Nişan Nisanlinizin/Sözlünüzün evine gitmenize izin veriliyormu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
babam da beni göndermiyo kesınlıkle sözden sonra hiç gitmediğimi zannedıyo ama haftada bir kaç kez gidiyorumm aslında çok sık gidilmesı bencede doğru değil ama biz aynı sokakta komşuyuz o yüzden sık sık çağırıyorlar beni bende babam dan gizli gitmek zorunda kalıyorum

Ben olsam gitmem. Ne işim var sürekli evlerinde?
İnsanlar çok art niyetli olabiliyor, nişanlılıksa nişanlılık...
Bana ne gelin muamelesi etmelerine izin veririm ne de davranışlarımı yargılamalarına...
Çok muhabbet tez ayrılık getirir uzak olmak mesafeli olmak en güzeli.
Ne nişanlım bize gelsin çat pat ne ben onlara gideyim.
Zaten evlenince yeterince gidip geleceğiz, şimdi cılkını çıkarmanın anlamı yok

Nişanlanalı 1 ay olmadı amabu gelip gitme konusunda biraz gerginlik yaşadım ailemle onlar fazla gidip gelmemi istemiyolar ki bence artık ''haklılar''.Arada bi olur ne bilyim ayda bi kez falan ama her hafta her gün olucak şey değil alışmasın kimse buna, şimdi sorun olmaz ama ilerde bazı problemlere yol açabilir diye düşnüyorum.

nişanlıykenı bırakın nikahı yaptıktan sonra bile göndermedi babam. o gelsin diyordu. düğüne kadar hiç yalnız göndermedi beni, sadece bir bayramda şehir dışında olduğu için eşim ve ailesinin yaşadığı yer hep beraber gittik,4 gün kaldık. çok katıydı bu konuda valla, aylarca görüşememiştik ama yine de yollamamıştı. bilmiorum iyi mi yaptı kötü mü ama ben de çekip gidemedim işte çalışan biri olduğum halde.

daha aramızda isteme söz bile yokken gidip gelirdim ama sözlüm gelmezdi sözlendkten sonra bizden cıkmaz oldu :) ama ilk günden beri sık sık gidip geldigimiz icin sorunlar yasadık cok fazla gidip gelmek dogru değil yasadıgımm icin biliyorum zaten benden klasik gelin olmaz öyle git gel hizmet et okuyorum aynı zamanda evlenecegim zamanda okuyo olacagım icin herkes bunun farkında.. yalnız sunuda belirtmeliyim hem nisanlımın hemde benim anne babalar ayrı biz anneyleyiz.

babam çok şükür nişanlımada ailesıne de çok güvenır..şimdıye kadar bana hiç gitme demedi :) diyecegınıde sanmıyorum zaten '' ben sana güvenıyorum kızım sen ne zaman gidilip gidilmeyecegini bilirsin '' der bizim eve gelmesın de demez nişanlım için babamın daha çok hoşuna gider daha daha fazla tanımaya çalışır nişanlımı :) nişanlımla istedıgımız zaman sabahları bırbırımıze kahvaltıya gelıp gıdıyoruz yada akşam yemeklerıne yada oturmaya duruma göre degişiyor kayınvalidem ile kayınpederimde çok iyiler benı görduklerı zaman mutlu olduklarını görebiliyorum :)

bende gitmem çok sık 2 aydır epi topu 2 kere gittim ikiside ailemle o gelir ama tek başınada tek gitmekten çekiniyorum açıkçası hem aramızda mesafe olsun istiyorum gitmek istesem ailem izin verir ama babasıyla kanka gibiyiz babamında yakın arkadaşı babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…