İnşallah nişanlın değildir. Benim yakın arkadaşım böyle 2 yıl boyunca erkek arkadaşı tarafından aldatılmış çocuk her akşam buna uyuyorum diyor çok yorgunum sabah erken kalkıyorum diyor meğer gecelere akıp evine kızlar atıyormuş. Kızda saf gibi yıllarca kandı bunaMsj atmıştım cevap gelmedı zarf atmıştım yanı,uyuyormuş yazdıydım ya,uyanık olsaydı fena yapcaktım
oh yaaa derin bir nefes aldık şükür gece gece bilmem kaçıncı rüyasını gören adamın günahını aldık azıcıkKızlar sıyah ekran yaptım ışığı kapatıp.ama onun k açıktı,dedeymıs bı tane.gprunce kapayıp çıktım,ohh be,engellemem lazım kızın feysındede
Kızlar sıyah ekran yaptım ışığı kapatıp.ama onun k açıktı,dedeymıs bı tane.gprunce kapayıp çıktım,ohh be,engellemem lazım kızın feysındede
Hadi gözümüz Aydın topluca ozaman :) gece gece aksiyonlar yaşadık :)Ay gülüyorum halıme,elın sapıgıyla yazıstım
Ohhh gözümüz aydınKızlar sıyah ekran yaptım ışığı kapatıp.ama onun k açıktı,dedeymıs bı tane.gprunce kapayıp çıktım,ohh be,engellemem lazım kızın feysındede
Ay deme...olur olur demı,santıyedehahaaa ciddi mii yaa..
kızblki nişanlın senin olabiliceğini anladı yalandan birini koydu orayaa
kk olarak yılın en iyi dedektiflik ödülünü sana veriyoruzzz canımIsım aynı olunca.benım kı muhendıs o da teknısyenmıs,bır de Sakarya olunca dedım o mu acaba,yuregıme ınıyoda ya
Tanıyordur ,iş arkadaşıdır belki de.Ondan adını kullanmıştır.Isım aynı olunca.benım kı muhendıs o da teknısyenmıs,bır de Sakarya olunca dedım o mu acaba,yuregıme ınıyoda ya
Ay deme...olur olur demı,santıyede[/QUOT
olabilirmiki kaldıgı yerde başkaları varmı
Ben zaten olmadıgını bılıyodum canım,şizi şeetmiştim ben,hıc yaparmı benım sevgılımkk olarak yılın en iyi dedektiflik ödülünü sana veriyoruzzz canım