Nişanlımla yeni bir kriz

Canım bence saçmalamışsın ya. Böyle bişeyden konuşmamak nedir çocuk hatalı değilki, sanki kızlara alıcı gözle bakar gibi muamele etmişsin

Facebook yüzünden bosananlar var arkadaşlar yapmayın böyle kapatın snları uğraşmayın gereksiz seylerle :)

Ben de benimki bisey paylaşınca kim beğenmiş nolmus bakarim bence burada art niyet yok. Ama korkarim sen gerçekten pişman olacaksın konularında elle tutulur hiçbirşey olmamasına rağmen çok tartisiyorsunuz kendini frenleme biraz

Dert ettiğin şeye bak ne güzel ilgili bi nişanlın var senin şn paylaşımlarına bakıyo ki beğenenleri görüyo farklı bi durum da olabilirdi başka kızları eklemiş gibi bi konu da açabilirdin bence facebooku kapatın huzur bozuyo çünkü

ay bende hep bakıyorum listesine, iletilerini beğenenlere... ne var ki bunda? hatta üstüne yorum da yapıyorum, karşılıklı konuşuyoruz.. mutsuz olmaya ne kadar çok sebepleriniz var..

Konularına şöyle bi baktımda hiç derdin yok anlaşışan senin :KK14: yoksa sana nazaran çirkin olan nişanlın şişman arkadaşınımı beğeniyor bu nasıl kafa yapısı bi açıklasan

Kriz mi? Kriz ne arar la bu konuda diyesim geldi.. bak simdi nisanlin listenden kiz begenip iletisime gecse sohbet muhabbet girla gitse is pisirse bunun adi kriz olur.

Dert bunun neresinde? Madem nişanlısınız bence küsme ve kriz çıkarma kontenjanınızı böyle gereksiz konularla doldurmayın. İlerde çok lazım olabilir. Sonra ilerde konu açmayın, ne yapsam eşim umursamıyor diye allah muhafaza..

sorun mu arıyosunuz... sorun sizsiniz... saçma sapan sebeplerden nişanlınızı yıpratıyosunuz. evlilikte de cıkacak bunlar karsına .

Bence bu ülkeden yasaklamalılar. Baksana suç dönüp dolaşıp facebookta kalıyor.

"İşte hep bu feysbuktan"
Ya ben nerde feysbuku suçlamışım nişanlıma saydırdım diyorum hala gelmiş facebook diyorsunuz allah belasını versin facebook diye konu açtımda benimmi haberim yok? Konu başlığım nişanlımla yeni bir kriz

X