Nişanlıyım ama evlenecek kadar sevmiyorum

Sen seviyorsun nişanlini sadece geleceğe dair korkuların var. Her yazılana cevabın hazır hep bir koruma var.Seviyorsun bu adamı aklını daha fazla karıştırma

Sen seviyorsun nişanlini sadece geleceğe dair korkuların var. Her yazılana cevabın hazır hep bir koruma var.Seviyorsun bu adamı aklını daha fazla karıştırma
Estafirullah herşeye cevabım yok da. Sadece kendimi daha iyi ifade etmek için çabalıyorum ki bana daha kolay yardımcı olabilesiniz diye

Estafirullah herşeye cevabım yok da. Sadece kendimi daha iyi ifade etmek için çabalıyorum ki bana daha kolay yardımcı olabilesiniz diye
Yanlış anlama cevabın hazır derken amacım kirmak degil seni.Sev mutlu ol ben herkes için çok mutlu olurum. Cevap hazırlığı koruma duygusu sevgiden doğar aşk kaybetme duygusu girince ortaya çıkar. bir düşün bu adamdan ayrıldın o biriyle sevgili oldu ne hissederdim senin hayallerini başkası yaşasa ne düşünürdün .Senin cevabın bu soruda saklı.
Bence sen seviyorsun ayrı şehirlerde olmanız korku getiriyor.

Bu soru senin aklina geliyorsa sakin evlenip kendini yakma.daha gecen biri konu acti.kocama asik degilim diye.onun da kocasi cok iyiymis kadini da cok seviyormus ama kadin sevmiyor.sende evlenip iki gun sonra kocama asik degilim nasil asik olabilirim diye sorarsin.yazik etme kendine

Bu yanıt ihtiyacım olan yanıt sanırım. Uzak olduğumuz için endişeliyim. Sevmediğimi sanıyorum belki. Yakınında olunca endişem kalmıyor. O yüzden kafam karışıyor.

Bu soru sürekli aklıma geliyor. Belki gülceksiniz ama şeytan uğraşıyordur. Hayırlı işlerde uğraşır hep. İstihareyede yattım pek bişey görmedim ben. Ama benim yerime yatanlar çok güzel görmüş

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah cok mutlu olursun

Sevmediğiniz biriyle neden nişanlandınız kafanıza silah dayamadılar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…