nisanlimla ayrildik kizlar birsey yapar diye korkuyorum

Benim eski erkek arkadasim da beni tehdit ediyordu ayrildigim icin. Ilk basta korkuyordum bir sey yapacak diye. O da bunu gorup daha cok uzerime geliyordu. Bir gun ehhh yeter be dedim. Anasini aradim dedim ki oglunuz beni tehdit ediyor. Belli ki guvendigi birileri var. Ama bilin ki benim de guvendigim birileri var. Bundan sonra ararsa bile karismam. Bir daha bicak gibi kesildi aramalari. Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis.

Keşke o mahalleden taşınabilseniz. Bir de suç duyurusunda bulunup polislere korkunuzu anlatmak ve bir avukat tutup ona her şeyi anlatmak bir çözüm olabilir. Allah bildiği yapsın elden ayaktan düşsün inşallah.

Bu söylediğiniz tehditler, yazılı olarak da var mi sizde? Yani olayın boyutunun ciddiyetine dair mesaj olarak bir kanıt var mi elinizde? 'Benden ayrılırsan, güzelliğini bozarım ' Tarzı cümleler. Tehdit unsuru niteliğinde ?

Kurtuldum.derken bir arkadaş bölgesinden kurtulmussun dediği için kurtuldum bir gelişme yok kizlar

[QHayie"LunaFierce, post: 42185270, member: 669944"]Bu söylediğiniz tehditler, yazılı olarak da var mi sizde? Yani olayın boyutunun ciddiyetine dair mesaj olarak bir kanıt var mi elinizde? 'Benden ayrılırsan, güzelliğini bozarım ' Tarzı cümleler. Tehdit unsuru niteliğinde ?[/QUOTE]

Hayir üzgünüm:KK43:

Benim eski erkek arkadasim da beni tehdit ediyordu ayrildigim icin. Ilk basta korkuyordum bir sey yapacak diye. O da bunu gorup daha cok uzerime geliyordu. Bir gun ehhh yeter be dedim. Anasini aradim dedim ki oglunuz beni tehdit ediyor. Belli ki guvendigi birileri var. Ama bilin ki benim de guvendigim birileri var. Bundan sonra ararsa bile karismam. Bir daha bicak gibi kesildi aramalari. Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis.

Supersin bende aramamak icin zor tututorum

Kızlar fena durumlardayim nisanlimla ayrıldık ters giden şeyler oldu ayrılma kararı aldım ama o bunu kendine yediremiyo aldattigimi başkasını buldugumu o yüzden ayrildigimi sanıyor şizofrengibi bir yalana kendisini iinandirmis sevgiliykende zaten beni teerkedersen bozarim güzelliğini falan diyordu ayni mahallede oturuyoruz sürekli takip ediyor arabasını görüyorum iğrenç iğrenç konuşuyor falan kızlar çok korkuyorum allahini seven birşeyler soylesin
kezzap atmasından filan mı korkuyorsuno_O

yada faça böyle şeyler yapacağının düşündüğün tehditçi bir adamdan iyi ki ayrılmışsın

Canım senin en öncelikle yapacağın şey kanımca kendi aileni bilgilendirmek. Onlar bilirse sende kendini bir nebze daha rahat hissedersin. Madem eski nişanlın senin ailen onun ailesine üslubun ca durumu anlatırlar.onun ailesi ile sen konuşma bu senin sahipsiz olduğun imajını verir. Kimse ali kıran baş kesen değil korkma. Bana kalırsa şikayet etmenin pek bi manası yok onu daha da hirslandirip sinirlendirmekten başka bi işe yaramaz. Sen sana her ulaştığı zaman keskin bir dille bu şekilde olmasi gerektiğini ifade et kararlı kendinden emin bi şekilde dur ki anlasın. Başlarda kabul edemez normal hele ki belalı bi tipse yediremez onuruna sen ne kadar kararlı olduğunu gösterirsen oda anlar neticede bu insan seni seven biri. Onunla mutlu olamayacağını anlaması lazım ki vaz geçsin.

aılenıze bu durumu bıldırın kesınlıkle

X