- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
- 123
Selam Arkadaslar,
sen nisanlisin veya sözlüsün peki sen kendin yalniz aileni yanina almadan sözlünün evine gidebiliyormusun yani izin veriyormu buna babaniz anneniz? Misal yalniz gidip onlara birseyler icmeye oturup sohbet etmeye falan? Benim babam izin vermiyor gelin kiz yalniz basina gitmez oglan evine diyor. Bence abarttigini düsünüyorum. Neymis millet laf edermis. Ne alaka? Ayrica erkek yalniz geliyorda kiz neden gitmesin? Karsi tarafta benim hakkimda onlari önemsemedigimi kücümsedigimi falan düsünecek. Halbuki cok israr ediyorlardi onlara gitmem icin. Arada kaldim![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
sen nisanlisin veya sözlüsün peki sen kendin yalniz aileni yanina almadan sözlünün evine gidebiliyormusun yani izin veriyormu buna babaniz anneniz? Misal yalniz gidip onlara birseyler icmeye oturup sohbet etmeye falan? Benim babam izin vermiyor gelin kiz yalniz basina gitmez oglan evine diyor. Bence abarttigini düsünüyorum. Neymis millet laf edermis. Ne alaka? Ayrica erkek yalniz geliyorda kiz neden gitmesin? Karsi tarafta benim hakkimda onlari önemsemedigimi kücümsedigimi falan düsünecek. Halbuki cok israr ediyorlardi onlara gitmem icin. Arada kaldim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)