senelerdir içimde tutuyorum...

En cok sikayet edilen konu bu oldugu halde hic duzelme gostermeyen mesele.
Ben dobrayim iste o kadar deyip Allah ne verdiyse yola devam:))

demişsiniz de burada üyeleri böyle itham ettiğiniz için de aynı şekilde hakka giriyorsunuz ve Allahın adaleti hakikaten de şaşmaz

onun dışında üyeler için konu açılması da yasak zaten.

Son düzenleme:

demişsiniz de burada üyeleri böyle itham ettiğiniz için de aynı şekilde hakka giriyorsunuz ve Allahın adaleti hakikaten de şaşmaz

onun dışında üyeler için konu açılması da yasak zaten.

üyeler konusunda konu açılmasının yasak olduğunu bilmiyordum.
madem dert paylaşma bölümü, benimde derdim bu!
insanların bu kadar yargılayıcı kırıcı olması!
o yazımın altına "benim gözümden böyle göründüğünü" söyledim. hiçbir üyeyi ithamda bırakacak birşey de yazmadım.

Son düzenleme:
o dediğiniz konuların yarısı nerdeyse fake insanları salak yerine koyup farklı farklı hesaplarla genelde erkek üyelerin açtığı konulara düzgün yorumlar yazıp üzülünce ve sonrada dalga geçmek için açılmış konu olduğunu görünce doğal olarak insanlarda beziyor bir müddet sonra

site kuralları zaten belli sizin derdinizin bu olması bunu değiştirmez.
apaçık itham zaten yazdıgınız yani altına ben böyle görüyorum demek olayın boyutunu değiştirmiyor.

morBalik,
sözlerinizde, tepkilerinizde haklılık payınız var, bazen yorumlarda aşırılık yaşanıyor, aşırı hatta hakarete varan yorumları altlarında yer alan simgesi "siyah üçgen" olan kötü içerik butonuyla bildirirseniz, yönetim ilgilenecektir, lakin arkadaşımızında belirttiği gibi üyelere yönelik konu açmak yasaktır, bu sebeple konunuzu kapatmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…