Nişanlımla düğün tarihi krizi:(((

Bu ne biçim iş ya insanların ayak uydurmasi gerekmiyormusize
Yurt disi dayi hala kuzen hepsi bir gelcek dense anlarim

Yuh artık cidden yuhhh!!! Oldu bari oylama da yapın tarih için. Gelin kim belli değil, ne biçim insanlar yahu, kızcağızın en güzel gününe bile muhalefet. Akıldan yoksunluk bu resmen.

İyi bari benimkide zamani gelince hala diretirse(ki ikna olmusa benziyor sonbahar dugunune) aileyi araya sokmam lazim demek ki:))
Bence de herşeyi aileler halletsin cnm hiç araya girme benden tavsiye kötü gelin sen oluyorsun sonra.

Bence davetliler arası anket düzenleyin canım. :-)) Allah Allah ne ehli keyif insanlar var yahuuu. Eşinde maşallah hemen gaza gelmiş...

Bi kac aile toptan gelicek olsa anlarimda.
Bi kuzen icin ben hayalimdeki dugunden vazgecmem.
Ne maglum havalarin sarpa sarmayacagi?
Hic istemedigim bi mevsim olucak.
Resimlerdeki asik yuzumun hesabini onlarmi sorucakmis.

Şaka gibi... Taviz verme. Hastalık yok, izin almama durumu yok, yakın akrabalık yok hiçbir şey yok. O çiftin talebinde hiçbir haklılık Payı göremiyorum. Yaptıkları sadece terbiyesizlik. Düğün tarihi belirleme sadece nişanlınla senin keyfine veya işinize göre belirlenir. Senin sebeplerin daha geçerli. Hava koşulları sonuçta. Nişanlınla düzgünce konuş, bu ısrarından vazgeçir.

Kimseye sormadan karar veremiyor musunuz ikiniz? Boyle seyler goze kucuk gelebilir ama aslinda insanlarin karar alirken takindiklari tavir onemlidir

Ben sana söylüyim onlar gelmez. Eskaza gelirlerse de hayatları boyunca konuşur bizim için düğün tarihi değişti diye. Ne kafar sevimsiz..

O zaman tüm kuzenlere tek tek soralım. Hepsine ortak gün belirleyelim. Sanki ortak yemek organizasyonu yapıyoruz he. Düğün bu senin düğünün. Herkes sana uymak zorunda. Sen herkese değil. Çok absürt günlerde yapmadıkça böylr bir şey demek çoooook ayıptır ya.

Nisanlin ısrar ediyorsa o tarihe almak için sen de de ki o zaman ben de kış düğünü istemiyorum bi sonraki yaz tatilini bekleyelim temiz olsun. Ki ben olsam bunu gerçekten yapardım:63:
Olur mu öyle şey didisinin didisi gelecek diye. Aileler oturur ortak bi zaman aralığı belirler gelin karar verir tam tarihe.
En olmadı o tarih için regl tarihime denk geliyor de

Nişanlımı ve o iki akrabasını boğasım geliyor şu an.Çok sinirlerim bozuk.Düğün tarihi için ben ekim başını düşünmüştüm.Havalar çok fazla soğumadan olsun diye.Kına gecesi mahallede olacak ayrıca dışarıda fotoğraf çekimi olmasını istiyorum.Bu sebeplerden düşündüm.O da neymiş Rize'de dayısının oğlu varmış eşiyle, öğretmenlik yapıyorlar.İlla 29 Ekime denk getirin o zaman tatilimiz uzun olacak bizde gelelim demişler.Bu da kalkmış o hafta yapcaz illa diyor.Çok önemliler sanki.Hem gelmek isteyen gelir sonuçta haftasonu olacak cumadan yola çıksalar cumartesi sabah çok rahat burada olurlar.Sırf o 2 kişi için 3 hafta sarkacak.Annemlerde ekim başı diyorlar.Tatsızlık olacak diye korkuyorum.Ben bi çok tepki veriyorum kızlar mantıksız mı sizcede.Hadi kardeşi, ablası vs. olsa amenna...
ben iş arkadaşlarım için düğün tarihi değiştirdim hayatımın en büyük hatasını yaptım..gelmelerinin gram önemi olmasyan insanlar için sizin SİZİN düğün tarihinizle sizden başka kimse oynayamaz.

muhtemelen başka sebeple tarihi değiştirmek istiyorlar.
Yoksa herkes der ay şu tarihte olsaydı ben de gelirdim, şimdiki tarihler bana uymuyor diye. Siz de eminim bir çok düğün sahibine buna benzer laf etmişsinizdir. Hani çok doğal bir şey bu, illa birileri gelemez. Ama bunun için düğün erteleniyorsa başka sebep de vardır diye düşünürüm.

şimdi kuzenim dediği insan onun için çok önemli bir insan olabilir kardeşi olsa neyse demişsin ama kardeşinden daha yakın olabilir.O kuzenler illa şu tarih yapın diyorsa yanlış yapıyorlar ama 29 ekimde yaparsanız daha rahat geliriz sizin yanınızda oluruz koşturulcak işlerinizi koştururuz diyorsa iyi bir şey bu.2 hafta için çok kavga gürültü yaratmayın alın nişanlınızı fotoğrafçıya gidin düğün salonuna gidin bi bakın bakalım tarihlere ekimin ilk haftası boşsa onlar kaçırmayın der zaten belki bu şekilde ikna edersiniz eşinizi belki 29 ekim doludur boşuna tartışıyosunuzdur.

Çok şükür sorun bende değilmiş.Kötü olan ben oldum da söz vermişlermiş öyle diyolar bi de annesiyle:KK61:

Biz de bizim akraba eşrafına söz verdik , herkes iznini o tarihe aldı deyin. Nişanlınız saçmalamış. Ama belki de bunda da bir hayır vardır , bilinmez. Bir ömür bu insanla hayatı paylaşmaya hazır mısınız diye bir sınav gibi düşünün.

Nişanlımı ve o iki akrabasını boğasım geliyor şu an.Çok sinirlerim bozuk.Düğün tarihi için ben ekim başını düşünmüştüm.Havalar çok fazla soğumadan olsun diye.Kına gecesi mahallede olacak ayrıca dışarıda fotoğraf çekimi olmasını istiyorum.Bu sebeplerden düşündüm.O da neymiş Rize'de dayısının oğlu varmış eşiyle, öğretmenlik yapıyorlar.İlla 29 Ekime denk getirin o zaman tatilimiz uzun olacak bizde gelelim demişler.Bu da kalkmış o hafta yapcaz illa diyor.Çok önemliler sanki.Hem gelmek isteyen gelir sonuçta haftasonu olacak cumadan yola çıksalar cumartesi sabah çok rahat burada olurlar.Sırf o 2 kişi için 3 hafta sarkacak.Annemlerde ekim başı diyorlar.Tatsızlık olacak diye korkuyorum.Ben bi çok tepki veriyorum kızlar mantıksız mı sizcede.Hadi kardeşi, ablası vs. olsa amenna...
Bu nasıl bir densizliktir.İki tarafın dünya kadar akrabaları var.Herkesin durumuna göre yapılamayacağı gibi,keyfi başkasına göre yapılamaz.Sen dayısnın oğlunun bir lafıyla sana Ohafta YAPACAĞIZZZ diyen biriyle evlenmeyi iyice bir düşün.

X