Bisküvi - Kurabiye Tarifi Nişasta Kurabiyesi(Kaynana Boğan:)))Resimli

ben de çok yaparım bu kurabiyeden ama yedikten sonra nişasta ağızda acı bir tat bırakıyor, onu sevmiyorum...

canım benim ellerine sağlık

ben bu tarifi biliyorum ve yapıyorum

çokta severek yeriz.yanlız bizdeki ismi nişastalı kurabiye

ama aynı bu tarifi başka yerde DAMAT BOĞAN diye duydum:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok sevgili kaynanam için bir tabak rica edebilirmiyim canım...:jeyyar:

şaka bir yana ellerine sağlık çok hoş duruyor...

çok sevgili kaynanam için bir tabak rica edebilirmiyim canım...:jeyyar:

şaka bir yana ellerine sağlık çok hoş duruyor...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kız ne güldürdün beni

hayatım bir tabağa gerek yok onun bir tanesi bile yeterli

tabii pastayı verince yanında 1 bardak su vermemen şartıyla

kızlar bu tarifi aldım hemen yapayım dedim ama margarini eritmeden koymuşum anlı:1no2:cağınız tarifi yanlış almışım fena olmadılar acaba bi fark olurmu????

bende bugün yaptım.iki kabartma tozu koymama rağmen çok kabarmadı ve tepsiye yayıldı biraz.ben terayağ kullandım göz kararı koydum belkide biraz fazla koydum bilmiyorum o yüzden yayıldı.bide gevrek ve kıtır değilde yumuşak oldu.soğuğunca sertleşir diye bekledim ama yumuşak kaldı.tad olarak güzel ama.

bende bugün yaptım.iki kabartma tozu koymama rağmen çok kabarmadı ve tepsiye yayıldı biraz.ben terayağ kullandım göz kararı koydum belkide biraz fazla koydum bilmiyorum o yüzden yayıldı.bide gevrek ve kıtır değilde yumuşak oldu.soğuğunca sertleşir diye bekledim ama yumuşak kaldı.tad olarak güzel ama.

kabartma tozunu cok koyunca yayiliyor kurabiyeler benim basimada gelmisti bir kerea.s

ellerine saglik....kac sene oldu ben bu kurabiyelerden yapmayali. Arkadaslarla yapar yerken cok eglenirdik. Ama biz sadece nisastayla yapardik cok kirilgan olurdu daha elimize bile almadan kirilirdi ama yerken cok ama cok eglenirdik....birde yillar sonra böyle deneyim bari...ay özlemisim o anlari gamyoncuiremsu

X