• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nispetle Çocuk Yapmak

Nurcan4149

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
4
-2
1
28
Arkadaşlar Merhaba Benim Eltim Kendi Çocuğu Varken Habire Gözüme Gözüme Sokuyordu İşte Günüm Geçti Test Yapayım Vs Bu Gibi Yaklaşımlarda Bulunuyordu Benimde Gebeliklerim Hep Kimyasaldi Ve 1 Düşükle Sonuçlandı Artık Bıçak Kemiğe Dayandı Tabiri Caizse Hamd Olsun Rabb'im Nasip Etti 5 Aylık Gebeyim Şimdi Bize Nispeten Çocuğu 1 Yaşına Gelmeden Hamile Olduğunu Öğrendik Neden Nispeten Diyorum Allah Nâsip Ederse Yavrumuz Kız Olacak Onların ki Erkek Yok Benim Niye Kızım Olmadı Onun Oldu Vs Düşünceler İle Çocuk Yapıyormuş Sizce Ne Kadar Doğru Yada Aynı Durumu Yaşayan Varmı?

Allah sabır versin mümkün oldukça görüşme bence çok şükür senin bebeğin var onu düşün

Arkadaşlar Merhaba Benim Eltim Kendi Çocuğu Varken Habire Gözüme Gözüme Sokuyordu İşte Günüm Geçti Test Yapayım Vs Bu Gibi Yaklaşımlarda Bulunuyordu Benimde Gebeliklerim Hep Kimyasaldi Ve 1 Düşükle Sonuçlandı Artık Bıçak Kemiğe Dayandı Tabiri Caizse Hamd Olsun Rabb'im Nasip Etti 5 Aylık Gebeyim Şimdi Bize Nispeten Çocuğu 1 Yaşına Gelmeden Hamile Olduğunu Öğrendik Neden Nispeten Diyorum Allah Nâsip Ederse Yavrumuz Kız Olacak Onların ki Erkek Yok Benim Niye Kızım Olmadı Onun Oldu Vs Düşünceler İle Çocuk Yapıyormuş Sizce Ne Kadar Doğru Yada Aynı Durumu Yaşayan Varmı?
Bebek için uzuldum açıkçası. Tabi ki doğru değil bu nasıl bı hırs böyle çok saçma dicek bişey bulamadım

Böyle şeyin nispeti olmaz bence.bende görümcemle aynı dönemlerde hamile kaldım hemen hemen.İlkönce onu öğrendik sonra beni.
Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Direk ağzından duymadan bu düşüncelere girmem ben olsam.

ay bu eltiler ve görümceler :KK47:

Neden biri hamile kalınca hemen bana nispet ona nispet deniyo ya hayret bişey.Bi de eltinizden dinlemek lazım bu hikayeyi.Ayrica sizene ister çocuğu 1 yaşına gelmeden hamile kalır ister 10 yaşında hamile kalır.Siz kendi bebeğinize odaklanın.Nispetse bile ne yapabilirsiniz.

Ay çok değişik kafalar.
Siz neden nispet olduğunu düşünüyorsunuz? Belki kadın istiyordu o yüzden umutla yok günüm geçti vs diyordu? 4 aylık bebeğim var, ikinciyi istiyorum ama hamileliğim beynimden silinmeden yapamam. Ne nispeti Allah aşkına milyon dolar verseler bi durur düşünürüm. Elti kim ki ona nispet yapayım? Hele zaten bir çocuğum varken?

Kimse kimseye nispet olsun diye çocuk yapmaz. Kendinizi bu kadar önemli görmeyin
Muhtemelen bebek kaybi yaşamış birinin yanında bebeklerden konuşmanın yanlış olduğunu bilmeyecek,cahil bir eltiniz var. Siz de isteyip de cocuk sahibi olamadiginiz için biraz fazla hassas davranmışsiniz.
Bence mesele bundan ibaret

2 tane kizim var Allah bagislasin

3. Bebegimi kucuk kizimla arayi cok acmak istemiyodum.

Bizim gelinimiz evlendikden 1 ay sonra hamile kaldi dis gebelik yasadi ve tupun biri alindi.

Ben yilbasindan sonra hamilelik planliyodum, annem araciligiyla ben hamile kalmadan hamile kalmasin gibisine laflar gonderdi. Evet yasadigi sey uzucu ve bende hamile kalip cocuk sahibi olmasini cok istiyorum onun icin meryem suresi okudum kendi doktoruma goturdum ama kendi hayatimi onun istegine gore yonlendiremem.

Belki bende hamile kalamicam yada erken menopoz yasicam , o hamile kalasiya belki benim elimden bu imkan kacip gidecek.

Simdi ben 5 aylik hamileyim, umarim nispet olarak algilamiyodur. Bunlari anlattim cunku Belki siz yanlis algilamisinizdir diye dusundum.

Haa bu arada eltimde yilbasinda hamile kalmis 5 hafta sonra dusuk yapmis ben onunlada nispet yapmiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin ama bu hamilelik konusunda boyle nispet yapmak icin gercektende cok cok kotu kalpli olmak gerek.

Evet 2. Çocuğun cinsiyet için yapıldıgını ispatlayacak bir konu olmuş buda. İyiki bir tane cocugum var iyiki oglum var Allah isteyene ve layıkıyla bakabilecek olana evlat nasip etsinn, bu iş nispet işi değil nasip işidir, yanlış düşünüyorsunuz

siz ne ara cinsiyet öğrendiniz ona söylediniz de o da benim de kızım olsun dedi ve ilk seferde hamile kaldı gebeliği testte belli oldu da size haberi geldi... siz yaşadığınız kayıplardan alınganlaşmış olabilirsiniz. nispetse bile nedir yani, he diyip geçin kendi hayatınıza bakın.

Müge'nin eltinizle doğurma yarışına giriyorsunuz dedigi konu gerçekmiş. Siz de onun kadar bayağı davranıyorsunuz. Yoksa bu durumu önemseyip dert bile etmezdiniz, yolunuza bakardınız.

Bizim okulda öğretmen arkadasin eşi var kizi 8 aylikken karnında kalbi durdu Doktorlar özensiz bir şekilde bebeği kurtarmak için sezeryana aldılar. Doktorların hepsi en az 3 yıl gebelik yok dedi. Kızınin da bünyesi çok hassas ve çok hareketli bir çocuk . Öğretmen arkadaşım memlekete tayin olup 3 sene dolmadan çocuk istemiyorum diye sürekli söylüyordu ayni zamanda yan komşumuzdular. Karısı ay hamile olmayı özledim bilmem ne dedi. Etrafında hamileleri görüp canım çekiyor diye diye kızı 1 yaşındayken hamile kaldı. Sezeryanda kesilen yer tam iyileşmemis kese de gitmiş oraya tutunmuş sürekli hastanede yatıyor kızı da yazık ortada orada burada kalıyor ilçede kadın doğumcu olmadığı için eşi iki ilçe arasida koşturuyor. Kızınin anne ilgisine ihtiyacı varken doktor kızını bile kucağına alamazsın demiş. Öyle kocası ve kızı çok yıprandi arada. Kendisi hala ay bebek iyi bilmem ne diyip naz yapma peşinde herkesten anne olmuyor maalesef

Back