• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nivea krem kokusuna benzer koku?

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
Arkadaşlar niveaa soft kremin hatta rolonun kokusunu çok seviyorum.böyle kremsi kokan soft bi parfüm önerir misiniz ?
Soft musk dediler aldım ama o da biraz hacı yagini andiriyor istediğim gibi degil

Parfüm olarak bilemeyeceğim ama sıvı gazsız deodarantı var niveanın aynı klasik kremi gibi kokuyor bir dene istersen hatta görselinide ekliyim. Beyaz olan bayan mavi olan bay ikiside harika kokuyor. Spreylemesi çok ince taneciklerle oldugu için şişesini atmadım kullanıyorum.

Eklentiler

• bim-nivea-deodorant.jpg
    bim-nivea-deodorant.jpg
    170,7 KB · Görüntüleme: 817
Evet kesinlikle bu Harika bir koku bim de satılıyordu bir ara ben şimdi bulamıyorum

A101 den almıştım ben. Roll onundan daha memnunum o yüzden tekrar almadım gazsız deodart. Tekrar almadıgım için dikkatimi çekmedi hala var mı yok mu a101 ürünlerinin içinde bilmiyorum

Noa kesinlikle krem sabun kokusu gbi :) bide ben yillardir nivea koltuk alti kullanıyorum harika bsey hic ter kokmuyrm onu kullanirkenn

Ben şu sıralar Caldion kullanıyorum, tam olarak kremsi diyemem. Ama bana göre hafiften kremsi, pudramsı tarifi zor temiz bir koku. Aklında bulunsun yine de canım :KK66:.

Açıkçası hiçbirini denemedim ama internetten baktığıma göre Jeniffer Lopez Glow, Bvlgari BLV, Moschino Toujours Glamour benziyormuş.
Bu arada aslında gerçekten Niveanın kendi parfümü var kremi ve deodorantı gibi kokan ama Türkiye’de satılmıyor

Bende Nivea Fresh Natural Anti Perspirant Roll-On Deodorant 50 ml ve 25 ml kaç sise bitirdiğimi bilmiyorum. Klasik seffaf renkte olan. Üzerine başka roll-on tanimam:super: verdiği temizlik hissiyatı gün içinde hafif hafif insanın burnuna esmesi. Terlemeye karşı birebir ürün.

Amma övdüm sanki fabrikası babamin :KK45: gerçi babamın olsa anca bu kadar överdim :KK9:

Arkadaşlar niveaa soft kremin hatta rolonun kokusunu çok seviyorum.böyle kremsi kokan soft bi parfüm önerir misiniz ?
Soft musk dediler aldım ama o da biraz hacı yagini andiriyor istediğim gibi degil
Bende severim nive krem kokusunu ona en benzettigim parfum chloe signature olmustu benim. Metroda bi kiz gecti yanimdan miss gibi burnuma nivea krem gibi koktu dayanamadim yanastim sordum chloe klasik olani dedi signature mu dedim evet kurdeleli olan edp versiyonu dedi:KK200:

Nivea nin klasik deodorantinin sivi hali var cam sisede klasik krem kokusu zaten kreminin parfumunu yapmislar ne guzel :) nivea krem kokusuna asik olanlar icin super bisey ♥️

Cacharel- Anais Anais'i çok kremsi bulurum ve çok beğenirim. Kremsi ve çiçeksi.
Yalnız bence 30+ yaş parfümü ve daha çok esmer ve çekici kadınlara yakıştırıyorum. Teyzem tam bir esmer güzelidir ve yıllardır bu parfümü üzerinde çok iyi taşır. Ben de çok severek kullandım ama iyi taşıyamadığımı düşündüğümden bırakmıştım.

niveanin kendi parfümü var- yaklasik 3 senedir piyasada (almanyada) TRde kesin Rossmanda vardir.
yuvarlak beyaz sise. orginal Nivea kokusu

Bvlgari Omnia Indian Garnet kızlar bu koku da nivea nın kokusuna benzetilmiş bir bakın:)

Back