- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar alttan almissin ki iyice b...nu cikarmis. Seni kesinlikle hak etmiyor.Fevri davranmamaya çalışıyorum daha önceki tecrübelerimden.Ayrıca o onu bırakamayacagımı düşünüyor sanırım.Bıraktığımı söylesem de bana inanmayacak hemen.O yüzünden düzgün bir yol düşünüyorum şu anda
Neden bu kadar aciz davraniyosun.belliki adam seni istemiyo.bence ailesi de...bahsettigin tarzda bi sebepten boyle davraniyo diyelim sonucta aile bunu biliyo.senin yaninda olmalari gerekmezmiydi.seni aramalari gerekmezmiydi? En azindan kizim durumu biliyosun sakin ol bekle gecsin siniri deyip en onemlisi annenden ozur dilemeleri gerekirdi.sevdigin icin gozun gormuyo biseyleri ama sen o nisani hala karsi tarafin atmasini bekleyerek hem kendini hem de aileni kucuk dusuruyosun.onlara da yazik canim.yazdiklarim biraz agir olabilir ama ben senin ve ailen icin uzuluyorum.goz gore gore yakacaksin kendini.hayatin boyunca itilip kakilmayi hakettigini dusunmuyorum.bu is evlensen bile yurumez uzgunum....
Zor olabiliyor ama kimin ne dediğini düşünmemeye çalış evli çocukluluar bile boaşnıyor bir iki konuşur millet sonra normale döner gider .Hatasını kabul etmeyen sürekli haklı çıkmaya çalışan birisi hemde bile bile yapıyor inan çok zor bir erkek .Bence annen doğru söylüyor benim annem de hiç yanılmadı bu zamana kadar anneler hisseder.İnan yüzüğü atsam şunu derler " bak o kadar şey yaşadılar demekki sevmiyomuş hemen yüzüğü attı.Nişanlım kolay kolay hatasını kabul eden birisi değildir.Annem bana bugün kızım ben 50 yaşındayım, bu hareketlerin altında başka bir sebep olabilir çok mantıksız çünkü bunlar bahane gibi geliyor dedi.. Asla gönül almam,asla!
Kvye hakaretler ediyosun hepsine beddua ediyosun sen de cok yipranmissin. Uzun sure muhatap olma bu insanlarla dusun tasin. Zaten nisanlin oyle demis. Dusunecegim birak pesimi diyor. Birak sen deDurum böyleyse daha açık olsunlar, ailem de ben de asla bir beklentimiz olmadı.
Allah kahretsin hepsini.. Gözardı ettiğim bir gerçek yok,dediklerini sağlı sollu ben de düşünüyorum elbette .Sadece üzüntüden şu an ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.Hiç beklemiyodum böyle bişeyi.
Sevdigin icin kabullenmek istemiyosun.kim olsa senin gibi kabullenmek istemez dile kolay 5 yilini heba etmissin bu adam icin.ayrica hep kocanla degil ailesiyle evleniyosun dedikleri zaman ne anlama geldigini anlamazdim bekarken.yasayarak tecrube etmis biri olarak eger o yuzugu onun kafasina atmazsan ailesiyle evlenmeye hazirlikli ol.hayat senin hayatin biz sadece fikir verebiliriz yasayacak olan sensin canim ama uzulerek yaziyorum ki sen suan noktayi koymazsan biz seninle ilgili daha cok konular okuruz kadinlar kulubunde malesef...Ya kusura bakmayın tüm yazılanlara tamam, savundugum falan da kesinlikle yok; ama şu "adam seni istemiyor" durumunu kabul edemiyorum.Kaldıramadığımdan değil yanlış anlaşılmasın, bir mantığa oturtamadığımdan sadece.Ben kimseyi zorlamadım, hadi evlenelim lafı ağzımdan çıkmadı olaylardan sonra.Oğlanı kurtardıklarını düşündükleri anda nişan diye bize gelen ailesi ve kendisi..Ama annesinin yapması gerekenler konusunda haklısınız aynen ben de öyle düşünüyorum.Oğlu açma demiş diye açmamak ne demek?..
konuyu enine boyuna düşüneceğim.En sonunda kararımı telefonla değil bir maille bildirmeyi düşünüyorum.
Bu kadar güzel bi anlatım için sizi tebrik ederim olayları çok güzel yazmışsınız
Kesinlikle nişanı at
En ufak bişey de kudurmuş gibi salya saçan adam illaki evlenince el kaldıracak o zaman daha kötü olmayacakmı.
İyiki şimdiden göstermiş diğer yüzünü. Ya gormeseydin evlendikten sonra görseydin
Böyle bi insanla ömür geçmez. 5 yılımı verdim diyosun o 5 yılın üstünü kapat gitsin
Aşkımdan gebersem bile Yemin ediyorum ne ararım ne sorarım böyle bi insanı
Eğer affederseniz Yaptığı terbiyesizlik ömür boyunca aklınızdan çıkmayacak
Kim ne derse desin bu hayat sizin iyi düşünüp karar verin bu adamla yastığa baş koyacak sizsiniz aile eş dost değil
İnanın o kadar üzüldüm ki yazdiklariniza içim acıdı
Bide diyelim ayrılmican ama kesinlikle kendini kaybettir ne ulaşabilsin ne görebilsin zaten gerçekten seviyorsa köpek gibi pişman olur bidahada böyle davranamaz.
Sen çok alttan almışsın bu yüzden etmediği kalmamış sana.
Tabi asıl fikrimi sorarsan ayrıl derim bide nişanlık başak burcumu öyle gibi geldi bana
En güzelini yapmışsın inş. Hayırlısı olur ikizler ha bi öyle bi böyleEvet her yerden engelledim zaten.
Ayrılıkla ilgili ciddi ve sağlam bir yol çizmem lazım henüz üzüntüden kendime gelemedim.Hayır canım ikizler erkeği kendisi.
Her şeyi geçtim de sana yazık değil mi ? Hadi onu da geçtim yazık annenin ne suçu vardı ?
Bastan sona kadar sen haklisin derdimde.
Keske annenin notunu verdim felan demeseydin.
Kadincagiz ne yapti? Neden nisanlina olan hincini ondan cikrmaya calistin?
Annesi bilerek acmasa bile o telefonu, nisanlin annem haksiz dermi hic?
Helede oyle bi anda.
Neyse.
Hic birini haketmedin yinede.
Ve ailem duydu demissin.
Herseyimi duydular? Tum o sozlerini bagirtilarini?
Hoparlordemiydi? Ev telefonumuydu?
Duymari cok kotu olmus ya, cok onur kirici.
Annen ne dedi peki bu olanlardan sonra?.
En güzelini yapmışsın inş. Hayırlısı olur ikizler ha bi öyle bi böyle