- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- Konu Sahibi beyazgul29
Bu ne biçim iş ya insanların ayak uydurmasi gerekmiyormusize
Yurt disi dayi hala kuzen hepsi bir gelcek dense anlarim
Yurt disi dayi hala kuzen hepsi bir gelcek dense anlarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de herşeyi aileler halletsin cnm hiç araya girme benden tavsiye kötü gelin sen oluyorsun sonra.İyi bari benimkide zamani gelince hala diretirse(ki ikna olmusa benziyor sonbahar dugunune) aileyi araya sokmam lazim demek ki:))
Bunda öyle bi şi olursa önümüzdeki 10 yıl boyunca başlarına ekşirim herhalde.Aynı şekilde arkadaşımın nişanlısının dayısı için tarih değiştirildi ve sonuç dayı gelmedi
ben iş arkadaşlarım için düğün tarihi değiştirdim hayatımın en büyük hatasını yaptım..gelmelerinin gram önemi olmasyan insanlar için sizin SİZİN düğün tarihinizle sizden başka kimse oynayamaz.Nişanlımı ve o iki akrabasını boğasım geliyor şu an.Çok sinirlerim bozuk.Düğün tarihi için ben ekim başını düşünmüştüm.Havalar çok fazla soğumadan olsun diye.Kına gecesi mahallede olacak ayrıca dışarıda fotoğraf çekimi olmasını istiyorum.Bu sebeplerden düşündüm.O da neymiş Rize'de dayısının oğlu varmış eşiyle, öğretmenlik yapıyorlar.İlla 29 Ekime denk getirin o zaman tatilimiz uzun olacak bizde gelelim demişler.Bu da kalkmış o hafta yapcaz illa diyor.Çok önemliler sanki.Hem gelmek isteyen gelir sonuçta haftasonu olacak cumadan yola çıksalar cumartesi sabah çok rahat burada olurlar.Sırf o 2 kişi için 3 hafta sarkacak.Annemlerde ekim başı diyorlar.Tatsızlık olacak diye korkuyorum.Ben bi çok tepki veriyorum kızlar mantıksız mı sizcede.Hadi kardeşi, ablası vs. olsa amenna...
Çok şükür sorun bende değilmiş.Kötü olan ben oldum da söz vermişlermiş öyle diyolar bi de annesiyle
Bu nasıl bir densizliktir.İki tarafın dünya kadar akrabaları var.Herkesin durumuna göre yapılamayacağı gibi,keyfi başkasına göre yapılamaz.Sen dayısnın oğlunun bir lafıyla sana Ohafta YAPACAĞIZZZ diyen biriyle evlenmeyi iyice bir düşün.Nişanlımı ve o iki akrabasını boğasım geliyor şu an.Çok sinirlerim bozuk.Düğün tarihi için ben ekim başını düşünmüştüm.Havalar çok fazla soğumadan olsun diye.Kına gecesi mahallede olacak ayrıca dışarıda fotoğraf çekimi olmasını istiyorum.Bu sebeplerden düşündüm.O da neymiş Rize'de dayısının oğlu varmış eşiyle, öğretmenlik yapıyorlar.İlla 29 Ekime denk getirin o zaman tatilimiz uzun olacak bizde gelelim demişler.Bu da kalkmış o hafta yapcaz illa diyor.Çok önemliler sanki.Hem gelmek isteyen gelir sonuçta haftasonu olacak cumadan yola çıksalar cumartesi sabah çok rahat burada olurlar.Sırf o 2 kişi için 3 hafta sarkacak.Annemlerde ekim başı diyorlar.Tatsızlık olacak diye korkuyorum.Ben bi çok tepki veriyorum kızlar mantıksız mı sizcede.Hadi kardeşi, ablası vs. olsa amenna...