Nişanlımla yeni bir kriz

Arkadaşım hiç k bakma ama nişanlın sana hesap sormamış bişeyine karışmamış arkadaşını beğenir gibi bi dille konuşmamış seni sahiplenmiş önemsemiş beğen kimler diye bakmış ne var bunda yapmayın ya
...
Ben eşimin facesinde kim beğenmiş kim yorum yapmış eşim kime yorum yapmış hatta hesabına girip hareket dokümanlarına bile bakıyorum kendisi de haberdardı bu konudan istediğini yap çekinecek bişeyim yok derdi bi süredir kontrol etmediğimi düşünüyo ama hala ederim şifrelerimiz bile aynı benim koyduğum bi şifre bu kadar abartmayın...

ya 3 yıllık evliyim hala bakarım eşimin arkadaşlarına o da benim arkadaşlarıma bakar.. ne var bunda??

gereksiz bir kavga olmuş.. eşim bana böyle dese sadece arkadaşıma şişman deme diye tepki verirdim sanırım..

Bence kızmanız gereken nışanlınızın konuşma tarzı...şu şişman kız mı....neya....kılolu oldugum ıcın alınganlık gösterıyorum sanmayın her zaman böyleydım çok sinirlenıyorum" şu gözlüklü şu çirkin şu şişman" dıye ınsnlara sıfat yakıştıranlara.. ergen mısınız ya buyuyun gelın sankı lısedeler de mıllete yakıştırma yapıyorlar.....bı tanede benım basımda var...her zaman kızarım ınsanlara şöyle sıfatlar yükleme dıye....çok çirkin bence....

Bende nisanlina kiza sisman dedi diye kizacaksin sandim ilk cümleleri okuyunca.. ama sen nerdenn nereye gelmissin..
Nisanlina güvenmiyorsan niye hala onunlasin?

şu facebook dan kurtulun artık ne gereksiz bir şey o.
ayrıca nişanlınıza da kızmayın tartışmayın böyle şeyler için gayet normal merak etmesi.

Bizim facebook hesaplarımız olmadığı halde konusu geçen bir arkadaşı olduğunda gidiyorum instagramdan bakıyorum. Eli yüzü düzgün mü diye meraktan. Gayet normal ya bu kadar takma bence :)

Ben bunda kızılacak bir şey göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…