bayanlar buyuk bir markete dove bronzlastırıcı almak için gittim.. ama birde niveanın bronzlastırıcı kremini gördüm.. dove 26TL nive 17TL idi.. fiyat olarak nivea cok cazip göründügünden hemen onu almak istedim ama sonra kararsız kaldımfisfisfis.. sizce hangisi daha iyi.. bu hafta almak istiyorum.. hangisini alayım yardım edin lütfennnopuyorumnanaktan
ben geçen sene nivea nın havuç özlü 2 factor lü bronzlaştırıcısını aldım . çok memnunum sanıırm 25 civarıydı aldığımda. ben alanyadan aldım belki ankaradan alsaydım daha ucuza alabilirdim. bilemiyorum ama biz çok memnun kaldık tavsiye ederim dowe ninkini kullanmadım canım bilgi veremiycem sana.!!!...
Ben geçen seneden beri Dove'un kremini kullandım çok memnundum
bi kaç gün önce bitti şimdi Nivea'nın kremini aldım daha hesaplı diye ama bilmiyorum daha bi iki kez kullandım
kokusu daha güzel onu söyleyebilirim
nemlendirme özelliği de güzel ikisini de tavsiye ederim
kesene uyanı alabilirsin :lepi:
ben niveanınkini kullanıorum ama daha 2 gün oldu bronzlaşma dalga şeklinde değil ben memnun gibiyim şu anlık dove u geçen sene arkadaşlarım kullandı onlarda memnundu...
tesekkürler hepinize....opuyorumnanaktan buyuk ihtimal nivea alıcam cunku hep niveanın ürünlerini kullanıyorum... ama kararsız kaldım baya....fisfisfis
bende geçen seneden beri dove kullanıyorum...nemlenirici özelliği de olduğu için çok memnum kaldım...
hatta şunu diyebilirim ki çok kalıcı bronzluğu var... düzenli kullanımla çok kalıcı oluyor...tavsiye ederim..biraz kokusu ilk zamanlar garip gelebilir ama bu yıl iyice alışdım çok kötü
kokmuyor...sengözlerimebaksanab
Garnier Ambre Solaire Yoğun Bronzlaştırıcı kullandım bugün.süper...hiç güneşlenmememe rağmen bronzlaştırdı.sadece havuzdaydım.güneşin altına geçmedim hiç yanayım diye.yüzerken kollarım yanmış epey
nivea 1 hafta kullandım ama bronzlaşma rengi hoşuma gitmedi bariz sarılıklı gibi bi renk oldu ve yıkanmadan sonra havlu ile silinirken havlularım mahfoldu bıraktım kullanmıorum sevmedim niveanın bu ürününü :S
bende dove yı bı ara kullandırm ılk bı hafta her gun banyosuz surdum yanı yıkanmadım sonra bı gun bı tereledım bı baktımkı vucudumda yollar olusmu sarı lekerler gıbı bişeler sora bı yıkanım dedım yıknadım ve 1 hafta oncesıne gıttı. yanı fos çıktıı. guneşssız ve solaryumsuz olmuyo kısaca ona verdıgınız parayla solaryuma gıdın 3 kerede kararırsınız.benden tavsiye
dove un bronzlaştırıcısını bende kullandım be gram brozlaşmadım ki kolay bronzlaşan biriyimdir ben öyle bembeyaz da değilim. bronzlaştıgını söyleyen bi çok kişi var hayret valla niveanınkini alıcam bugün ama umutlu değilim