bundan birkaç ay önce bi olay yaşamıştık eğer konumu okuyanlar olduysa bilir zaman geçti nişanlandık ama bizim aramızdaki o soğukluk hiç geçmedi hee sevgimizde bitmedi, sadece aramızda bir çocuk gibi kaldı o olay şimdilerde dahada sarpa sarıyor işler ben yeterince yorulduğumu geceleri düşünmekten uyuyamadığımı sabahları bir baş ağrısıyla kalktığımı düşünmekten helak olduğumu tek sorunumuz benim ilişkiye verdiğim önemi kıymeti onun vermemesi ama ona kalırsa oda değer veriyor çok çalışıyor geleceğe yatırım yapması lazım ama bende daha yeni nişanlı biri olarakta ilgi sevgi sevgi sözcükleri istiyorum ona sölediğim zaman da sürekli aynı konuları konuşuyoruz bu onu sıkmış yormuş bıktırmış bende madem bıktın ozaman adam gibi düzgün davran gün içerisinde ara konuşalım her dakka ara her dakka yanımda ol demioyrum herkesin istediğini istiyorum dedim oda konuştu konuştu sonrada madem ben seni mutlu edmiyorum ozaman kendine seni mutlu edecek birini bul dedi bu olayı patlattı zaten bende sinirlendim bağırdım çağırdım sen bu kadarlıksın önem vermiş olsaydın bu şekilde konuşmazdın yardımcı olurdun vs vs oda benden yana sıkıntı yok ben seni hala çok seviyorum herşeyi sorun yapan sensin kafana takan sensin mutsuz olmak için yer arayan sensin başkada bişey yok dedi sonrasındada ciddiyim eğer mutlu değilsen benimle ayrılalım dedi bende peki sen bilirsin dedim ve biterse bitsin artık uğraşamıcam dedim oda peki senbilirsin arama ama sakın beni bi daha dedi bende merak etme ne arıcam senlemi uğraşıcam dedim sonrasında bak canım şimdi yat uyu rahat bi şekilde bende dedimki emin ol çooook rahat uyucam çünkü bundan sonra sen olmayacaksın şimdi hayatımdan git defol dedim çat kapadım hemen aradı ne var dierek açtım bak canım ben seni çok seviyorum senin üzülmeni istiemiorum bundan sonra daha da dikkatli olucam seni çok seviorum bundan şüphen olmasın dedi bende sen bilirsin dedim kapadık ertesi gün akşamında konuştuk yine birbirimize girdik o bana benim duygularım değişmedi hala aynı duygularla sana aşığım seviorum sen bende önemlisin dedi bende evet belki öyle ama artık bunları duyamıyorum senden dedim duymak istiorum yaşamak istiorum dedim hoppaaa al baştan tartıştık offfff sonrasında ben seni yatmadan arıyım oda çok soğuk dedi bende arama ben yatıcam dedim kapadık o saatten buyana hala ondan ses yok bende aramadım gerçi gün içerisinde pek görüşmüyorduk ayyyyyy çok özlüyorum ilk dönemlerimizi onun beni aramasını sevgi sözcüklerini senin sesini duymak bile beni mutlu edior demelerini seni görmeden yapamıorum elini tutmak yüzüne dokunmak bile yetior bana demelerini nerde yalnış yaptım neden bu hale geldik nereye doğru gidioruz peki