- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
- Konu Sahibi nazife_fth
-
selam kızlar. ağustosta nişanlandık ve hazirandan önce de nikah kıymayı düşünüyoruz ama düğün tarihimiz henüz belli değil atamalara bağlı. yani eğer nikahı kıyarsak da en az 5 ay en fazla 1 yıl nişanlı kalma ihtimalimiz var. sizce bu durum herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ? bu şekilde düğünden önce nikahlanan oldu mu ?
gnaydn cnm benim ablam nikahlandı ama düğününe 1 ay kala nikah kıydı düğününe yakın kıysn daha iyi olur bi akrabamızda nişandn sonra kıydı hemen şuan bekliyorlr halada düğün günü belli değil kız almanyada çocuk sakaryada sorunlr çok oluyor en iyisi düğüne yakın yapmak sen blrsn yinede
Canım bızde nısandan hemen sonra nıkah kıydık esım uzman cavuştu doguda gorevdeydı oyuzden hazır ızındeyken kıydık bıda ugrasmayalım dıye 2 bucuk sene nişanlı kaldık gorevınden dolayı bı sorun yasamadık hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallah
bizde yeni nişanlandık canm 7 martta nikah günü aldık tayin için erken yapıyoruz düğünümüzde ağustos eylül gibi düşünüyoz anca toparlanırız dedik bence sorun olmaz gibi zaten ev düzme telaşıyla uğraşcan falan zaman geçer die düşünüyorum inşallah sorun çıkmaz gerçi ikinizde bitiyo herşey idare etcez artık bazı şeyleri
kızlar nikah günü nasl alınıyo nerelere başvuruluyo agustos 1 de dügünüm olçak
sakın ola yapma5 aydır nikahlı olduğum gibi halen tayinim çıkmadı Düğünüm eylülde ama nikahım kıyıldı diye erkek tarafı nasıl olsa aldık gözüyle bakıyor ve artık hiç ses çıkmıyor. Gelinliğim için bile kırk kere aradı annem ama malesef ses yok nişanlım ödüyor parasını. Ev eşyası alınacak kırk kere aradık yine ses yok. Ama önceden öyle miydi arayıp adetleriniz ne ne alalım ne yapalım bana bi nişan bohçası yapmışlardı çeyiz gibiydi ama artık her şey çok değişti
Benimde resmi nikahım 21 mayıs'ta kıyıldı, dini nikahım 11 haziran'da kıyıldı. Düğünüm 21 haziran da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?