Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende nişanlıyım genelde gün içerisinde yaptıklarımız vs onun dışında birşeyler alınacaksa onlardan vsMerhaba herkese, evlenmeden önce nişanlıyla ne konuşulmalı, nasıl sorular sormalı?
Nişanlıyım fakat doğru düzgün konuşamıyoruz ne konuşacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sevgiliyken konuştuklarınız artı evlilik hazırlıkları konuşulur. Farklı ne konuşacaksınız ki?Merhaba herkese, evlenmeden önce nişanlıyla ne konuşulmalı, nasıl sorular sormalı?
Nişanlıyım fakat doğru düzgün konuşamıyoruz ne konuşacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Konuşamadığınız biriyle neden nişanlandınız. Evlenince güncelleme gelip herşey düzelmiyor bilginizeMerhaba herkese, evlenmeden önce nişanlıyla ne konuşulmalı, nasıl sorular sormalı?
Sabahlamıştık kaç kereGaliba yeni tanisiyorsunuz..ben 4 saat falan konustugumu bilirim..
Konuşucak konunu bile bulamadığınız biriyle niye nişanlandınız ayrıca konuşmadan nişanlanmaya nasıl karar verdinizMerhaba herkese, evlenmeden önce nişanlıyla ne konuşulmalı, nasıl sorular sormalı?
Simdi diyorum ne konusmusuz oyle..Aynen sabaha kadar..konu sahibi bunlar en guzel zamanlar geri gelmiyor.Sabahlamıştık kaç kere
Tam da konu başlığını görünce aklıma sen geldinbende nişanlıyım genelde gün içerisinde yaptıklarımız vs onun dışında birşeyler alınacaksa onlardan vs
O da dogruKonuşucak konunu bile bulamadığınız biriyle niye nişanlandınız ayrıca konuşmadan nişanlanmaya nasıl karar verdiniz
Biri görecek diye düşündüm zatenTam da konu başlığını görünce aklıma sen geldin
Dedikodu timeBiri görecek diye düşündüm zaten
Dedikodu dedikodu kıskanıyorlarDedikodu time
Kpss sorularından sorun :) adamı sınava mı tabi tutucaksınız ne sorusu ısmarlama olmaz böyle şeyler. Muhabbetin içinde akışa göre gelişir her şey.nasıl sorular sormalı?