Boşanmış biri yani, belkide ilk eşi peşini bıraktığı için dua ediyordur ama bu seferde piyango size vurmuştur? Bence direk karakola gidin tehdit etmek bile suçtur
Su an tehdit etmiyor.,....ama endiseleniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşanmış biri yani, belkide ilk eşi peşini bıraktığı için dua ediyordur ama bu seferde piyango size vurmuştur? Bence direk karakola gidin tehdit etmek bile suçtur
Keşke bu sözlerin sevgi sözcükleri olmadığını o zaman farketmiş olsaydınız.Kızlar bozarim güzelliğini lafını sevgiliyken yanağını oksarken söylerdi akilli ol derdi ....
Adam normalde çok efendi diyorsun..Kızlar bozarim güzelliğini lafını sevgiliyken yanağını oksarken söylerdi akilli ol derdi ....
Keşke bu sözlerin sevgi sözcükleri olmadığını o zaman farketmiş olsaydınız.
Hemen şikayetçi olun. Koruma kararı çıkartın. Bir süre sokağa yalnız çıkmayın. Evinize gelirse kapıyı açmayın. Ailenizden kimse de açmasın. Gerekirse hemen polis çağırın. Barışma bahanesiyle buluşmak isterse kabul etmeyin.
Su an tehdit etmiyor.,....ama endiseleniyorum
Adam normalde çok efendi diyorsun..
Ve sevgiliyken sana yanagını oksarken,bozarım guzellığını akıllı ol dıyordu ha!
Ve bu senın ıcın efendilik kapsamında..
Ozaman suan nişanlın senın anladığın dılden konuşuyor olmalı..
O zamanlar ciddiye almiyordum.ama simdi aklima geldikçe korkuyorum sikayetci olunca onu hapsemi atcaklar?
Hukuk bilgisi olan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir. Hapse atılacağını zannetmiyorum. Sizden belli bir mesafe uzak durması gerekecektir. İsterseniz bir avukata danışın. Bu tür haberleri ne yazık ki çok sık okuyoruz. Tedbiri elden bırakmamak gerekir diye düşünüyorum.O zamanlar ciddiye almiyordum.ama simdi aklima geldikçe korkuyorum sikayetci olunca onu hapsemi atcaklar?
Kızlar fena durumlardayim nisanlimla ayrıldık ters giden şeyler oldu ayrılma kararı aldım ama o bunu kendine yediremiyo aldattigimi başkasını buldugumu o yüzden ayrildigimi sanıyor şizofrengibi bir yalana kendisini iinandirmis sevgiliykende zaten beni teerkedersen bozarim güzelliğini falan diyordu ayni mahallede oturuyoruz sürekli takip ediyor arabasını görüyorum iğrenç iğrenç konuşuyor falan kızlar çok korkuyorum allahini seven birşeyler soylesin
Savcılığa suç duyurusunda bulunun, burda polis veya hukukçu aramanıza gerek yok, tehdit ediliyorsunuz resmen ve mümkünse oturduğunuz semti değiştirin, bunun şakası olmaz.Ailem biliyor kızlar çünkü ben yüzükleri attım bizim evde oda gitti yarim saat sonra geldi tekrar yüzüğünü ve nisanda taktigimiz saati getirdi bende bileziklerini verdim ve bitti böylelikle
Sevgiliyken söylemiş ya sana psikopat olduğunu. Umarım kurtulabilirsin.Nerden bilebilirdimki ....