Merhaba. Benim dört hafta evvel iki tane kuzenlerimle bir sorun yasadim daha dogrusu onlara kustum. Dört haftadir konusmuyorum. Kusmemin sebebi onlarin gercek yuzunu gördum. Ben onlara surekli kardes gözuyle baktim guldum eylendim kardes gibiydik. En kucuk hata yapsalar görmemezlikten geliyordum cunku degerlilerdi benim icin. Ama gel gelelim beni hic umursamadiklarini görunce sonunda dayanamadim patladim ve dört haftadir konusmuyorum. Adlarini duysam sinirleniyorum ve artik icimde kin var onlara karsi. Bu olay olduktan sonra ben cok yalniz hissetmeye basladim kendimi ailemle etrafimdakilerle butun konustugum herkese soguk davranmaya basladim. Arkadaslarimlada uzun sure görusmedim halada görusmuyorum sirf bu haldeyim diye. Onlari uzmek istemiyorum. Ne yapmaliyim ben kendimi cok yalniz hissediyorum konustugumla tartisiyorum. Sanki herkes benden nefret ediyor hissi var. Morelim ve kendime guvenim yerlerde. Sonra icimden hic bisey yapmak gelmiyor cok tembel oldum surekli bilgisayarla oyalaniyorum.. Niye ben böyleyim? Ergenlik desem omudur ki? Yasim ama 18..
Yani kiminle konussam tartisma oluyor artik o hale geldim. Sonra icimdeki öfkeyi atamiyorum icimden.. atamadigim icinde aglamaya basliyorum geceleri cok agliyorum ben eskiden hic aglamazdim bu huy bende hic yoktu.. Ne var benim halimde? Hic memnun degilim bu halimden.
Yani kiminle konussam tartisma oluyor artik o hale geldim. Sonra icimdeki öfkeyi atamiyorum icimden.. atamadigim icinde aglamaya basliyorum geceleri cok agliyorum ben eskiden hic aglamazdim bu huy bende hic yoktu.. Ne var benim halimde? Hic memnun degilim bu halimden.