Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mutlu oldum canım nasıl kurtuldun?Kurtuldum
Benim eski erkek arkadasim da beni tehdit ediyordu ayrildigim icin. Ilk basta korkuyordum bir sey yapacak diye. O da bunu gorup daha cok uzerime geliyordu. Bir gun ehhh yeter be dedim. Anasini aradim dedim ki oglunuz beni tehdit ediyor. Belli ki guvendigi birileri var. Ama bilin ki benim de guvendigim birileri var. Bundan sonra ararsa bile karismam. Bir daha bicak gibi kesildi aramalari. Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis.
kezzap atmasından filan mı korkuyorsunKızlar fena durumlardayim nisanlimla ayrıldık ters giden şeyler oldu ayrılma kararı aldım ama o bunu kendine yediremiyo aldattigimi başkasını buldugumu o yüzden ayrildigimi sanıyor şizofrengibi bir yalana kendisini iinandirmis sevgiliykende zaten beni teerkedersen bozarim güzelliğini falan diyordu ayni mahallede oturuyoruz sürekli takip ediyor arabasını görüyorum iğrenç iğrenç konuşuyor falan kızlar çok korkuyorum allahini seven birşeyler soylesin
neyy sırf yaşın geçti diye psikopatla devam edecek değilsin yaZaten yas olmuş 35 kızlar ikinci nisan atmam bana mutluluk çok uzaklarda
neyy sırf yaşın geçti diye psikopatla devam edecek değilsin ya