D deryaoka uğur böceğim <3 kelebek Kayıtlı Üye 14 Haziran 2013 1.289 51 83 Sivas 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaoka #41 19DisiKartaL03 .!.: Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin Elbiseni çok beğendim Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canm :) bende çok severek aldım
19DisiKartaL03 .!.: Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin Elbiseni çok beğendim Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canm :) bende çok severek aldım
D deryaoka uğur böceğim <3 kelebek Kayıtlı Üye 14 Haziran 2013 1.289 51 83 Sivas 28 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaoka #42 dreamer22 .!.: yıpranmasından ve yıkandıkça turuncu bi renk almasndan korkuyormmm Genişletmek için tıkla... saç zeminin koyu ya turuncu olması imkansız çünkü sarı saça yapılsa akınca turuncu olduğu doğru benmki o kadar akıyo hiç turuncu olmadı rahat ol
dreamer22 .!.: yıpranmasından ve yıkandıkça turuncu bi renk almasndan korkuyormmm Genişletmek için tıkla... saç zeminin koyu ya turuncu olması imkansız çünkü sarı saça yapılsa akınca turuncu olduğu doğru benmki o kadar akıyo hiç turuncu olmadı rahat ol