Haklısınız ama onu bırakınca sanki daha kötüsü çıkcak karşıma diye düşünüp duruyorum. Yok yere ayrılcakmışım gibi hissediyorum. :-( Mantık düşünüyorum hep
Sadece sevilmek yetmez ki, sende seveceksin ki olsun....Mecbur hissediyorum ve o üzülünce üzülüyorum. Bi kere ayrılmayı denedim ve o üzüntüsünü görünce beni ondan daha iyi sevicek biri karşıma çıkmaz diye düşündüm
Mecbur hissediyorum ve o üzülünce üzülüyorum. Bi kere ayrılmayı denedim ve o üzüntüsünü görünce beni ondan daha iyi sevicek biri karşıma çıkmaz diye düşündüm
Sevdiğinle değil seni sevenle ol derler ya ondanHa o seviyor diye evleniyorsunuz yani ?
Yarın bir gün sevmeyi bırakırsa kendinizi ne ile avutacaksınız peki ?
Sevdiğinle değil seni sevenle ol derler ya ondan
Haklısınız ama onu bırakınca sanki daha kötüsü çıkcak karşıma diye düşünüp duruyorum. Yok yere ayrılcakmışım gibi hissediyorum. :-( Mantık düşünüyorum hep
+ Bir de bunu anlatması, ailelere açıklaması vs işi büyütüyordur tabi. Ama kendinizi yakmanızdan önemli değil.Alışmışsınız ve net sebepleriniz yok.
Ama evlilik yaklaştıkça bu düşünceleriniz iyice artıp sizi rahatsız edecek, çekilme isteğiniz artacaktır zaten.
Evliyken birine aşık olma ihtimaliniz yüksek oluyor bu düşüncelerinize bakarsak, ben mantık evliliğinde bundan çok korkarım.
Böyle evlenip bir ömür aşka gerek duymayan da var ama şuan bu hislere sahipseniz ya bir şeyler size uymuyor ya da yoğun bir sevgi olmadan yapamayacağınızı anladınız.
Aynı o düşüncedeyim bende. Çoluk çocuğa karışırım normal hayatım olur. İyi bir baba iyi bir eş olur eminim ama birşeyler eksik sankiSevemiyorum diyorsunuz ayrilmiyorsunuz
Ayrildim cok üzüldü daha kötüsü mü cikar diyorsunuz
Burdan size kimse yardimci olamaz...
Bence siz bu adamla evlenir sonra çocuk yapar ondan sonrada hayatınıza devam edersiniz...
Merhaba. 1 yıldır nişanlıyım. Maddi durumlardan nişanlılık süremiz uzadı. Yani karşı taraf maddi durumunu iyi gösterdi ama maalesef öyle değilmiş. Mahkeme işleri falan var. Bekliyoruz. Ve ikimizde nişanlılığın bu kadar uzamasında hayır olmadığını biliyoruz. Ana sorun şu ki, onun beni sevdiği kadar sevmiyorum. Görücü usülü nişanlandık. Ahlaklı. Namazında niyazında işinde gücünde. Ama uzadıkça bazı şeyler kafamı kurcalıyor ve soğuyorum. Evlilikte güzel ahlak gerekli ama sadece o yetmiyor. Bazı huylarıda hoşuma gidiyor sayılmaz. Ne yapmam gerekir? Daha 22 yaşındayım ve karşıma daha iyi biri çıkar mı yoksa daha kötüsü mü çıkar? Allah bilir tabi. Ama sizinde fikirlerinize çok ihtiyacım var :-(
Bir de şöyle birşey var. Ayrı şehirlerdeyiz. Ayda bir falan görüşüyoruz. Acaba bu yüzden mi soğukluk oluyor, evlenince herşey yoluna girer mi diye düşünüyorumSevmediğin biriyle aynı yatağa girmek?
Ne bileyim tuhaf
Bir de şöyle birşey var. Ayrı şehirlerdeyiz. Ayda bir falan görüşüyoruz. Acaba bu yüzden mi soğukluk oluyor, evlenince herşey yoluna girer mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?