Nişanlımla düğün tarihi krizi:(((

işi inada bindirmeden tatlı dille çok rahat halledebilirmişsin canım ya. aaa dayının oğlu da mı gelecek çok sevindim falan deseydin o anda. tamam 29 ekime yer bakalım falan deseydin. bikaç gün sonra da yaa havalar bozulur mu acaba dışarda yapıcaz düğünü ben telaşlandım şimdi falan, dayının oğluna bir sorsak mı cumadan atlayıp gelsinler düğünümüzde olmalarını çok isterim, en son da onların da olmasını çok isterim ama bizim için zor olacak yine de sen bilirsin ama hep hayalim baharda evlenmekti baharı da kaçırmış olacağız falan gibiiiiii.... alttan girip üstten çıkarak kabul ettirirmişsin.

bu insanları da hiç anlamıyorum hakketen! bu ne terbiyesizlik ki düğünü şu tarihe yapın deniyor! olur başka!! gerdeği de sorun bi dayısının oğluna ne zaman olsun sence diye töbe yareppiiimm

Şaka gibi... Taviz verme. Hastalık yok, izin almama durumu yok, yakın akrabalık yok hiçbir şey yok. O çiftin talebinde hiçbir haklılık Payı göremiyorum. Yaptıkları sadece terbiyesizlik. Düğün tarihi belirleme sadece nişanlınla senin keyfine veya işinize göre belirlenir. Senin sebeplerin daha geçerli. Hava koşulları sonuçta. Nişanlınla düzgünce konuş, bu ısrarından vazgeçir.
İşte insanların keyfine göre haraket etmek çok sinir bozucu.Tanımadığım insanlar için 2-3 hafta düğün ertelicekmişim:mad:

Kimseye sormadan karar veremiyor musunuz ikiniz? Boyle seyler goze kucuk gelebilir ama aslinda insanlarin karar alirken takindiklari tavir onemlidir
Annesinin ağzına bakıyor.Yok annesi söz vermişmiş bana sordu sanki:KK11:
muhtemelen başka sebeple tarihi değiştirmek istiyorlar.
Yoksa herkes der ay şu tarihte olsaydı ben de gelirdim, şimdiki tarihler bana uymuyor diye. Siz de eminim bir çok düğün sahibine buna benzer laf etmişsinizdir. Hani çok doğal bir şey bu, illa birileri gelemez. Ama bunun için düğün erteleniyorsa başka sebep de vardır diye düşünürüm.
Sanırım alacağı bir maaş fazlasını düşünüyor:KK51:

şimdi kuzenim dediği insan onun için çok önemli bir insan olabilir kardeşi olsa neyse demişsin ama kardeşinden daha yakın olabilir.O kuzenler illa şu tarih yapın diyorsa yanlış yapıyorlar ama 29 ekimde yaparsanız daha rahat geliriz sizin yanınızda oluruz koşturulcak işlerinizi koştururuz diyorsa iyi bir şey bu.2 hafta için çok kavga gürültü yaratmayın alın nişanlınızı fotoğrafçıya gidin düğün salonuna gidin bi bakın bakalım tarihlere ekimin ilk haftası boşsa onlar kaçırmayın der zaten belki bu şekilde ikna edersiniz eşinizi belki 29 ekim doludur boşuna tartışıyosunuzdur.
İşte istersen ağustos eylül gibigelinliği giyer önceden çekim yapmaya giderizdiyor.Düşünü artık ekstra masraf yapmayı bile göze aldılar.Sanki çok önemliler bu kadar.Kendileri evlenirken farklı şehirdendi ondan sadece kız evinde oldu düğün.Burada bile yapmadılar.Otobüsle kaç saat yol gittiler.Öyleyken böyle diyo.:KK14:

X