- 14 Ağustos 2018
- 20.281
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.211
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senin varyaaa.... yıldız tilbe söylüyorum şuan teşekkürler27 ye girecek diyelim, biraz romantik komedi tarzı olsun
-Ben senin 27 yaşınım
Ay yok ya da bunu yazdırma ben senin diye başlayan cümleleri sevmeyebilir![]()
Bak bunu okuyunca bir aptallıgımı hatırladım suan27 ye girecek diyelim, biraz romantik komedi tarzı olsun
-Ben senin 27 yaşınım
Gözlerim kanadı.....
Anlatsana nooolurBak bunu okuyunca bir aptallıgımı hatırladım suan![]()
Esra bekarlığa bu sekil veda ediyorsa vah Esranın halıne
Babamın yanında böyle pasta ile Doğumgünü kutlamak mı ahahahah bana bi şeyler oluyo.....Esra bekarlığa bu sekil veda ediyorsa vah Esranın halıne![]()
Esra işini biliyo şşştttEsra bekarlığa bu sekil veda ediyorsa vah Esranın halıne![]()
Albayım mıydı neydi o öyle bişey vardı27 ye girecek diyelim, biraz romantik komedi tarzı olsun
-Ben senin 27 yaşınım
Olumsuz şeyler NOOOölume 1 yıl daha yaklaştın yazdır.
edgar allan poe'msu bir hava katarsın.
kuzgun muzgun bişeyler yap işte.
şaka maka hiç anlamıyorum şu son bekar yaşın falan tarzı olayları. ben mi acaba bilgeyim,yoksa ben mi duz adamım bilmiyorum. duz adam yerine başka şeyler yazması nassıl isterdim nassıl.
Hahaha nasıl atlarım bunu iyi ki hatırlattınız sjsjsjnsnsSevgili konu sahibi ne yazarsan yaz sonuna caneşim yazmayı unutma çünkü moda biliyosun.
please dontSevgili konu sahibi ne yazarsan yaz sonuna caneşim yazmayı unutma çünkü moda biliyosun.
Sana bigun basbasayken anlatırım milleti kendime guldurmeyim sımdıAnlatsana nooolur![]()
Ayyyy uyarladığımı düşündüm bir an aklıma tövbest şeyler geliyoEki Görüntüle 2669527
bunu nişanlına uyarlarsan helal olsun
ama bak şu da güzel;
Eki Görüntüle 2669528
göz zevkinizden çok özür dilerim![]()
bilerek yaptım evet
![]()