nisanlimla ayrildik kizlar birsey yapar diye korkuyorum

06ozlem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
80
17
43
Kızlar fena durumlardayim nisanlimla ayrıldık ters giden şeyler oldu ayrılma kararı aldım ama o bunu kendine yediremiyo aldattigimi başkasını buldugumu o yüzden ayrildigimi sanıyor şizofrengibi bir yalana kendisini iinandirmis sevgiliykende zaten beni teerkedersen bozarim güzelliğini falan diyordu ayni mahallede oturuyoruz sürekli takip ediyor arabasını görüyorum iğrenç iğrenç konuşuyor falan kızlar çok korkuyorum allahini seven birşeyler soylesin

Git şikayette bulun onuda korkut bana bi şey olursa ilk.seni alacak polisler di ye memur felan.mı işi ne acaba. O.konuda belki korkutabilirsin

Bozarım güzelliğini mi?
Resmen tehtid ediliyorsun farkında mısın?

Şikayetçi ol, 1 adım yakınına yaklaşamasın. Tehtid bu ya farkında mısın kolay mı psikolojik baskı?! Birisi ile yeni ilişkin olsa Allah korusun haberlere konu falan olursun böyle pis mahlukla! Uzaklaştır kendinden git şikayet et!

Y

a

Oyle demeyin gorunurde hic oyle bir insan degil...cok saygili cok efendi ama gunden gune gercek yuzunu gordum ....ne tarafundan tutsam elimde kaliyor .....kizlar panikatak oldum ....

Gerçek yüzü ne peki?
Gerci ayrılırken ettiği tehditlerden beli az çok da.
Seni ayrılığa iten sebepler nelerdi?

Kızlar bozarim güzelliğini lafını sevgiliyken yanağını oksarken söylerdi akilli ol derdi ....

Cnm bence bir mühlet o mahalleden hatta o şehirden uzaklaşmak en mantıklısı gibi görünüyor..
şizofren ve psikolojik hastalıklar çağ hastalıkları e küçümsenicek bir durumda dğl..

Durumu polise bildir, ailenlede paylaş muhakkak. Ama ben kendim halletmek istiyorum diyorsan kezzap al ve eger önüne çıkarsa " bana bak ulan, eger beni bi daha rahatsız edecek olursan bu kezzabı Erkeğim diye güvendiğin uzantına döker geneleve satarım. Ben bu işlere bulaştım, ayrılmamın sebebide bu, başını belaya sokmak istemiyorsan uzak dur" de, kesin çözüm

nomunomuchua, post: 42183758, member: 408887"]Gerçek yüzü ne peki?
Gerci ayrılırken ettiği tehditlerden beli az çok da.
Seni ayrılığa iten sebepler nelerdi?[/QUOTE]
Ayriliga iten sebeb o kadar cokki ailelerinin anlasamadi cok soğuk bir anası var hep geride durdu hic karışmadı onlara gittiğimde hic halimi hatrimi sorması hep birgün düzelir diye bekledim ....nisanlimin on yasında kızı vardı onlada anlasamadik. ....nisanlim çok alkol almaya başladı ve kiskancliklariyla sebebsiz bulutdan nem kalmasıyla isi buraya getirdi.... Elle tutulur bir yani kalmadı anlayacağınız beni çevremden soyutlamaya başladı çünkü kendi ailesi çok yabani ölüye sağlamayan düğüne gulmeyen Benide kendilerine benzetmeye çalıştı oda olmadı vs vs kizlar

zuhayasiyorum 42183792 .!.:
Cnm bence bir mühlet o mahalleden hatta o şehirden uzaklaşmak en mantıklısı gibi görünüyor..
şizofren ve psikolojik hastalıklar çağ hastalıkları e küçümsenicek bir durumda dğl..

Annemle yasiyorum o da zaten rahatsız

Boşanmış biri yani, belkide ilk eşi peşini bıraktığı için dua ediyordur ama bu seferde piyango size vurmuştur? Bence direk karakola gidin tehdit etmek bile suçtur

beyaz lotdeğiost: 42183686 .!.:
Git şikayette bulun onuda korkut bana bi şey olursa ilk.seni alacak polisler di ye memur felan.mı işi ne acaba. O.konuda belki korkutabilirsin

İsi memurluk degil serbest meslek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…