• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımın sorusu...

Tueece

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
12
4
16
35
Kızlar;
Nişanlım dün bana bi soru sordu.
"Beş kuruş param olmasa benimle evlenir misin."bende maddiyatı ince detayına kadar düşündüm ve neden evleneyim ki dedim para olmadan hiç bişey olmuyo sonuçta dedim..
Ve bana çok alındı yanlış mı konuştum sizce..!
Yorumlarınızı bekliyorum..

Sadece huzur sevgi ve saygi diyorum... Para bende olsun derim.

Kızlar;
"Beş kuruş param olmasa benimle evlenir misin."bende maddiyatı ince detayına kadar düşündüm ve neden evleneyim ki dedim para olmadan hiç bişey olmuyo sonuçta dedim..
Siz kendi düşüncenizi dürüstçe söylemişsiniz, bu açıdan bakınca yanlış konuşmamışsınız, nişanlınızın sizden beklediği :" - Olur mu aşkım, ben seni seviyorum, para olmuş olmamış umurumda değil." gibi bir cevap olduğundan, umduğu cevabı alamayınca alınmış.

Eğer bunu söyleyen biri zengine ve parası olduğu için beraber olduğunuzu düşünerek sorduysa haklıdır.

Bence olması gereken nedir?
Eğer sevdiğim adam düzgün birisi ise sorumluluk sahibi ise yanında olurdum.
Para birlikte de kazanılır. Yeter ki rızkını kazanmak için çaba göstereceğine güvenebileyim.

Parası için birlikte olmak ile param gittiği andan benden gider misin sorusu eştir. Adam işini batırır eşinden de olacak demek ki..
Para olsun huzur da mutlulukta..

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Karşınızdaki insanın karaktesi sizinki. Şu anki sosyo ekonomik durumunız vs hepsi olayı etkiler. Olaydan anlattığınız iki cümleden doğru yanlış karar vermek doğru olmaz. Ben kendi ilişkimde aynı soruya maruz kalsaydım yine de evlenirdim diye cevap verirdim. Çünkü karşımdaki beş parasız da kalsa taşı sıksa suyunu çıkarır beni aç bırakmaz bunu biliyorım ve açıklamasını bu şekilde yapardım. Ama karşımdaki tembel bi insan olsaydı sizin veridğiniz cevabı veriyor olabilirdim. Gerçekten içinize dönüm ve bakın karşınızdaki insanla neden evleniyosunuz. Nişanlınız bunu sorgulamak istemiş aslında

Kızlar;

Dogru demissin ben esime bizi kimseye muhtac etme yeter fazlasinda gozum.yok demistim... Sevgi cok onemli cunku sevdiginde katlaniyor sabrediyorsun zorluklara ... Ama.maddiyatta onwmli kimseye muhtac etmesin rabbim... Benim.esim rahatsizlandi bir ay ise gidemedi evimiz kiraydi ucretli izindi yoksa napardik bilemiyorum... Dost goruennler bir tabak.corba bile getirmedi o gunlerde...

Kızlar;
helal olsun kız valla doğru demişssin ben okurken yazını aha hemen evlenirim mi dedi acaba diceksin sandım kortum.tam da öyle parasız olmaz ...bende olmadı ve evliliğim bitti!

kesinlıkle dogru demışsın

ama nasıl bir ortamda söyledi bilemeyiz ama belkı beklediği cvp bu değildi , ama genede dogru öylemişsin.

Kızlar;
Durustluk iyidir. Bu zamanda samanlik seyran degil valla.

Back