Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim maşallah birbirinize ne kadar çok benziyosunuzz
çok şükür atlatmışsınız..herşey harika görünüyor..elbisenede bayıldımm
hadi inşallah bundan sonrarı huzurla kavuşmak olur canım
hmmm valla benm arakadaşım esmerdi yaptı benm rengimi çok yakıştı .. şöyle yapabilrsin saçlarında ayrıca yıpranmaz hiç korkma ben çünkü saça çok kıymet veririmm :)) ilk önce çok açık bi sarı renk al saçının uçlarından başla boya düzenli sonra 1 hafta sonrada çikolata kahveye boya böylece rengi elde etmiş olursun
pekii direk pallettenin çikolata kahvesiyle boyasamm olmaz mıı ?? :26:
olurr öylede olur ben zaten boyaya boyaya oturttum rengi sende öyle yap :) ama uçlardan başla boyamaya sonra tepe tutuyo uç koyu kalıyo :)
:)) çok teşekkür edermm canımm :)) dimi baya benziyoruz galiba aynı an peş peşe doğunca tipimizde benzedi
inşallh huzurluca devam eder bu sırada senin düğünnde 9 ay sonraa benimde :)
koyu kestaneyi çok siyah yapmaz değilmi :26:
aa peş peşemş doğmuşsunuzz maşallahh
çok tatlı yaa
oh ne güzel büssürü çift kavuşuyo nasipse o gün iple çekiyorum o günü ipleee,sağlıkla,hoşlukla inşallah kavuşuruz hepimiz
bak bence yoğun bakır al sür zaten koyu ya güzel bi renk olur ha sevmezsen geri koyu kestane süsersin yani denemekde fayda var bi zararı yok ben de yola öyle çıktm sürdüm sonra dedm beğenmezsem al siyah boya geri boya :)
çokkkkkkkkkk teşekkür ederimmmmmmm valla kızlar burda sizin verdiniz moral inanın herşeyi unutryo zatennn sizi seviyormmmm :)
artıkkk NİŞANLIYIZZZ vallada öyle herkese inattt :)) darısıııııııııııııııı tümm bekleyenlerin başına
:)) evett aynı gün aynı yerde peş peşe :) çok güzel bi duygu bendee iplee çekiyorummmmmmmmmm bu kıs nasıl gececek ( uffff hadiii hazırlıklar başlasınnnn herkes kavuşsnnn aşk aşk aşk
bir elmanın iki yarısı gibi desene
valla canım hayırlısıyla şu kışı atlatsak,sonraa bizim mevsimimiz geliyor inşallahh
aslında o kadar ters bir zamanki..hazırlık yapsann elin kolun bağlı daha var zaman diyosun.. yapmasaan zaman az kalmış gibi duruyo..
öyle boş boş günümüzü bekliyorum resmen
mobilyalar fln herşey son anda alınacak inşallah(çok pişman oluyorum aldığım şeylerden o yüzden tüm yeni mobilyalara fln bakıp öyle almak istiyorum yoksa ömrümü zehir ederim içimdeki sıkıntıyla )
off çok kararsızmmmmm (((((((((((
Allah hayırlı ugurlu etsin cok güzel olmussun.darısı bizilerin başına insallah
sakin ol ve dene içinde kalmasın sonuçda bi zararı olmaz
Elbisen çok tatlı , yüzükleriniz güzel...
Siz yakışmışsınız , daha ne olsuun :)
Allah hayırlı etsin bu adımınızıııı ,
Bir ömür boyu mutlu olun inşaAllaahh
çok güzel hersey rabbım tamamına erdırsın mutluluklar dılerım canım