- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
Kırgınlığınızın ve yaşadıklarınızın tarifi yok, biliyorum.
Evli olsanız derdim ki, sakinleşin zamana bırakın ve öyle karar verin.
Ama şimdi daha nişanlıyken bile bile göre göre bunu diyemem.
Adamlıktan nasibini almamış nişanlınızı geçtim, annesinin tavrı sizin için çok önemli olmalı.
Evlendiğinizde en ufacık bir sorunda sizi nasıl dış kapının mandalı yapacaklarının göstergesi bu.
Oğlu dünyayı yaksa da onun sözünden çıkmayan, haksız da olsa onun korunacağının bilgilendirmesi bu durum.
Zora düştüğünüz anda o aileden destek yerine köstek göreceğinizin en büyük kanıtı yaşadıklarınız.
5 yılımı verdim diye üzülmeyin, geleceğimi kazandım şu gördüklerimle deyin.
Ben de 8 seneden sonra nişanlandım.
Şuan da 1 senelik evliyim yani 10 senedir beraberim.
Aynı eve girmeden bir insanı tanımanız mümkün değil emin olun.
Ben tanıyamadım, kimse de tanıyamamıştır.
Hele de aileniz işin içine dahil edilmiş ve bu kadar hiçe sayılmışken, hiç düşünmeyin.
5 yılı bir kenara atıp, 50 yılınızı kurtarın.
Başka yolu yok.
"Evlendiğinizde en ufacık bir sorunda sizi nasıl dış kapının mandalı yapacaklarının göstergesi bu.Oğlu dünyayı yaksa da onun sözünden çıkmayan, haksız da olsa onun korunacağının bilgilendirmesi bu durum.
Zora düştüğünüz anda o aileden destek yerine köstek göreceğinizin en büyük kanıtı yaşadıklarınız."
Annem bu cümlelerin aynısını kurdu..
O kadar büyük şoktayım ki,şu cümleler..Beynim diyor 'seven adam bu lafları etmez.ya da kaybetme korkusu yok gitmeyeceğini düşünüyor'. beynin bir karara varacak kadar sakinleşmedi.Çok üzgünüm böylesine bir çıkış beklemiyordum..Çok haklısınız, aynı eve girmeden tanıyamıyor kimseyi ben de bunların bana bir uyarı oldugunu düşünmeye başladım..