- 4 Kasım 2024
- 65
- 34
- 3
- Konu Sahibi durumleylaa
-
Siz onu kesinlikle kıskanıyorsunuz ama o sizi kıskanıyor mu bilemedim.Kızlar nişanlımın 27 yaşında süt kardeşi var kız normalde güler yüzlü falan ama sinsi olduğunu düşünmeye başladım. Nişanımız olduğunda nişanlıma çok yakışıklı olmuşsun falan deyip bana hiçbişey demedi hatta şalım bozulunca ay komik görünüyor düzeltiyim demişti yapmacık bi şekilde. Sonra aramıza girip fotoğraf çekilmek istedi izin vermedim tabi. Neyse bu olaylar olalı baya oluyor. Birkaç hafta önce de istek attı bana instadan kabul ettim. Bir sürü öne çıkanı falan vardı neyse geçen gün bi baktım bana storylerini gizlemiş farkettim. Telefon numaram vardı onda silmiş. Wp profili nişanlımda görünüyo bende yok. Yani durduk yere bana kurulması acayip sinirlendiriyor. Normalde laf sokarım rahat durmam da nişanlım üzülmesin diye sallamıyorum pek. Ama yanlış mı düşünüyorum beni kıskanıyor mu ne yapayım sizce
Sonra aramıza girip fotoğraf çekilmek istedi izin vermedim tabi.
Ya böyle ara bozmak istemiyorum Nişanlıma da söylemedim zaten sadece niye böyle davranıyor merak ediyorumSiz de nisanlınızdan silin numarasını. Ne münasebet ne sanıyosa kendisini
Emin ol nişanın başından beri bana yaptıklarını görseydin böyle düsünmezdinŞu hareketi birisi bana yapsa onu her yerden silerim. Kız sizin ters hareketlerinize göre şekil almış görünüyor.
Emin ol nişanın başından beri bana yaptıklarını görseydin böyle düsünmezdin
Sen kaç yaşındasın?Kızlar nişanlımın 27 yaşında süt kardeşi var kız normalde güler yüzlü falan ama sinsi olduğunu düşünmeye başladım. Nişanımız olduğunda nişanlıma çok yakışıklı olmuşsun falan deyip bana hiçbişey demedi hatta şalım bozulunca ay komik görünüyor düzeltiyim demişti yapmacık bi şekilde. Sonra aramıza girip fotoğraf çekilmek istedi izin vermedim tabi. Neyse bu olaylar olalı baya oluyor. Birkaç hafta önce de istek attı bana instadan kabul ettim. Bir sürü öne çıkanı falan vardı neyse geçen gün bi baktım bana storylerini gizlemiş farkettim. Telefon numaram vardı onda silmiş. Wp profili nişanlımda görünüyo bende yok. Yani durduk yere bana kurulması acayip sinirlendiriyor. Normalde laf sokarım rahat durmam da nişanlım üzülmesin diye sallamıyorum pek. Ama yanlış mı düşünüyorum beni kıskanıyor mu ne yapayım sizce
Yıl 2025 süt kardeşi muhabbetleri var, Kemal Sunal filmi gibi. İnsan anasını tanımıyor doğuranı iki süt içti diye mıç mıç olmaya ne gerek var.Kızlar nişanlımın 27 yaşında süt kardeşi var kız normalde güler yüzlü falan ama sinsi olduğunu düşünmeye başladım. Nişanımız olduğunda nişanlıma çok yakışıklı olmuşsun falan deyip bana hiçbişey demedi hatta şalım bozulunca ay komik görünüyor düzeltiyim demişti yapmacık bi şekilde. Sonra aramıza girip fotoğraf çekilmek istedi izin vermedim tabi. Neyse bu olaylar olalı baya oluyor. Birkaç hafta önce de istek attı bana instadan kabul ettim. Bir sürü öne çıkanı falan vardı neyse geçen gün bi baktım bana storylerini gizlemiş farkettim. Telefon numaram vardı onda silmiş. Wp profili nişanlımda görünüyo bende yok. Yani durduk yere bana kurulması acayip sinirlendiriyor. Normalde laf sokarım rahat durmam da nişanlım üzülmesin diye sallamıyorum pek. Ama yanlış mı düşünüyorum beni kıskanıyor mu ne yapayım sizce
Süt kardesligi diye bisey mi var allah askina kacıncı yüzyıldayız annesi onu emzirmis bebekken diye aralarında bi kan bagı mı var?Ya böyle ara bozmak istemiyorum Nişanlıma da söylemedim zaten sadece niye böyle davranıyor merak ediyorum
Bence o sizi değil de siz onu kıskanıyormuşsunuz gibi. Fotoğraf çekilmesine neden izin vermediniz çok ayıp yahu ben olsam sizinle asla bir daha muhatap olmazdım.Kızlar nişanlımın 27 yaşında süt kardeşi var kız normalde güler yüzlü falan ama sinsi olduğunu düşünmeye başladım. Nişanımız olduğunda nişanlıma çok yakışıklı olmuşsun falan deyip bana hiçbişey demedi hatta şalım bozulunca ay komik görünüyor düzeltiyim demişti yapmacık bi şekilde. Sonra aramıza girip fotoğraf çekilmek istedi izin vermedim tabi. Neyse bu olaylar olalı baya oluyor. Birkaç hafta önce de istek attı bana instadan kabul ettim. Bir sürü öne çıkanı falan vardı neyse geçen gün bi baktım bana storylerini gizlemiş farkettim. Telefon numaram vardı onda silmiş. Wp profili nişanlımda görünüyo bende yok. Yani durduk yere bana kurulması acayip sinirlendiriyor. Normalde laf sokarım rahat durmam da nişanlım üzülmesin diye sallamıyorum pek. Ama yanlış mı düşünüyorum beni kıskanıyor mu ne yapayım sizce
Sizi germek icin yapıyor..cahil,basit ve çiğ görümce tiplemesinden öte değil kanımca...uzak dursun uzak durun asla gerildiginizi belli etmeyin nisanliniza şimdilik birşey söylemeyin ...amacına ulaşmasınKızlar nişanlımın 27 yaşında süt kardeşi var kız normalde güler yüzlü falan ama sinsi olduğunu düşünmeye başladım. Nişanımız olduğunda nişanlıma çok yakışıklı olmuşsun falan deyip bana hiçbişey demedi hatta şalım bozulunca ay komik görünüyor düzeltiyim demişti yapmacık bi şekilde. Sonra aramıza girip fotoğraf çekilmek istedi izin vermedim tabi. Neyse bu olaylar olalı baya oluyor. Birkaç hafta önce de istek attı bana instadan kabul ettim. Bir sürü öne çıkanı falan vardı neyse geçen gün bi baktım bana storylerini gizlemiş farkettim. Telefon numaram vardı onda silmiş. Wp profili nişanlımda görünüyo bende yok. Yani durduk yere bana kurulması acayip sinirlendiriyor. Normalde laf sokarım rahat durmam da nişanlım üzülmesin diye sallamıyorum pek. Ama yanlış mı düşünüyorum beni kıskanıyor mu ne yapayım sizce
Aranıza girip çekmesi daha doğru degilmi zaten?Kızlar nişanlımın 27 yaşında süt kardeşi var kız normalde güler yüzlü falan ama sinsi olduğunu düşünmeye başladım. Nişanımız olduğunda nişanlıma çok yakışıklı olmuşsun falan deyip bana hiçbişey demedi hatta şalım bozulunca ay komik görünüyor düzeltiyim demişti yapmacık bi şekilde. Sonra aramıza girip fotoğraf çekilmek istedi izin vermedim tabi. Neyse bu olaylar olalı baya oluyor. Birkaç hafta önce de istek attı bana instadan kabul ettim. Bir sürü öne çıkanı falan vardı neyse geçen gün bi baktım bana storylerini gizlemiş farkettim. Telefon numaram vardı onda silmiş. Wp profili nişanlımda görünüyo bende yok. Yani durduk yere bana kurulması acayip sinirlendiriyor. Normalde laf sokarım rahat durmam da nişanlım üzülmesin diye sallamıyorum pek. Ama yanlış mı düşünüyorum beni kıskanıyor mu ne yapayım sizce
Konu sahibi gerginlik başlatmaya çalışmış ve başlatmış işteNeden ikinizin arasına girip foto çekmedime müsade etmediniz? Bunda ne gibi bir art niyet olabilirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?