Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlımın davranışları
- Konu Sahibi Sahmerann
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bdv nişanlılık dönemi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Aralık 2018
- 349
- 833
- 33
benneyanginlargordum un yazdıkları yanlis bir evlilik yapacağınızın sinyallerini vermiş. Bu sinyalleri görün ve dönün lütfen. Nisan atmaktan korkmayın. Bu nisanki ve ailesi ile mutlu olmaniz cok zor. Yaşadıklarınıza rağmen ayrilamiyorsaniz, olası bir boşanma sürecini hiç kaldiramazsiniz. Cesaretinizi toplayın ayrılın ve geleceğinizi kurtarın.Nısanlınızın sıze telefonda anlamadığınız seyler ıcın bagırması, kayınvalıdenızın size sormadan evinize oda yapıp foto atması Gule Gule otur demesi, nikahta opmem seni bizde örf adette bunlar yok dıyen nısanlınız seninle evlenmeden seks yapmaya calismasi ikiyüzlü olusu.
Nısanlınızın sızı asla takmıyor olusu her seferinde rest cekısı.
Sizin baskasına yazdıgınız mesajlarin nısanlınız tarafından gorulmesı ve aranızda olmayan saygının iyice dibe gecmesı.
Sizin gun asırı mutsuz konular acmanız?
- 18 Ekim 2018
- 7.898
- 32.694
- 548
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 23 Ağustos 2012
- 49.919
- 1
- 231.749
- 798
Konunun başında olabilir baş başaykenki davranışları önemli diyordum ta ki....temizlikçi kadınlara laf ettiği yere kadar. O kadınlar namuslarıyla çalışıp kazanıyorlar, aralarında tek başına çocuk okutan da var ana babasına bakan da. O kadınlar çok mu meraklı bu kadar yorucu bir işte çalışmaya sanki???
O nişanlın olan öküz o kadınlara kurban olsun bunu yazmaya geldim. Terbiyesiz öküz. Saygısız, edepsiz, terbiyesiz bir kazma
O nişanlın olan öküz o kadınlara kurban olsun bunu yazmaya geldim. Terbiyesiz öküz. Saygısız, edepsiz, terbiyesiz bir kazma
- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Böyle bir öküzle yuva kursan neyki hayata öutsuz olmaya gelmedik.Nişanlımla bazı konularda tartışıyoruz nikaha az bir zaman kaldı. Başbaşayken bana güzel sözler söyler fakat toplumdayken hitap ederken ismimle hitap ediyor, aşkım canım gibi kelimeler kullanmıyor, elimi tutmuyor. Koluma gir diyor, el ele tutuşmak istemiyor. Sosyal medyada birlikte olan resimlerimizi paylaşmıyor sebebi iş arkadaşları varmış beni görsünler istemiyormuş. Topluca bir yere gittiğimizde el ele ya da koluna girip girmemem umrunda değil sanki ayrı ayrı yürüsek onun için problem yok. Hep ben söylüyorum bazı şeyleri. Bu durum beni çok üzüyor. Bu konuları konuştuğumda bana kızıyor en son da “yapmıyorum ne olacak” diyor. Çevremde el ele tutuşup canım cicim diyen çiftleri gördüğümde içim gidiyor özeniyorum ben kızdıkça o daha çok kızıyor. Güzel dille konuşmayı pek denemedim. Ama ilişkimizin başlarında böyle değildi daha hevesliydi ona aldığım hediyenin resmini bile paylaşıp altına metiyeler düzen bir adamdı. Nikah kıyıldıktan sonra bile beni öpmeyeceğini söyledi nedenide onlarda böyle bir adet yokmuş çok saçmaymış herkesin gözü önünde öpülürmüymüş.. üzüldüğümü söylüyorum yinede boşş duygularımı önemsemiyor sanki. Bide bazen kaba konuşuyor mesela saçlarımı topuz yaptığımda; bu ne böyle temizlikçi karılara benzemişsin diyor. Üstümdeki elbiseyi beğenmediğinde bu ne biçim elbise diye çok rahat söylüyor. Ne yapayım ben ne olur akıl verin haksız mıyım abartıyor muyum ?
- 12 Temmuz 2006
- 56.127
- 215.796
- 1.223
- 52
Hayatım,Malum sebepten vazgeçemeyeceğini düşünüyor. nasılsa artık onunsun.
Mune arkadaşa bakar mısın?
Geçen konuda yazdığın öngörüler bir bir çıkıyor.
geçen sefer neler söyledim siz benden daha iyi biliyorsunuz, çeyizim çimenim hazır, ailem üzülür diye göz göre göre böyle bir adamla evlenmek isteyen bir kıza artık ne desem boş, zorla çile çekeyim diyor, sonra yaşıtlarının mutlu bir evlilik yaptığını görünce onların evliliklerine iç geçirip neden ben böyle bir hayata reva görüldüm deyip kaderi suçlayacak.
İnsanın kendine yaptığını yedi düvel bir araya gelse yapamaz, sorun nişanlının el ele tutuşmaması, canım cicim dememesi de değil, hoşlanmıyordur yapmaz ama seven ve üstelik nişanlılık döneminde olan biri kaba saba cevaplar vermez, gözünüzün içine baktığında anlarsınız ne kadar sevdiğini, bu adam sevmiyor, hazır istediğimi yaptırıp dilediğim gibi laf söyleyeceğim, bunları yaptığımda da bana gık bile diyemeyecek birini bulmuşken evleneyim diyor yalnızca, buraya yazıyorum ana-oğul bu kızı ezip geçecekler, bu kızda eşimle annesi bana hakaret ediyor, eşim beni dövüyor diye konular açacak, yine üyeler ayrıl diyecek ama seviyorum cevabını alacak, zaten çok sürmez çocukta olur, bebeğimi babasız mı bırakayım diyecek.
- 28 Ağustos 2016
- 1.439
- 2.364
- 133
Neden bu adamdan ayrılmıyorsunuz? Evlenemeyecek misiniz bir daha, erkek mi kalmadı dünyada, kendinize reva gördüğünüz bu hareketler mi? Allahaşkına anlattığınız şeyleri biraz objektif bir gözle okumaya yorumlamaya çalışın. Bu platformda başka bir kadın bunları yazsaydı ne düşünürdünüz? Sizi saymayan sevmeyen bir adam var. Şu hayata bir kere gelmişken neden bile isteye yanlış bir evlilik?
- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Eşimle nişanlıyken evliliğimizin ilk zamanları el ele yürürdük. Şimdi çocuk oldu alıyor çocuğu kanguruya takıyor sanki arkasında atlılar varmış gibi yardırıyor öyle komik görünüyoruz ki dışarıdan yani olabilir diyorum bu konu hakkında. Ama diğer hareketleri çok kaba. Eleştirmesi falan. Konuşmayı deneyin.
- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Mune inşallah seni dinler de bu dediklerin olmazHayatım,
geçen sefer neler söyledim siz benden daha iyi biliyorsunuz, çeyizim çimenim hazır, ailem üzülür diye göz göre göre böyle bir adamla evlenmek isteyen bir kıza artık ne desem boş, zorla çile çekeyim diyor, sonra yaşıtlarının mutlu bir evlilik yaptığını görünce onların evliliklerine iç geçirip neden ben böyle bir hayata reva görüldüm deyip kaderi suçlayacak.
İnsanın kendine yaptığını yedi düvel bir araya gelse yapamaz, sorun nişanlının el ele tutuşmaması, canım cicim dememesi de değil, hoşlanmıyordur yapmaz ama seven ve üstelik nişanlılık döneminde olan biri kaba saba cevaplar vermez, gözünüzün içine baktığında anlarsınız ne kadar sevdiğini, bu adam sevmiyor, hazır istediğimi yaptırıp dilediğim gibi laf söyleyeceğim, bunları yaptığımda da bana gık bile diyemeyecek birini bulmuşken evleneyim diyor yalnızca, buraya yazıyorum ana-oğul bu kızı ezip geçecekler, bu kızda eşimle annesi bana hakaret ediyor, eşim beni dövüyor diye konular açacak, yine üyeler ayrıl diyecek ama seviyorum cevabını alacak, zaten çok sürmez çocukta olur, bebeğimi babasız mı bırakayım diyecek.
- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Dış görünüşünüze daha çok değer veriyor, sizi rencide ediyor, duygulariniza zerre değer vermiyor, toplum içinde elini tutmanizdan bile rahatsız oluyor. Yoldan dönmek için geçerli sebepleriniz var zira ilerisini tahmin bile edemiyorum. İlerde Ev hallerinizi görse demek ki aldatma için bahaneleri hazır olacak. Ben evliyim ama nişanlı gibiyim hala eşim aramadan msj atmadan duramıyor özellikle bakkala giderken bile elimi tutuyor. Kalabaligin içinde eğilir ayakkabim acilmis ise bağlar gocunmaz kendi yapar. Evde en doğal halimi bile çocuk sever gibi sever. Eli elime değmeden uyumak istemiyor. Seni özellikle alıp dunyanin en cirkin kadını yapmaya calissalar ben yine seni aynı severim der ve yapar da. Bunlari övünmek için yazmadım sadece seven erkeğin davranislariyla nikah kiymak üzere olduğun adamın arasında ki koca uçurumu gör ve uzaklaş diye yazdım. (nisanlilikta sorunlar yasadim ama böyle şeyler asla değildi tek bir konuydu oda geçti sukur)
Hayır tabiki de değil bekar olduğu sürece! Ama evlilik gibi bir yola girilmiş ise o insanla her türlü ozelini paylaş her türlü hayatinda ki iyiye kötüye ortak et hatta kendi soy adına gecir ama el tutmaya gelince sevgini göstermeye gelince olmaz de. Yok öyle bir dünya evlilik sevgisiz ilgisiz saygisiz yürümez!bi tek ben mi sorun göremedim pek. niye insan içinde el ele tutuşmak ya da aşkım demek zorunda ki?
- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
- 63
- 2 Temmuz 2019
- 1.486
- 1.491
- 133
Bu kadar kaba saba birisiyle birlikte olarak belliki başta siz kendinize değer vermiyorsunuz nasıl bir başkasından değer görmeyi bekleyebilirsinizki? Hayatınızın baharında sırf onu seviyorsunuz diye bunları yaşamak sizce adaletli mi? Kendinize haksızlık yapmayı bırakın önce kendinize adaletli olun. Size karşı bu kadar rahat tavırlara bürünüp ağır eleştiriler yapan insanla gelecek düşünülmez. Eğer seviyorum ayrılamam derseniz yaşadıklarınız sadece fragman haberiniz olsun. Bu herif sizin duygularınızı sömürür, özgüveninizi, özsaygınızı yok eder, hatta yapmaya başlamış bile şimdiden. Severek ayrılmak severek katlanmaktan daha az ve kısa vadede üzer emin olun.
- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
valla biz de eşimle toplum icinde görmemiş gibi öpüşüp koklaşmiyiruz. hitap ederken de ben mesela eşimin adı ali olsun ben alican derim şirinlik olsun diye o da gülocan der yani gülüm anlamında. sokakta kol kola yürürüz. evde gayet romantik takılıyoruz. aynı iş yerinde çalışıyoruz. çoğu zaman bir birimize hocan diye hitap ediyoruz.
fotoğraf çekinmeyiz.
2 senedir sanırım 4 fotoğrafınız yoktur.
bunlar sorun değil bence.
toplum icinde mıçmıç olan çiftlerden de nefret ederim.
bıraksak çocuğu orada yapacaklar.
fotoğraf çekinmeyiz.
2 senedir sanırım 4 fotoğrafınız yoktur.
bunlar sorun değil bence.
toplum icinde mıçmıç olan çiftlerden de nefret ederim.
bıraksak çocuğu orada yapacaklar.