evett kızlarr nişanmız geldiiiiiiiiii ve geçti inanın o gün nasıl geçti hatrlamıyrm ama tek bildim son bi haftam kabus gibiydi akrabalarımdan moralimi bozan çok oldu yardım bekledim kimsecikler yardım etmedi.. yemeden içmeden kesildim 1 haftada 5 kilo verdim nişan sabahı kusuyordm iğrenç ama artık ymek olmadı için yeşil yeşil sular geliyodu .. elbise almayı ve nişanı aynı güne denk getrdiler acele etiiler organizasyon yapmadılar herşeyi son dk ya bıraktılar herkes ayrı ayrı olay çıkardı son gün fikir üretmeye başladılar herşey kabus gibi üstme çökmüştü devamlı ağlıyrdm tektim yan yana gelmemize izin vermiyolardıı o zaten ayrı mesele herşey çok kötüydükiii.. takiiiiiiiiiiiii sevgilimle yan yana gelene dekk bir anda yenilendim sankii allah tarafından güç geldi normalde beni yol tutar alışverişe gittimizde hiç bişey olmadı başım ağrır hemen ağrımadı yorulmadımm alışveriş istedimiz gibi geçti gün boyu yan yana el eleydik bunun duygusu o kadar derinki anlatmak mümkün değil .. sadecee nişan günü salı günü inanılmaz huzurlu ve mutluydm gerisini hatırlamk bile istemyrmm ama anladımki insanlar artık sadece eğlenmk için yanmızda kimse üzüntünüzü değil sadece sevnciniizi paylaşmak isityo nişanda o kadar çok dersler çıktıki düğünde artık nişanlım dışında kimseden bişey beklemicem dost kardeşş vs. dertli kısmı es geçersekk NİŞANMIZ ÇOK GÜZELDİİ KAVUŞTUK ARTIK :) <3 Evet kızlar nişandan bi kaç fotoğraf koyim şimdi sizn için bir gün önce de isteme olmuştu :)