- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
- Konu Sahibi SaviorAngel
Az önce nişanlımın profilinden kimleri arattığına baktım.(nişanlım askerde) ilk basta birkaç erkek ismi aratmış (1 tanesi dışında diğerlerini tanımıyorum) sonra beni aratmış daha sonrada isimlerini hiç duymadığım tanımadığım 3 kız ismi aratmış. tam ben bunlara bakmışken beni aradı. konustuk sesin durgun falan dedi bende şu şu isimler kim dedim tanımıyorum nerden cıktı ne alaka dedi. sonra facebookta aratmıssın deyince hayır aratmadım ve tanımıyorum dedi.. bende inanmıyorum sana dedim.. sonra o arattıgı erkek isimleride söyledim tanımıyorum aratmadım dedi. ha ben telefonu komutana vermiştim şifrelerim otomatik o aratmıstır kendi profili sanıp dedi. ben yine inanmadım, inanmıyorum dedim.. oda dur bak sana komutanın imzaladığı kağıdın resmini çekip gönderiyorum ister inan ister inanma dedi. çekmiş göndermiş
ama komutan onun face hesabından girip neden ilk kendi ismini aratsın ? sonra baska erkek, sonra ben, sonra nişanlımın arkadaşı (ben tanıyorum), daha sonrada 3 kız ismini neden aratsın aramalar arasında genelde 1 dk var.. ve bana sinirli sinirli konustu bagırdı..
Yardımcı olun lütfen beynim ve vucudüm uyustu durdu sanki..
ama komutan onun face hesabından girip neden ilk kendi ismini aratsın ? sonra baska erkek, sonra ben, sonra nişanlımın arkadaşı (ben tanıyorum), daha sonrada 3 kız ismini neden aratsın aramalar arasında genelde 1 dk var.. ve bana sinirli sinirli konustu bagırdı..
Yardımcı olun lütfen beynim ve vucudüm uyustu durdu sanki..