- 22 Şubat 2007
- 1.376
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nivea nın fiyatı ne kadar bilmiyorum ama ben barbara borttu 35 ytl aldım
valla benimkiler olduğu gibi duruyo susam yağı limon aspirinden oluşan karışımı uyguluyom egzersiz yapmaya çalışıyom bol su içmeye çalışıyom yeşil çay falan içiyom bikaç gündür selülit sabunu kullanıp kese yapıom henüz bi fark yok senağlama
arkadaslar benımkınde cıddı anlamda bı degısme var baya oldu kullanalı.yosun sabunu ve nıveanın kremını gunde ıkı kez kullanıyorum ve bol su içiıyorum.
ınsallah hepımız kurtuluruz bu ılletten sevgiler.
arkadaslar nivea body selülit kremı kesın cozum ben kullandım ve bu dertten kurtulmak uzereyım duzenlı olarak yapıldıgında kesın cozum alıyrsunuz ustelık fıyatıda cok pahalı deıl 20 25 ytl arasında degısıyor.200 ml ve baya gıdıyor kokusu hos.masaj yaparak suruyorum ve tenım yumusacık oluyor kesınlıkle tavsıye ederım:dance:
canım kutlarım darısı başımıza... :teytey: cok sevindim senin adına :1hug:
evet sana katılıyorum canım hatta şu anda kampanya var bir alana bir bedava yani 10 ytl ediyor bir tanesi ( watsons)eğer bitmediyse
ulaşabileceğiniz yerler
watsons capitol istanbul
watsons carousel
watsons cevahir
watsons erenköy
watsons olivium
watsons teşvikiye
watsons zafer plaza_bursa
:teytey::teytey:artıkkk gelısmelerı yazma zamanı geldı.son gaz devam nıvea ve yosun sabununa bol su içmeye calısıyorum hergun yurumuyorum artk bızım mahallede delı kadının bırı musallat oldu bana dayak yemekten korkuyorumklava:klava: neyse uzatmayım.tatıle gıtmeye karar verdım ve yazlıklarıomı cıkardım,bacaklarım ıncelmıs eskısı gıbı durmuyo bıkınım uzerımde kendıme olan guvenıım daha da fazlalastı arkadaslar deneyınnn yaaa kurtulun su ıllettennnna.s.a.s.:smiley-cool:
Senin adına çok sevindim canımcım:1hug: Darısı başımıza:çok üzgünüm: İnşallah çok kilo almam da tek derdim selülit olur:çok üzgünüm: