niye böyle oldun be adammm

Boyle bir durumda gidip sen sarılmaya vs calisip sozlu olarak ilgi bekledigini vs surekli belirtiyormusun eger bunları yapıyorsan yapma artık hicbisekilde beklentin oldugunu gormesin tavırların "umrumda degilsin" olsun illa ki dikkatini cekecektir bu halin "çekmeli" .. haa zaten ustune dusmuyorsan ve adam hala seni umursamiyorsa üzgünüm ama bırak aşk ,heyecan ölmeyi sevgi bile ölmüstür en iyi ihtimalle can çekisiyordur evlilik tamamen sevgili ,flört gibi olmaz bencede o heyecanlar ayrıdır ama bu kadarda bitmez .. birbirine sadece cinsellik icin yaklasan iki cift .. hoş degil normalde degil
Yok canımmm o kadarda değil insan bir zaman sonra normal yaşantısına devam ediyor heleki çocuk olunca ilgi sevgi daha da çocuğa gidiyor eşler geri planda kalabiliyor. Yani sevgisizlik değildir hemen öyle.. Ya şöyle düşün evlenmeden anne, babayla yaşıyoruz çok seviyoruz ama her dakka aynı odada değiliz, her dakka öpmüyoruz vs. E bitiyormu sevgi. Hayır beraber yaşamanın getirdiği rutinlik sadece bence tabi

Boyle bir durumda gidip sen sarılmaya vs calisip sozlu olarak ilgi bekledigini vs surekli belirtiyormusun eger bunları yapıyorsan yapma artık hicbisekilde beklentin oldugunu gormesin tavırların "umrumda degilsin" olsun illa ki dikkatini cekecektir bu halin "çekmeli" .. haa zaten ustune dusmuyorsan ve adam hala seni umursamiyorsa üzgünüm ama bırak aşk ,heyecan ölmeyi sevgi bile ölmüstür en iyi ihtimalle can çekisiyordur evlilik tamamen sevgili ,flört gibi olmaz bencede o heyecanlar ayrıdır ama bu kadarda bitmez .. birbirine sadece cinsellik icin yaklasan iki cift .. hoş degil normalde degil
misal veriyim size isten eve gelir gayet neseli bir şekilde karşlarz kızımıda benide öper ama ben onu öptügm zaman şuan regl yim mesela sonu olmycağnı bildigi için hiiic yaklaşmaz ve zoruma gidende bu..
bana sarl.öp aşk yok cinsellikte bile yok artk :KK43:

evli misiniz bilimoyorum ama siz öyle yaparsınız ..Meşgalesi olmayanlar ilgi bekler tezi de komik bence ..Ben ilgi göremeyeceksem ,asker arkadaşı gibi takılacaksam ,ya da sadece cinsel birleşmeden önce yanaşılacaksam bu evlilik bitmiştir ..Bunun rahat bırakmakla falan alakası yok ..Konu sahibi yanlış bir şeyler var diyor ..Keşke her okuduğumuz anlasak ..O zaman cicim ayı geçenler boşansın ne kadar saçma ..
Arkadaşım uzun zamandır evliyim , evet tekrar ediyorum sen ilgi değil şımartılmak istiyorsun , iş çıkışı evine dönüyor mu , yemek saatin de aynı sofraya oturabiliyor musunuz ?
Evin geçimini sağlıyor mu , bak bu benim için asıl önemli soru ekmek istediğin de kapıyı açtığın da poşette ekmek oluyor mu ?
Arkadaşım benim baz aldığım şeyler farklı,ister kız ister gücen .
Çok merak ediyorum ilgi derken neyi kastediyorsunuz , valla ben anlamıyorum .

yani arada sevdiğini ,ilgisi belli etse diye anladım ben biraz .Sadece cinsel ilişki öncesi yanaşıyor diyor ..Kötü bir durum ya ..Kadın farklı işte ,kedi gibi sırnaşmak,oynaşmak,sevilmek ,dokunulmak istiyor ..Lüks mü değil ki ,olması gereken bana kalırsa :KK43:
sirf ilgisiz diye de BENI SEX OBJESI OLARAK GORUYOR demek dogru olmaz be canim

Yok canımmm o kadarda değil insan bir zaman sonra normal yaşantısına devam ediyor heleki çocuk olunca ilgi sevgi daha da çocuğa gidiyor eşler geri planda kalabiliyor. Yani sevgisizlik değildir hemen öyle.. Ya şöyle düşün evlenmeden anne, babayla yaşıyoruz çok seviyoruz ama her dakka aynı odada değiliz, her dakka öpmüyoruz vs. E bitiyormu sevgi. Hayır beraber yaşamanın getirdiği rutinlik sadece bence tabi

Anne ,babayla eşi aynı kefeye koyamayacagım cunku aralarında dağlar kadar fark var bunun kıyasıyla yorumlamacağım oyuzden
Elbet ki rutine biniyor zamanla kim surekli evliliginde aksiyon romantizm ,tutku hat saffadaki oluyor yada kaç kisinin ama bu geçen zaman ,ış,cocuk ,sorumluluk vs hayat arkadaşina arada bir sarilmayi biraz öpmeyi unutturmamalı saglikli evlilik boyle olur bence cok zor seyler degil bunlar cok mu zamanini alır cok mu yorar hele seviyorsa :) hicte dedigin gibi olmaz :) bence adamin icinden gelmeyi bazi seyleri artik kaybetmiş rutinle mutinle alakasi yok

Arkadaşım uzun zamandır evliyim , evet tekrar ediyorum sen ilgi değil şımartılmak istiyorsun , iş çıkışı evine dönüyor mu , yemek saatin de aynı sofraya oturabiliyor musunuz ?
Evin geçimini sağlıyor mu , bak bu benim için asıl önemli soru ekmek istediğin de kapıyı açtığın da poşette ekmek oluyor mu ?

evin geçimine bende katkıda bulundum,zamanında ..Ekmeği de hep ben aldım,kirayı da ödedim ,faturaları da ..Ondan altın,pırlanta istemedim,yat al,kat al,altıma araba çek demedim ..İlgiden kastım sadece işi düştüğünde değil normal zamanlarda da dokunulmak,sevilmek,gözünün içine bakabilmek,saçın okşanması,eleele dizdize film seyretmek ,sarılarak uykuya dalmak,gece kalktığında üstünü örtmek ..Daha bir sürü şey var ..
Sizin ilgiden kastınız kapıya ekmek asmak olamaz bence ..

evin geçimine bende katkıda bulundum,zamanında ..Ekmeği de hep ben aldım,kirayı da ödedim ,faturaları da ..Ondan altın,pırlanta istemedim,yat al,kat al,altıma araba çek demedim ..İlgiden kastım sadece işi düştüğünde değil normal zamanlarda da dokunulmak,sevilmek,gözünün içine bakabilmek,saçın okşanması,eleele dizdize film seyretmek ,sarılarak uykuya dalmak,gece kalktığında üstünü örtmek ..Daha bir sürü şey var ..
gece bile sarılır ya insan üşür kollarnda ısnmak.ister uyku sersemi veya artk işlemis adama ozaman bile.ilter beni okadar.illet.bir insan deyilim ya çirkinleştimmi acaba diyorum ama beni çokta güzel buluyo ama derdin ne.be adam offf

Artık uzun zamandır boyle seyler gormedigin icin alışmissin ve normal geliyor olabilir sana ama herkes ayni degil..oyuzden ekmek getirsin ,evine gelsin yeter diye bir evliligi herkes istemez buda simariklik degil. Bende istemezdim Allah göstermesin ..-.-

gece bile sarılır ya insan üşür kollarnda ısnmak.ister uyku sersemi veya artk işlemis adama ozaman bile.ilter beni okadar.illet.bir insan deyilim ya çirkinleştimmi acaba diyorum ama beni çokta güzel buluyo ama derdin ne.be adam offf

ne diyim ki arkadaşım ..Ne yapılır böylesine ..Konuştun mu ,ne hissettiğini anlattın mi iyice ?

Artık uzun zamandır boyle seyler gormedigin icin alışmissin ve normal geliyor olabilir sana ama herkes ayni degil..oyuzden ekmek getirsin ,evine gelsin yeter diye bir evliligi herkes istemez buda simariklik degil. Bende istemezdim Allah göstermesin ..-.-
Kendinizi prenses zannettiğiniz için olmasın o , kendinizi kandırıyorsunuz , ne siz juliet ne de kocalarınız romeo anlayın yani.:KK51:

Insan kolay degismez, oylece kabul edeceksin yapacak bi sey yok

hiç işim olmaz valla ,benim de çok çirkin huylarım var ama ortaya çıkarmıyorum ..Birini başka sebeplerden boşamak üzereyim ,benim evliliğim böyle değildi ,hakkını yiyemem o konuda .Ama böyle olsaydı yine boşardım ..Hayata bir kere geliyor insan ,evliliği de istediği gibi gitmiyorsa sal gitsin yakasını gitsin ..
Herkes olmak istediği gibi olsun ,hiç önem ,ilgi,incelik göstermesin bende kabul edeyim ..Alemin salağı ben miyim ya ,gitsin öyle kabullencek başkasını bulsun ..

hiç işim olmaz valla ,benim de çok çirkin huylarım var ama ortaya çıkarmıyorum ..Birini başka sebeplerden boşamak üzereyim ,benim evliliğim böyle değildi ,hakkını yiyemem o konuda .Ama böyle olsaydı yine boşardım ..Hayata bir kere geliyor insan ,evliliği de istediği gibi gitmiyorsa sal gitsin yakasını gitsin ..
Herkes olmak istediği gibi olsun ,hiç önem ,ilgi,incelik göstermesin bende kabul edeyim ..Alemin salağı ben miyim ya ,gitsin öyle kabullencek başkasını bulsun ..
Senin durumun cok baska gokce. Ben ilgisiz diye adam bosamam ama ahlaksizsa adami bosarim.

Kendinizi prenses zannettiğiniz için olmasın o , kendinizi kandırıyorsunuz , ne siz juliet ne de kocalarınız romeo anlayın yani.:KK51:

Bu kadar ufak tefek sarilmalar opmeler "gayet minik ve dogal seyler" bence.... sana prenseslik kadar gercek disi ve uzak geliyorsa sana ozaman kendine acımalısın :))) herkes senin yasadigin hayati yasamiyor sende anla yani ...

Senin durumun cok baska gokce. Ben ilgisiz diye adam bosamam ama ahlaksizsa adami bosarim.

ben kadını çiçeğe benzetiyorum hep ,ister ilgi de ,ister şımartılmak ,o olmazsa kuruyor kadın ..Zaten kadın olmak çok zor bırak bari kocadan ilgi istesin ..

külkedisi gibi hissetmekten iyidir ,prenses gibi hissetmek boşver :KK66:
Külkedisi halimle mutluyum ama ben farkında mısın ? Bilmem anlatabildim mi ?
Öyle her ilgi isteyen boşansaydı ooo memlekette anasız babasız bir ton çocuk olurdu iyi ki bir sürü külkedimiz var.

Cok tatlisiniz dostum :KK70::KK70::KK70:

Yani ben bekarim; evim, ailem, aksam konusacagim biri olsaydi evime kosa kosa giderdim. Hayat bazi insanlara daha kibar davraniyor, bu herif de benim gibi uzun sure sevgisiz kalsaydi elindekilerin kiymetini daha iyi bilirdi. Hayatin bazi seyleri comertce verdigi insanlar kiymet bilmiyor diyelim, esiniz de onlardan biri.
durum bizde de aynıydı.benim tepkilerim sert olur,biraz gösterdim tepki ,aklı başına geldi.mırç mırç olmanın alemi yok ama ilgisizlik onun canını nasıl sıkarmış onu gösterdim ona.kısasa kısas.

X