• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ses yükseltmesi...

Hemde nasıl :))) keşke önce konuyu açıp sonra bitti deseydim hatta ozaman bitti dememiş olurdum belkide. Bide utanmadan sordum bitirmeyi düşünüyorum diye halbuki yorganları ateşe verdim bile o_O:KK48:
Ahahaha :) hakkında hayırlısı olsun canım ne diyeyim :) üzülme ama seviyorsa mutlaka bir adım atacaktr :) adım attığında da güzel bir konuşma ile gözünü korkut bazen ipleri ele alıp arada bir çekip kendini hatırlatmak iyidir :) inşallah 8 seneniz çöp olmaz ve mutlu olursunuz :KK36:

Ahahaha :) hakkında hayırlısı olsun canım ne diyeyim :) üzülme ama seviyorsa mutlaka bir adım atacaktr :) adım attığında da güzel bir konuşma ile gözünü korkut bazen ipleri ele alıp arada bir çekip kendini hatırlatmak iyidir :) inşallah 8 seneniz çöp olmaz ve mutlu olursunuz :KK36:
İnşallah ya çok teşekkür ederim moral verdin :oops:

sinirlerinince ses yükselir zaten bu doğal bşy..esas problem nerede onu bir düşün sen

Zaman ilerledikçe hep kötü yönde artış oluyor nedense evliyken daha çok tabi ama yinede daha iyisini bulamam dersen eldeki en iyisidir diyip idare edeceksin :KK24:
Hepsi aynı fabrikasyonmuş napıyım bende bilmiyorumki :))) ilk aşkım çokta emeğimiz var. Birde burdaki dertleri okuyunca şükrettim. Bağır bana yiğidim diyesim geldi :KK70:

Geçen hafta bu konu yüzünden ciddi tartıştık ve yüzük attım. Özürler diledi birdaha olmayacak dedi ve sonuç... 1 hafta sonra yine aynı olay. Sokak ortasında sinirlenince ses yükselten bir adam Şimdi özür yok ve geçerli sebebi "sinirlenince sesim yükseliyor" oluyor. Bu sebepten bitirmeyi düşünüyorum artık
Evlenince erkekler biraz garantiye aldığını düşünüyor, baştan ipleri eline alman lazım, ama nasıl...
yüzüğü atsan, konu ailelere taşınacak...
önemli olan senin kendini iyi hissetmen,
hırçın bi adamla sinirlerini kontrol edemeyen bi adamla inanın zor..

Evlenince erkekler biraz garantiye aldığını düşünüyor, baştan ipleri eline alman lazım, ama nasıl...
yüzüğü atsan, konu ailelere taşınacak...
önemli olan senin kendini iyi hissetmen,
hırçın bi adamla sinirlerini kontrol edemeyen bi adamla inanın zor..
İpler elimde veya onun elinde demiyimde ikimizde söz sahibiyiz ikimizde baskınız. Bu konuda söz geçiremiyorum sanırım elinde olan bişeyde değil ama bu artık umarım dönemseldir :110:

Back