Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Fevri davranmamaya çalışıyorum daha önceki tecrübelerimden.Ayrıca o onu bırakamayacagımı düşünüyor sanırım.Bıraktığımı söylesem de bana inanmayacak hemen.O yüzünden düzgün bir yol düşünüyorum şu anda
O kadar alttan almissin ki iyice b...nu cikarmis. Seni kesinlikle hak etmiyor.
Insan sevdigine nasil bagirir ya.
Ben evliyimm bana esim asla bu sekilde davranamaz ki bir erkegede yakismaz.
Hee yapsada suan bile beni kaybetcegini bilir.

Bence ona hak ettigini yapmalisin seni kaybetmekten korkmali. Simdiden boyleyse ilerde sana neler yapar bilemiyorum.
Kimseye ayril falan demem ama konunu okurken kesin ve net ayrilirdim ben bile sinirlendim.

Neden bu kadar aciz davraniyosun.belliki adam seni istemiyo.bence ailesi de...bahsettigin tarzda bi sebepten boyle davraniyo diyelim sonucta aile bunu biliyo.senin yaninda olmalari gerekmezmiydi.seni aramalari gerekmezmiydi? En azindan kizim durumu biliyosun sakin ol bekle gecsin siniri deyip en onemlisi annenden ozur dilemeleri gerekirdi.sevdigin icin gozun gormuyo biseyleri ama sen o nisani hala karsi tarafin atmasini bekleyerek hem kendini hem de aileni kucuk dusuruyosun.onlara da yazik canim.yazdiklarim biraz agir olabilir ama ben senin ve ailen icin uzuluyorum.goz gore gore yakacaksin kendini.hayatin boyunca itilip kakilmayi hakettigini dusunmuyorum.bu is evlensen bile yurumez uzgunum....

Ya kusura bakmayın tüm yazılanlara tamam, savundugum falan da kesinlikle yok; ama şu "adam seni istemiyor" durumunu kabul edemiyorum.Kaldıramadığımdan değil yanlış anlaşılmasın, bir mantığa oturtamadığımdan sadece.Ben kimseyi zorlamadım, hadi evlenelim lafı ağzımdan çıkmadı olaylardan sonra.Oğlanı kurtardıklarını düşündükleri anda nişan diye bize gelen ailesi ve kendisi..Ama annesinin yapması gerekenler konusunda haklısınız aynen ben de öyle düşünüyorum.Oğlu açma demiş diye açmamak ne demek?..
konuyu enine boyuna düşüneceğim.En sonunda kararımı telefonla değil bir maille bildirmeyi düşünüyorum.

Karar senin tabiki ama boyle biriyle bir omur gecermi? Bence onun degil senin dusunmen gerekli.okurken gerildim yine bile cok sabirlisin o konusmalara ragmen.bide dusun nisanlisiniz ve olay sadece araman.kaybetme korkusu yok.ben olsam arkama bakmadan hizla kacarim.nisanliyken bu tavirlardaysa evlenince dusunemiyorum.yakma hayatinii iyi dusun

İnan yüzüğü atsam şunu derler " bak o kadar şey yaşadılar demekki sevmiyomuş hemen yüzüğü attı.Nişanlım kolay kolay hatasını kabul eden birisi değildir.Annem bana bugün kızım ben 50 yaşındayım, bu hareketlerin altında başka bir sebep olabilir çok mantıksız çünkü bunlar bahane gibi geliyor dedi.. Asla gönül almam,asla!
Zor olabiliyor ama kimin ne dediğini düşünmemeye çalış evli çocukluluar bile boaşnıyor bir iki konuşur millet sonra normale döner gider .Hatasını kabul etmeyen sürekli haklı çıkmaya çalışan birisi hemde bile bile yapıyor inan çok zor bir erkek .Bence annen doğru söylüyor benim annem de hiç yanılmadı bu zamana kadar anneler hisseder.

Psikopatlığın adı benim oğluma bir şey yapılmış ondan böyle yada saman alevi gibiymiş de çabuk geçermiş olmuş.kusura bakmayın ama böyle.oğluşum da oğluşum diye oğullarının her yaptığını ört bas eden,her dırumda oğullarını aklayan bir ailenin evladından da sağlam psikoloji beklemek abesle iştigaldir.
saman aleviymiş tamam o zaman yaksın yıksın kavursun sonra özür dilesin ne güzel dünya.saman alevi diyerek küçümsenem ateş koskoca samanlığı,ahırı evi vesaireyi yakar kül eder.
Herşeyi geçtim hadi kendinize yapılanı hazmettiniz diyelim ya ailenize annenize yapılan terbiyesizlik ne olacak?
Dip not:başlığı nişanlımla ettiğim şidetli kavga şeklinde açmışsınız da bu kavga değil ki.kavga çift taraflı olur.bu olayda psikopata bağlayıp ağzından salya akıtarak terör estiren nişanlı var.

Durum böyleyse daha açık olsunlar, ailem de ben de asla bir beklentimiz olmadı.
Allah kahretsin hepsini.. Gözardı ettiğim bir gerçek yok,dediklerini sağlı sollu ben de düşünüyorum elbette .Sadece üzüntüden şu an ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.Hiç beklemiyodum böyle bişeyi.
Kvye hakaretler ediyosun hepsine beddua ediyosun sen de cok yipranmissin. Uzun sure muhatap olma bu insanlarla dusun tasin. Zaten nisanlin oyle demis. Dusunecegim birak pesimi diyor. Birak sen de

Ya kusura bakmayın tüm yazılanlara tamam, savundugum falan da kesinlikle yok; ama şu "adam seni istemiyor" durumunu kabul edemiyorum.Kaldıramadığımdan değil yanlış anlaşılmasın, bir mantığa oturtamadığımdan sadece.Ben kimseyi zorlamadım, hadi evlenelim lafı ağzımdan çıkmadı olaylardan sonra.Oğlanı kurtardıklarını düşündükleri anda nişan diye bize gelen ailesi ve kendisi..Ama annesinin yapması gerekenler konusunda haklısınız aynen ben de öyle düşünüyorum.Oğlu açma demiş diye açmamak ne demek?..
konuyu enine boyuna düşüneceğim.En sonunda kararımı telefonla değil bir maille bildirmeyi düşünüyorum.
Sevdigin icin kabullenmek istemiyosun.kim olsa senin gibi kabullenmek istemez dile kolay 5 yilini heba etmissin bu adam icin.ayrica hep kocanla degil ailesiyle evleniyosun dedikleri zaman ne anlama geldigini anlamazdim bekarken.yasayarak tecrube etmis biri olarak eger o yuzugu onun kafasina atmazsan ailesiyle evlenmeye hazirlikli ol.hayat senin hayatin biz sadece fikir verebiliriz yasayacak olan sensin canim ama uzulerek yaziyorum ki sen suan noktayi koymazsan biz seninle ilgili daha cok konular okuruz kadinlar kulubunde malesef...

Bu kadar güzel bi anlatım için sizi tebrik ederim olayları çok güzel yazmışsınız

Kesinlikle nişanı at
En ufak bişey de kudurmuş gibi salya saçan adam illaki evlenince el kaldıracak o zaman daha kötü olmayacakmı.

İyiki şimdiden göstermiş diğer yüzünü. Ya gormeseydin evlendikten sonra görseydin

Böyle bi insanla ömür geçmez. 5 yılımı verdim diyosun o 5 yılın üstünü kapat gitsin

Aşkımdan gebersem bile Yemin ediyorum ne ararım ne sorarım böyle bi insanı

Eğer affederseniz Yaptığı terbiyesizlik ömür boyunca aklınızdan çıkmayacak

Kim ne derse desin bu hayat sizin iyi düşünüp karar verin bu adamla yastığa baş koyacak sizsiniz aile eş dost değil

İnanın o kadar üzüldüm ki yazdiklariniza içim acıdı :KK43:

Bu kadar güzel bi anlatım için sizi tebrik ederim olayları çok güzel yazmışsınız

Kesinlikle nişanı at
En ufak bişey de kudurmuş gibi salya saçan adam illaki evlenince el kaldıracak o zaman daha kötü olmayacakmı.

İyiki şimdiden göstermiş diğer yüzünü. Ya gormeseydin evlendikten sonra görseydin

Böyle bi insanla ömür geçmez. 5 yılımı verdim diyosun o 5 yılın üstünü kapat gitsin

Aşkımdan gebersem bile Yemin ediyorum ne ararım ne sorarım böyle bi insanı

Eğer affederseniz Yaptığı terbiyesizlik ömür boyunca aklınızdan çıkmayacak

Kim ne derse desin bu hayat sizin iyi düşünüp karar verin bu adamla yastığa baş koyacak sizsiniz aile eş dost değil

İnanın o kadar üzüldüm ki yazdiklariniza içim acıdı :KK43:

Teşekkür ederim,biraz uzun oldu yazı ...
Kesinlikle arayıp sorma gibi bişey yok şu saatten sonra, bu laflar tokat gibi çarptı yüzüme.Asla aramayı düşünmüyorum,düşündüğüm şey nasıl bir yol izlemek gerektiği..burada hemen ayrılıyorum deyip sonra yan çizmek istemiyorum.Asla ayrılmam da diyemiyorum şu saatten sonra ailem hiçe sayıldı sapıklıkla suçlandım.Çok büyük terbiyesizlik yapıldı.Bir de evlenince ilk yıllar onların şehrinde yaşama durumumuz vardı ben kendimi nasıl bşeyin içine sokuyodum az kalsın..

5 yilimi verdim diyorsun da, boyle bir adam seni hem ezer hem de ezdirir. Zaten ezdiriyor da. Hic mutlu olamazsin. Simdi yasin kac bilmiyorum yeni bi iliskiye baslamak korkutuyordur ama evlenince mutsuz olup evlenmis, bosanmis olmakta var. Seni rezil etmis, saygisizlikta tavan yapmis, terbiyesiz bu adam terbiyesiz. Sana koca, cocuklarina baba olur mu iyi dusun. Uzuldum yasadiklarina

Bide diyelim ayrılmican ama kesinlikle kendini kaybettir ne ulaşabilsin ne görebilsin zaten gerçekten seviyorsa köpek gibi pişman olur bidahada böyle davranamaz.
Sen çok alttan almışsın bu yüzden etmediği kalmamış sana.
Tabi asıl fikrimi sorarsan ayrıl derim :KK12: bide nişanlık başak burcumu öyle gibi geldi bana

Bide diyelim ayrılmican ama kesinlikle kendini kaybettir ne ulaşabilsin ne görebilsin zaten gerçekten seviyorsa köpek gibi pişman olur bidahada böyle davranamaz.
Sen çok alttan almışsın bu yüzden etmediği kalmamış sana.
Tabi asıl fikrimi sorarsan ayrıl derim :KK12: bide nişanlık başak burcumu öyle gibi geldi bana

Evet her yerden engelledim zaten.
Ayrılıkla ilgili ciddi ve sağlam bir yol çizmem lazım henüz üzüntüden kendime gelemedim.Hayır canım ikizler erkeği kendisi.

Çok üzüldüm ya. Boyle sağlıklı bi ilişki olmaz ki . Evlenince Allah korusun döverde , söver de, kapının önüne koyar da . Ne bekliyorsun ki. Hayırlısı olsun hakkında.

Her şeyi geçtim de sana yazık değil mi ? Hadi onu da geçtim yazık annenin ne suçu vardı ?

Bastan sona kadar sen haklisin derdimde.
Keske annenin notunu verdim felan demeseydin.
Kadincagiz ne yapti? Neden nisanlina olan hincini ondan cikrmaya calistin?
Annesi bilerek acmasa bile o telefonu, nisanlin annem haksiz dermi hic?
Helede oyle bi anda.

Neyse.
Hic birini haketmedin yinede.
Ve ailem duydu demissin.
Herseyimi duydular? Tum o sozlerini bagirtilarini?
Hoparlordemiydi? Ev telefonumuydu?
Duymari cok kotu olmus ya, cok onur kirici.

Annen ne dedi peki bu olanlardan sonra?.

Evet her yerden engelledim zaten.
Ayrılıkla ilgili ciddi ve sağlam bir yol çizmem lazım henüz üzüntüden kendime gelemedim.Hayır canım ikizler erkeği kendisi.
En güzelini yapmışsın inş. Hayırlısı olur :KK66: ikizler ha bi öyle bi böyle

Her şeyi geçtim de sana yazık değil mi ? Hadi onu da geçtim yazık annenin ne suçu vardı ?

Tam malca çocuk gibi hareketler.Beni anneme şikayet etmek nedir??...Annem için ayrı üzülüyorum.

Bastan sona kadar sen haklisin derdimde.
Keske annenin notunu verdim felan demeseydin.
Kadincagiz ne yapti? Neden nisanlina olan hincini ondan cikrmaya calistin?
Annesi bilerek acmasa bile o telefonu, nisanlin annem haksiz dermi hic?
Helede oyle bi anda.
Neyse.
Hic birini haketmedin yinede.
Ve ailem duydu demissin.
Herseyimi duydular? Tum o sozlerini bagirtilarini?
Hoparlordemiydi? Ev telefonumuydu?
Duymari cok kotu olmus ya, cok onur kirici.

Annen ne dedi peki bu olanlardan sonra?.

Ben annesine çok sinirlendim.Yaptığı şey çok yanlış telefonu açmamak nedir,yani ben öylemesine yoldan geçen bir tip miyim?Seni arıyorum,oğlunla kavgamız yok bişey olmamş sadece bana sert davranıyor.Senin açmama amacın nedir ki?
Yanlış anlaşılmasın annesinden hıncımı almayacaktım asla gayet sevecen konuşacaktım telefonda onunla.
Benim anneme terbiyesizliğin alasını yaptığı halde öyle konuşması çıldırttı.Söylediğime de pek pişman değilim açıkçacı çünkü annesinin notunu verdim gerçekten.Bunu bilsinler.
Annem o aramasından sonra yanımdan hiç ayrılmadı.O aradığında ordaydı,hopörlör kapalıydı.Ama o kadar cok bagırıyor ki,ses duyuluyor yani...Annem aradığında söylediklerinin %80 inini duydu.Evet çok onur kırıcı.Annem çok iyi düşünüp karar vermeni istiyorum, sen seviyorum diyosun ama yaptıkları da ortada diyor.Beni yönlendirmemeye çalışıyorama çok üzüldü ve şok oldu.Nişanlımı çok seviyordu.

X