Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar nival sarımsak şampuanı kullananlar yorumlarınız nelerdir ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

serapkocak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
5
0
6
İstanbul
merhabalar yine ben bir önceki açtığım foruma cevap alamadım ama canlarınız sağolsun bu sitede okuduğum yazıların çoğunda sarımsak şampuanı konusunu duydum. bu gün aktara gittim ve orda nival sarımsak şampuanını gördüm acaba aranızda kullananlar var mı ? eğer varsa yorumlarınız nelerdir alıp kullanmalımıyım yoksa başka bir sarımsak şampuanı mı önerirsiniz ??

saç dökülmesini önleme ve bakım yapmasını istiyorsan sana biolasın sarmaşık özlü şampuanını öneririm. kullanalı 3 hafta oldu ve çok memnunum, saçlarım çok dökülüyodu ve azalttı ayrıca benim saçım çok geç uzayan bi şaç ama bu ürün sanki saç uzamasını hızlandırdı, arkadaşlarım önermişti onlarda çok memnun kalmışlar. saç köklerini besliyo ve saçı güçlendiriyor. eğer istediğin bi ürün bulamazsan 4-5 diş sarımsağı al bir cezve dolusu sütte kaynayana kadar ısıt ve sonra kullandığın şampuanla karıştır canım öylede etkili oluyor hatta onuda bu sitede okumuştum

canım çok teşekkür ederim benim hem dökülme hemde seyrelme sorunum var bahsettiğin ürün yeni saçta çıkarıyor mu birde şampuanın içine kat demişsin ama şampuanlar kimyasal daha da kötü yapmasın :18::18:

ne demek güzelim :) eğer bu tür problemlerin varsa kesinlikle sarımsaklı şampuan kullanmalısın.normalde sarımsakları dövüp şampuanına katman lazım ama bu seferde bariz sarımsak kokuyo bu nedenle sütte kaynatırsan daha iyi olur kokusunu giderir. en fazla kaşınma yapar ama sütte kaynattığın için pek sorun olucağını sanmıyorum. eczanelerde de sarımsaklı şampuan satılıyor istersen onlara hangi markanın iyi olduğunu sorabilirsin hem belki daha etkili sonuçlar alırısın canım :) iyi şanslar

sağol canım....aslında eczanelere çok güvenemiyorum o yüzden burdaki arkadaşlardan yardım istedim hangi sarımsaklı şampuan daha iyi diye ama sağol senden başkası ilgilenmedi pek konuyla :) araştırmaya devam edeceğim artık saçlarımı düzelteyim derken daha da mahvetmek istemiyorum sarımsağı şampuan içine atmayı düşündüm ama şampuanların içinde neler var içine sarımsak atınca daha da kötü yapar diye cesaret edemedim pek.

merhaba,
bende merak edip nival kullanan varmı diye başlık açmıştım eğer kullanıyorsan yorumlarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…