Geçen hafta bu konu yüzünden ciddi tartıştık ve yüzük attım. Özürler diledi birdaha olmayacak dedi ve sonuç... 1 hafta sonra yine aynı olay. Sokak ortasında sinirlenince ses yükselten bir adam Şimdi özür yok ve geçerli sebebi "sinirlenince sesim yükseliyor" oluyor. Bu sebepten bitirmeyi düşünüyorum artık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlımın ses yükseltmesi...
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ses yukseltmesini kaldirabilecek alttan alacaksan evlen. Asla değişmeyecek. Tecrübeyle sabit.
8 senedir birlikteyiz hiç alttan alan taraf olmadım bu saatten sonrada olamam sadeçe bu huyunu törpülemek istiyorum son zamanlarda arttı. Yokmudur bir çözümü
- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Yok. Ama evleneceksin biliyorum. Evlenince görürsün.8 senedir birlikteyiz hiç alttan alan taraf olmadım bu saatten sonrada olamam sadeçe bu huyunu törpülemek istiyorum son zamanlarda arttı. Yokmudur bir çözümü
Senin eşin de mi aynı durumda. Nasıl idare ediyorsunYok. Ama evleneceksin biliyorum. Evlenince görürsün.
- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
Bir de onu dinlemek lazım8 senedir birlikteyiz hiç alttan alan taraf olmadım bu saatten sonrada olamam sadeçe bu huyunu törpülemek istiyorum son zamanlarda arttı. Yokmudur bir çözümü
Sokak ortasında ses yükseltecek raddeye gelmesi icin ne yaşadı
Ayrıca ilişkiler evlilik boyutunda ise karşılıklı fedakarlıklar ve hoşgörüler ile temel atar
Hiç alttan almadim almam derseniz çıkmaza girer....
Ses yükseltmesini alttan alıp almamaktan bahsettim. Yoksa karşılıklı fedakarlık olmadan elbette bunca zamanı birlikte geçiremezdek. İçi boş 8 sene değil dolu dolu 8 seneden bahsediyorum. Evlilik için büyük adımlar attık sanırım bu durum onu rahatlattı bu yüzden artık korkmuyorBir de onu dinlemek lazım
Sokak ortasında ses yükseltecek raddeye gelmesi icin ne yaşadı
Ayrıca ilişkiler evlilik boyutunda ise karşılıklı fedakarlıklar ve hoşgörüler ile temel atar
Hiç alttan almadim almam derseniz çıkmaza girer....
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Sorun bu zaten. Ortada ciddi bir şey bile yok. Sinirlendiği an o ses yükseliyor Ben gayet sakin bir insanken o sesini yükselttiğinde çıldırıyorumSes yükseltecek kadar ne geçiyor aranızda sokak ortasında ?
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
8 senedir alttan alan taraf olmadım diyorsun, acaba bunalmış olabilir mi? Biriniz atesken diğeriniz su olmak zorunda .. 8 sene dile kolay... Al karşına konuş güzellikle söyle belki stres altında bilemeyiz ki ?Sorun bu zaten. Ortada ciddi bir şey bile yok. Sinirlendiği an o ses yükseliyor Ben gayet sakin bir insanken o sesini yükselttiğinde çıldırıyorum
Güzellikle söyledim ve bu durumu tekrarladı. Alttan almam dediğim mesele hiç bi konuyu görmezden gelmem rahatsız olduğumu belirtirim. Kırmızı çizgilerim vardır ve bunlar aşıldığında pire için yorgan bile yakarım. Belki bunlar onu yormuştur haklısınız fakat o zaman neden bitmesine izin vermiyor bunu anlamıyorum8 senedir alttan alan taraf olmadım diyorsun, acaba bunalmış olabilir mi? Biriniz atesken diğeriniz su olmak zorunda .. 8 sene dile kolay... Al karşına konuş güzellikle söyle belki stres altında bilemeyiz ki ?
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Dediğim gibi stres altında olabilir ... Sinirli bir yapısı varsa ondan da olabilir... Bazı insanlar o an düşünmeden hareket edebiliyor... Bende aşırı asabi biriydim eşim sağ olsun törpüledi bu yönümü benim asabiyetm tamamen karşı tarafta kendimi ifade edemediğimi düşündüğümden dolayıydı.. aşırı sinirli herşeye bağırıp çağıran birisi ise yüzük atmadan önce terapi almasını sağla deli miyim ben demez herhalde ?Güzellikle söyledim ve bu durumu tekrarladı. Alttan almam dediğim mesele hiç bi konuyu görmezden gelmem rahatsız olduğumu belirtirim. Kırmızı çizgilerim vardır ve bunlar aşıldığında pire için yorgan bile yakarım. Belki bunlar onu yormuştur haklısınız fakat o zaman neden bitmesine izin vermiyor bunu anlamıyorum
Öyle biri değil hatta kendisi balık burcu öyle söyliyim :)) dediğim gibi öyle biri olsa bunca sene devam edemezdik. Şuan bu sinirli durumu arttı evet ama ortada bir sebep yok. Yani hayatında kötü giden bir durum yok. Aksine evliliğe adımlar attık. İşte bu yüzden rahatlayıp böyle hiç korkmadan davrandığını düşünüyorum ve bu çok kötü bir şey ya da evlilik psikolojisine girip pişman oldu eğer öyleyse yine kötü biz bu günlere gelmek için çabaladık bunca zamanDediğim gibi stres altında olabilir ... Sinirli bir yapısı varsa ondan da olabilir... Bazı insanlar o an düşünmeden hareket edebiliyor... Bende aşırı asabi biriydim eşim sağ olsun törpüledi bu yönümü benim asabiyetm tamamen karşı tarafta kendimi ifade edemediğimi düşündüğümden dolayıydı.. aşırı sinirli herşeye bağırıp çağıran birisi ise yüzük atmadan önce terapi almasını sağla deli miyim ben demez herhalde ?
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Hayır ya öyle düşünme bence stres altına girdi... Bir çok kişide olur, erkekte de kadında da bu düşünceler olur evlenince hepsi geçer :) sıkma sende canını... Otur bir daha konuş, sıkıntısını sor, stres altına mı girdi öğren ama ayrılığı kafana sokma ...Öyle biri değil hatta kendisi balık burcu öyle söyliyim :)) dediğim gibi öyle biri olsa bunca sene devam edemezdik. Şuan bu sinirli durumu arttı evet ama ortada bir sebep yok. Yani hayatında kötü giden bir durum yok. Aksine evliliğe adımlar attık. İşte bu yüzden rahatlayıp böyle hiç korkmadan davrandığını düşünüyorum ve bu çok kötü bir şey ya da evlilik psikolojisine girip pişman oldu eğer öyleyse yine kötü biz bu günlere gelmek için çabaladık bunca zaman
Kolay değil biliyorsun 8sene emek vermek... Çöp olmasın...
Sakinliğiniz huzur verdi umarım başarabilirim şuan ikimizde sessizliğe gömüldük sanırım bir adım bekleyeceğimHayır ya öyle düşünme bence stres altına girdi... Bir çok kişide olur, erkekte de kadında da bu düşünceler olur evlenince hepsi geçer :) sıkma sende canını... Otur bir daha konuş, sıkıntısını sor, stres altına mı girdi öğren ama ayrılığı kafana sokma ...
Kolay değil biliyorsun 8sene emek vermek... Çöp olmasın...
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Bekleme , sen adım at bakalım neler çıkacak altından... Şimdi gurur murur deme bana, evlilik yoluna girilmis, otur konuş baktın cidden adam istemiyor ya da bunalmış vs o zaman gurur yaparsınSakinliğiniz huzur verdi umarım başarabilirim şuan ikimizde sessizliğe gömüldük sanırım bir adım bekleyeceğim
Bitti dedim o yüzden şuan o bir adım atmadan tükürdüğümü yalamak benim için imkansız ötesi bir durumBekleme , sen adım at bakalım neler çıkacak altından... Şimdi gurur murur deme bana, evlilik yoluna girilmis, otur konuş baktın cidden adam istemiyor ya da bunalmış vs o zaman gurur yaparsın
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
İnat ! :)Bitti dedim o yüzden şuan o bir adım atmadan tükürdüğümü yalamak benim için imkansız ötesi bir durum
Hemde nasıl :))) keşke önce konuyu açıp sonra bitti deseydim hatta ozaman bitti dememiş olurdum belkide. Bide utanmadan sordum bitirmeyi düşünüyorum diye halbuki yorganları ateşe verdim bileİnat ! :)