benim esimde olsa ayni tepkiyi verirdi. istemez tabi ya, sonucta resmiyet yok, yarin ayrilsalar o arkadasi ileri geri konusur, esinde erkeklerin nasil olduklarini bildigi icin kabul etmemistir.
hem neden biraksin baldizini gecenin bi yarisi disarda.
tabi kufretmesi biraz yanlis olmus ama bence nisanlinda aileden bi erkek artik.
nasil baban abin kuzenin olsa bu ise tepki verirse nisanlinda verir bence dogal olarak.
bence ona kizmamalisin, sadece kufretmesine kizabilirsin bana gore
Yazınız için teşekkür ederim. ancak arkadaşlara yorum yapanlara haksızlık etmişsin.
ben daha öncede yazdım fikirlerini aldım burada herkes birbirine destek olmaya çalışır köstek değil. tecrübelerine dayanarak yorum yapıyolar kimse tanımıyor birbirini niye bozmak istesin.çantayı alıp çıkmaya gelince kimse sıcak yuvasını bırakmaz.
bana gelince 5 yıllık bir ilişki dört aylık nişanlılık ne sabırlar gösterdim yazıcam kısaca okulu bırakmıştı bitirmesi için destek oldum bitirdi benden iki yaş küçük askerlik dedi bekledim askerde bel fıtığı ameliyatı oldu geldi bir yıl işsiz kaldı onun adına başvurular yaptım ettim benim başvuru yaptığım bi yerde işe girdi. hep sabır hep dayan aman hasta aman işsiz aman psikolojisi iyi değil sabret diye diye beş yılımı verdim. şimdi mükafatım rahat edip iyi güzel zaman geçirmekmi? yoksa hakaretler işitip hala dizinin dibinde oturmakmı? sana soruyorum sen olsan napardın? ve ben hatam yüzünden yine özür diledim. ona sorsan her kavgada ben suçluyum o hep alttan alıyor. ama ben eş olmayacak insanım. neden çünkü ondan beni lüks yerlere götürmesini beklemedim. hediyeler beklemedim. hep simit cafelerle yetindim. kaldıki çok iyi bi şirkette çok iyi konumdauyım parayı sorun edip onu ezmedim bile.
canim benim ya öyle üzüldüm ki senin icin neler yapmissin o insan icin o ne yapmis karsiliginda...
zaten kimseye hakettiginden fazla deger vermeyeceksin,sonra üzülen sen oluyosun...
ama senin icin hayirlisi budur belkide üzme kendini olurmu,seni asla haketmeyen biri icinde gözyasi dökme...
allah yardimcin olsun,hakkinda herseyin hayirlisi canim...!
sorun sadece küfür ve kızkardeşinizi arabadan indirmesi değil sanırım.ilk mesajınızda bunları yazmamıştınız.bu sebepler ağır sebepler,hakkınızda hayırlısı olsun..
sen neden hep nişanlının hatasını bulmaya çalışıyorsun,asıl suçlu kardeşin,1.o kdar sayıyorsa eniştesini ona yok teyzeme sonra bir işim var diyorsa bunu yapmıyacak,çok ciddisiyse ilişkisinde ailesiyle tanıştıracak kardeşin sokakta neden tanımadığı ve vasfı belli olmayan biriyle görüşsün,nişanlın açısından bak,demezmi bu nişanlımda benim arkamdan birşeyler çevirirmi diye,sen ilk kardeşine kız birde yaptığı tafralar o nişanlın iyi evde kavga çıkarmamış sen dua et ailenin yanında yapsa neler olurdu onuda düşün,adamı kızdırmasaydınız bunların birini yaparmıydı onu düşün.
selam arkadaşlar yardım edin ne olur. daha önce yine nişanı atsammmı? diye başlık açmış fikirlerinizi almıştım. o zaman atmadık barıştık ama şimdi daha kötü şeyler oldu?
nişanlıma gittim bayram diye iyi hoş kız kardeşim ve onun kız arkadaşı da vardı akşam arabayla eve getirdi. kardeşimin konuştuğu var yemeğe gitçekler ama nişanlım bilmiyo.
ben çıtlattım konuştuğu var senle tanıştırmak istiyo dedim. ben tanışmam dedi o evlenecek değil ya her konuştuğu benlemi tanışacak dedi.
neyse gittik eve bırakacak kardeşim yarı yolda inmek istedi arkadaşıyla nişanlımda bu saatte yolda bırakmam nereye dedi oda teyzeme dedi oda ben teyzene bırakırım dedi. sonra oda teyzeme değil işim var dışarı çıkıcam dedi oda ben evine bırakırım bi yere gidemezsin dedi. getirdi eve bıraktı.kardeşim arabadan inerken kapıyı kapatmadı ve iyi akşamlar demedi indi.
sonra beni aradı sende ortaksın yalancılar şerefsizler arkamdan iş çeviriyosunuz dedi bende sanane sen kim oluyosun ona karışıyosun dedim anasımısn babasımısın oda bana bir sürü laf söyledi küfür etti bir saat telefonda kavga ettik kapattık.napmalıyım ya asla kardeşinin yüzüne bakmam dedi ilerde sorun yaşarım dimi napmalıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?