Nişantaşı'nda sarıklı Müslüman ile Laikçi karşılaşırsa...

ben edebımı bılırım sen haddini bil bence yeter artık

benim gözümde insanlar 2 ye ayrılır iyi insanlar ve kötü insanlar bikinilisi çarşaflısı örtülüsü olmaz

Bir konu daha yaşam döngüsünü tamamlıyordu.

Ne acı ama değil mi? Bir konuyu kapatmak, akabinde koca insanları banlamak zorunda olmak benim gücüme gidiyor da, tartışanların konuyu bulandıranların gücüne gitmiyor demek

Saygı diyorum, hani içten içe duymasanız da yüzeysel göstermelik bile olsa biraz saygı, takıldık kaldık çarşafa peçeye, giyen hayatından memnun bize ne oluyor ki?
Biz çarşafa karışırsak o da bize demez mi o şortla ne işin var diye?

Yil olmus 2014, siz hala peygamber gibi dolasin ortalikta... Elalem aya biz yaya.. Iyi ki Islam peygamberi Adem olmamis, haliniz nice olurdu sonra?

Senin yazdiklarina herzamanki gibi gülerim sadece, resmen cahillik fiskiriyor islamdan dinden bir habersin kac yasina gelmisin ama iste nasip, ne demisler körle yatan sasi kalkar kimlerle oturup kalkiyorsunuz dikkat etmek lazim onlardaki musibet sizlere sIcrar
ben sana fazla cvp vermiyecem nede olsa senin tabirinle kac bin sene önceden ALLAHcc senin gibileri bizlere bildirmis ve gerekli cevabida vermis vesselam :)))

18/103,104- (Ey Muhammed!) De ki: “Amelce en çok ziyana uğrayan; iyi iş yaptıklarını sandıkları halde dünya hayatındaki çabaları kaybolup giden kimseleri size haber verelim mi?”

18/105- Onlar, Rab’lerinin âyetlerini ve O’na kavuşacaklarını inkar eden, böylece amelleri boşa çıkan, o yüzden de kıyamet gününde amelleri için bir terazi kurmayacağımız kimselerdir.

18/106- İşte böyle. İnkar etmeleri, âyetlerimi ve Peygamberlerimi alay konusu yapmaları yüzünden onların cezası cehennemdir.

18/56- Biz, peygamberleri ancak müjdeleyiciler ve uyarıcılar olarak göndeririz. İnkar edenler ise, hakkı batılla çürütmek için mücadele ederler. Âyetlerimizi ve kendilerine yapılan uyarıları alaya alırlar.

22/72- Kendilerine âyetlerimiz açık açık okunduğu zaman o kafirlerin yüz ifadelerinden inkarlarını anlarsın. Neredeyse, kendilerine âyetlerimizi okuyanlara hışımla saldıracaklar. De ki: “Şimdi size bu durumdan daha beterini haber vereyim mi: Ateş... Allah onu kafirlere vaad etti. Ne kötü varış yeridir orası!”

22/8,9- İnsanlardan öylesi de vardır ki, ne bir ilmi, ne bir yol göstericisi, ne de aydınlatıcı bir kitabı olduğu halde kibirlenerek insanları Allah’ın yolundan saptırmak için, Allah hakkında tartışmaya kalkar. Ona dünyada bir rezillik vardır. Ona kıyamet gününde de yangın azabını tattıracağız.

Tamam hanımlar anlaşıldı, hepinize güle güle, kavga edecek başka topik bulun kendinize ama emin olun orda şansınız bu kadar yaver gitmez, gak demeden banlarım bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…