- 20 Şubat 2015
- 23
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi beyazgul29
Bende diyorum yok inada bindirdi adamAnnenizin veya esinizin dayisinin oglunun istedigi tarih degil , sizin istediginiz tarih onemli. 2 kisi icin oyle plan degistirilmez.
Buyursun o zaman o kendisi yapsin dugunu kuzeniyle.Kuzenleri de cok dusuncesizmis.Bende diyorum yok inada bindirdi adam
Öyle yapmayı denedim başta ama sabrımı zorluyor sona normale dönüyorum içimdeki canavar çıkıyorKavga edip inada bindirme canim isi. Daha buyuk mutsuzluklar getirir bu. Ya cekimi flnda gectim ben sensiz bi evde 3hafta daha gecirmek istemiyorum ayri kaldigimiz her gun bnm icin zarar fln deyip gururunu oksa (ki sevdigin adam sonucta zaten oyledir) bunu yerinde ve guzel yaparsan kendiliginden erkene ceker. Azcik politika
Bizde 8 sene oldu onlara kalsa mayıs haziran dediler annem babam tavrını koydu en geç ekim gibi olacak dediler.Kuzu kuzu tamam dediler.Şimdide başı-sonu muhabbeti çıktı.Yok yok valla ben inandim artik..
Bu erkeklerin hepsi cocuk beyinli.
Bize daha cok var da laf arasinda konusmustuk..
Ben sonbaharda olsun istiyorum dedim..
Yok eylul geldi mi olmazmis akrabasi gelemeyecekmis(is guc basliyomus istanbulda yasiyan cokmus) YARİMM sene daha bekleyip anca obur sene en erken mayis-haziran gibi olabilirmiss..
Olduuu pasamm baskaaa.
Zaten 7 senenin sonunda evlencez Allahin izniyle bir de az beklemisiz gibi akraba keyfine beni dahada bekletecek..
Öhhh çürüdüm lannn!!!
Geline sormadan dugun tarihini degistirip ustune soz vermeleri onlarin ayibi canim..Çok şükür sorun bende değilmiş.Kötü olan ben oldum da söz vermişlermiş öyle diyolar bi de annesiyle
İyi bari benimkide zamani gelince hala diretirse(ki ikna olmusa benziyor sonbahar dugunune) aileyi araya sokmam lazim demek ki:))Bizde 8 sene oldu onlara kalsa mayıs haziran dediler annem babam tavrını koydu en geç ekim gibi olacak dediler.Kuzu kuzu tamam dediler.Şimdide başı-sonu muhabbeti çıktı.