nişanlıyla sorun

Nişan düğün arası sıkıntıların özellikle parasal konudaki sıkıntıların pik dönemi. Sana hak veriyorum ama Nişanın da 10 bin tutacak harcamayı nasıl başardın bilemedim. Sen nişanda bu kadar açıldıysan düğüne biraz daha tutumlu yaklaş diye çok borcumuz olacak havası takınmış olabilir belki nişanlın.

Valla aynı lafları bende duydum. Allah'a çok yalvardım ve eşim gerçek yüzleri ni gördü çok şükür böylelikle kurtuldum. Ama hep derim ben olmasam seni ütülmüş tavuğa benzetirler diye ki evlenmeden önce kaç kere kazık yiyen insan sev sev ama sapla samanı ayrı seni kim kullanıyor kim senin için fedakarlık yapıyor gör dimi. Benimki gördü sanırım ama hiç güvenim yok arada bir reset atıyor bunlar kendine çünkü. Zor böyle adamlar. Kardeşe kredi ne demektir ya. Kendisi nasıl yaptıysa kardeşi de yapsın.

Uzayınca kötü karakteri olan taraf yada taraflar meydana çıkıyor aslında. Iyi olan hep iyi ama kötü olan uzun süre iyi taklidi yapamıyor işte. Bence kesinlikle nişan süresi uzun tutulmalı bu yüzden. Herkesin kirli çamaşırı ortaya çıkıyor

peki şuan ben paragöz fesatçıyım haksızım nasıl savunabilirim kendimi birde söz hakkı tanımıyor bana çok yanlış yaklaşıyor ben onun hesabına karışamazmışım
Canım ailesine yardım ediyomuş ama senin de istediğin herşeyi yapmış. Hevesini kursağında bırakmamış demek kendine güveniyo bi şekilde ayrıca evlenmeden nerden bileceksin senin mutfak paranı kısacağını. Evlenirsin dediğin gibi olursa o zaman konuşursun eşinle bize bu yetmiyo diye. Bi de sen çalışmıyoken eşinin kazancına karışmanı haklı bulamadıM. Çalıştığım için doğru empati de yapamıyo olabilirim belki ama çalışmıyo olsaydım eşimin kazancının hesabını bu kadar rahat yapamazdım heralde

bence de mesele 'surecin uzunlugu/kisaligi' degil.. dedigin gibi, sorun cikaran, evlenince alasini yapiyor, bi anda cok iyi biri olmuyor..
nisanlilikta tabiki sorun cikabilir, insaniz, herkesle sorun yasanabilir.. burda, sorunun niteligi onemli.. insanlarin gururunu rencide edecek seyler mi oluyor, yoksa basit anlasmazliklar mi? ona gore karar verilmeli evlilik yolunda devam etmeye..

Ne guzel yazmissiniz hislerime tercuman oldunuz

yazdiklarina gore haklisin. O 5 bini bir nevi sen odeyeceksin.
Evlendikten sonra ONUN kazanci degil SIZIN kazancınız olacak. Istedigimi yaparim diyecek kadar kazanıyorsa ne ala. Yani senin rizkindan kesmeyecekse..
5 bin ne icin anlamadim diger msjlari okumadim borc gbi bişey mi acaba yani vermesi zorunlu mu..
ailesinin de oglum artik evleniyorsun deyip biraz kendilerini cekmeleri lazim bence. huzur bozulur yoksa.

Evlendikten sonra da dvm eder gbi geldi bana . Arada bikacyuz lira neyse de binlik binlik dvm etmese bari...

haklısın hatta ben olsam ayrılırdım..

aynen sonçta o parayı çektikten snra birkaç ay sonra biz evleneceğiz ve bu parayı bende ödemiş olacağm yani benim rızkımdan benim mutfak masrafımdan gidecek.. hayır borç değil yardım edecekmiş bu süre zarfında düğüne kadar artık ailesine yardım yapamayacak krediyi erken çekecek onun içinmmiş hemde kızkardeşinin nişanı için 2 binlira verecekmiş ki kardeşi çalışıyor azda olsa maaşı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…