Değiştirmek İstemekle haklısın Nişanlınla bunu Konuşun Bütçem yetmez derse biraz sen birazda nişanlın eklesin konu halledilmiş olur. İllaki Almam Değiştirmek istemiyorum derse Anılarına Saygı Duymak zorunda kalacaksınMerhaba kk üyeleri... Benim kafama çok taktığım bir problemim var. Şuan 4 aylık nişanlıyım ve 8 ay sonra düğünümüz var. Nişanlımın şuanda bekar evi var. Biz evlendikten sonra şuanda kullandığı koltukları oturma odamızda kullanalım istiyor. 1 2 yıl olmuş sanırım koltuk takımını alalı. Eskiden çok ciddi bir ilişkisi varmış, o koltuklarda eski kız arkadaşını, kızın ailesini ağırlamış. Hatta kız burda (normalde farklı şehirdeler) ameliyat olmuş ailesi gelip 1 ay falan burda kalmış. Ve şuanda nişanlımın bir ev arkadaşı var. Onunda ailesi geldikçe illaki yatıp kalkıyorlar. Benim içime hiç sinmiyor o kadar kullanılmış, üzerinde yatılıp kalkılmış koltukları yeni dizdiğim eve koymak. Sonuçta biz salonu kullanıcaz oturma odasını misafir için yapıyoruz, bu koltukları atmak içimden gelmiyor çok yazık olucak diyor. Hani şu zamana kadar neler neler aldı, bunuda sonra değiştirelim tamam desem, durum öylede değil. Ve artık her bütçeye göre koltuk takımları var. Ben şuanda çalışmıyorum öğrenciyim, ama ailem alıyor alınacakları. Çok düşündüm ona haksızlık etmek istemiyorum ama elimde değil hiç içimden gelmiyor. Ben evimin salonunu seviyorum ama oturma odamı sevmiyorum demek istemiyorum. Evimin her yerinde mutlu olmak istiyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.
Merhaba kk üyeleri... Benim kafama çok taktığım bir problemim var. Şuan 4 aylık nişanlıyım ve 8 ay sonra düğünümüz var. Nişanlımın şuanda bekar evi var. Biz evlendikten sonra şuanda kullandığı koltukları oturma odamızda kullanalım istiyor. 1 2 yıl olmuş sanırım koltuk takımını alalı. Eskiden çok ciddi bir ilişkisi varmış, o koltuklarda eski kız arkadaşını, kızın ailesini ağırlamış. Hatta kız burda (normalde farklı şehirdeler) ameliyat olmuş ailesi gelip 1 ay falan burda kalmış. Ve şuanda nişanlımın bir ev arkadaşı var. Onunda ailesi geldikçe illaki yatıp kalkıyorlar. Benim içime hiç sinmiyor o kadar kullanılmış, üzerinde yatılıp kalkılmış koltukları yeni dizdiğim eve koymak. Sonuçta biz salonu kullanıcaz oturma odasını misafir için yapıyoruz, bu koltukları atmak içimden gelmiyor çok yazık olucak diyor. Hani şu zamana kadar neler neler aldı, bunuda sonra değiştirelim tamam desem, durum öylede değil. Ve artık her bütçeye göre koltuk takımları var. Ben şuanda çalışmıyorum öğrenciyim, ama ailem alıyor alınacakları. Çok düşündüm ona haksızlık etmek istemiyorum ama elimde değil hiç içimden gelmiyor. Ben evimin salonunu seviyorum ama oturma odamı sevmiyorum demek istemiyorum. Evimin her yerinde mutlu olmak istiyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.
Merhaba kk üyeleri... Benim kafama çok taktığım bir problemim var. Şuan 4 aylık nişanlıyım ve 8 ay sonra düğünümüz var. Nişanlımın şuanda bekar evi var. Biz evlendikten sonra şuanda kullandığı koltukları oturma odamızda kullanalım istiyor. 1 2 yıl olmuş sanırım koltuk takımını alalı. Eskiden çok ciddi bir ilişkisi varmış, o koltuklarda eski kız arkadaşını, kızın ailesini ağırlamış. Hatta kız burda (normalde farklı şehirdeler) ameliyat olmuş ailesi gelip 1 ay falan burda kalmış. Ve şuanda nişanlımın bir ev arkadaşı var. Onunda ailesi geldikçe illaki yatıp kalkıyorlar. Benim içime hiç sinmiyor o kadar kullanılmış, üzerinde yatılıp kalkılmış koltukları yeni dizdiğim eve koymak. Sonuçta biz salonu kullanıcaz oturma odasını misafir için yapıyoruz, bu koltukları atmak içimden gelmiyor çok yazık olucak diyor. Hani şu zamana kadar neler neler aldı, bunuda sonra değiştirelim tamam desem, durum öylede değil. Ve artık her bütçeye göre koltuk takımları var. Ben şuanda çalışmıyorum öğrenciyim, ama ailem alıyor alınacakları. Çok düşündüm ona haksızlık etmek istemiyorum ama elimde değil hiç içimden gelmiyor. Ben evimin salonunu seviyorum ama oturma odamı sevmiyorum demek istemiyorum. Evimin her yerinde mutlu olmak istiyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.