- 17 Aralık 2014
- 309
- 194
- Konu Sahibi beyazgul29
Asla taviz verme, bu ne böyle dk bir gol bir.
Tamam dersen devamı gelir güzelim
Tamam dersen devamı gelir güzelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok doğru bence deSöyleyinde nişanlınız onlarla o gün özel bir düğün yapsın sensiz.Madem denk getirmek istiyorlar.
İnsanlar düğünü olan kişiye ayak uydurur siz değil.
İşte insanların keyfine göre haraket etmek çok sinir bozucu.Tanımadığım insanlar için 2-3 hafta düğün ertelicekmişimŞaka gibi... Taviz verme. Hastalık yok, izin almama durumu yok, yakın akrabalık yok hiçbir şey yok. O çiftin talebinde hiçbir haklılık Payı göremiyorum. Yaptıkları sadece terbiyesizlik. Düğün tarihi belirleme sadece nişanlınla senin keyfine veya işinize göre belirlenir. Senin sebeplerin daha geçerli. Hava koşulları sonuçta. Nişanlınla düzgünce konuş, bu ısrarından vazgeçir.
Annesinin ağzına bakıyor.Yok annesi söz vermişmiş bana sordu sankiKimseye sormadan karar veremiyor musunuz ikiniz? Boyle seyler goze kucuk gelebilir ama aslinda insanlarin karar alirken takindiklari tavir onemlidir
Sanırım alacağı bir maaş fazlasını düşünüyormuhtemelen başka sebeple tarihi değiştirmek istiyorlar.
Yoksa herkes der ay şu tarihte olsaydı ben de gelirdim, şimdiki tarihler bana uymuyor diye. Siz de eminim bir çok düğün sahibine buna benzer laf etmişsinizdir. Hani çok doğal bir şey bu, illa birileri gelemez. Ama bunun için düğün erteleniyorsa başka sebep de vardır diye düşünürüm.
İşte istersen ağustos eylül gibigelinliği giyer önceden çekim yapmaya giderizdiyor.Düşünü artık ekstra masraf yapmayı bile göze aldılar.Sanki çok önemliler bu kadar.Kendileri evlenirken farklı şehirdendi ondan sadece kız evinde oldu düğün.Burada bile yapmadılar.Otobüsle kaç saat yol gittiler.Öyleyken böyle diyo.şimdi kuzenim dediği insan onun için çok önemli bir insan olabilir kardeşi olsa neyse demişsin ama kardeşinden daha yakın olabilir.O kuzenler illa şu tarih yapın diyorsa yanlış yapıyorlar ama 29 ekimde yaparsanız daha rahat geliriz sizin yanınızda oluruz koşturulcak işlerinizi koştururuz diyorsa iyi bir şey bu.2 hafta için çok kavga gürültü yaratmayın alın nişanlınızı fotoğrafçıya gidin düğün salonuna gidin bi bakın bakalım tarihlere ekimin ilk haftası boşsa onlar kaçırmayın der zaten belki bu şekilde ikna edersiniz eşinizi belki 29 ekim doludur boşuna tartışıyosunuzdur.