G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
tşk ederim ilgilendiginiz için kızlar oh be tüylenme yoksa içim rahatladı biran tüylenmde dediklerinde korkmuştum :):)
ben yüzüme bile sürüyorum canım merak etme.reyondaki kadın bana daha pahalı bi şey satmaya çalışıyodu.niveanın içinde jojoba yağı olduğu için tüylenme yapıyor dedi.ben de öyle olsa üstüne kocaman yazmazlar heralde jojoba özlü diye dedim.kadın cevap veremedi.:)
ben yüzüme bile sürüyorum canım merak etme.reyondaki kadın bana daha pahalı bi şey satmaya çalışıyodu.niveanın içinde jojoba yağı olduğu için tüylenme yapıyor dedi.ben de öyle olsa üstüne kocaman yazmazlar heralde jojoba özlü diye dedim.kadın cevap veremedi.:)
sen benim dediğimi anlamadın sanırım canım ben de kabın üstündeki yazıyı gördüğüm için kadına çıkıştım o da sesini çıkaramadı.kadın jojoba yağının tüy yaptığını söyledi ama kötü bi şey olsa firma sahipleri kabın üstüne yazmaz heralde dedim.yıllardır kullanırım ama bana bi şey olmadı.eğer tüy yapıyo diye şikayet gelseydi firmaya,üstündeki yazı kaldırılırdı en azından.zorla aldırmıyorum ya kremi,istemeyen almaz.ayrıca sana niye inanmıyım canım benim bende de var krem,hem büyük hem tüp.kaydirigubbakcemile5benim de cildim kuru.yağlı kremleri sevmiyorum arko falan.bi de bunun mavisi çok yağlı haklısın.ama bu su bazlı olduğu için hemen emiliyo:)zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?