- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
yok yok yetiştin. Daha tam çozemedik konuyuYa ben kocamı uyutcam derken yine bişeyler kaçırdım galiba!!!
tatlim daha sana ne yazalim hala anlamadin mi arkandan nisanlinin yaptigi dumeni AYRIL tabi bildigin sapik bu adam
TabikiMesleginizi ve onun meslegini sorabilirmiyim sorun olmazsa
Telefonda hizli yzdimKonuna yorum yapmayacağım belliki fakesin ama yinede Türkçe yazarsan daha iyi anlaşılır yorumların
Ben diger konuda kendimi acikca ifade ettigimi dusunuyorum..Eger telefon ucunda zavalli uykusiz bir kadin arkadssin oldugunu dusunsen yazardin
Kafam karisik
İnanin kotuyum
Tesekkurkur ederim ama sebep eski gecmis kiz arkadaslari mi sizce
Ne olur detay yazin
Bana dokunmuyor ben opmeden sapik olsa dokunur taciz eder.
Ben opuyorum
Ben çaydanlıktan yazıyorum zaten, o yüzden böyle düzgünTelefonda hizli yzdim
Bir an once bir yorum alayim diye eger yazardsniz yemin ederim fake degilim
sana dokunmuyor olabilirTesekkurkur ederim ama sebep eski gecmis kiz arkadaslari mi sizce
Ne olur detay yazin
Bana dokunmuyor ben opmeden sapik olsa dokunur taciz eder.
Ben opuyorum
Ben diger konuda kendimi acikca ifade ettigimi dusunuyorum..
Kurtlugunu sorun edecegine nisan hediyesini sorun edecegine sapikligini sorun et.. 43 yasindaki kadinla cinsel icerikli konusan bi insan cibildak kadinlari klasörlere dizen bir insan benim gozumde sapiktir. Ha senden önce ha senden sonra farketmez.
Ben çaydanlıktan yazıyorum zaten, o yüzden böyle düzgün
Vaaay ne hayatlar yaşıyor insanlar.Ben diger konuda kendimi acikca ifade ettigimi dusunuyorum..
Kurtlugunu sorun edecegine nisan hediyesini sorun edecegine sapikligini sorun et.. 43 yasindaki kadinla cinsel icerikli konusan bi insan cibildak kadinlari klasörlere dizen bir insan benim gozumde sapiktir. Ha senden önce ha senden sonra farketmez.
Diger konuda sen dokundurmuyordun opuyorum arzuluyorum ama nic olmaz kukuma dokunma diyordun ne ara roller degisti?Anliyorum ama bana dokunmiyor
Ben opuyorum o diyor hadi gir iceri eve birakirken beni
İs ark dediki uckuruna duskundur
Senden sonra duruldu
Durulamaz mi?
Anliyorum ama bana dokunmiyor
Ben opuyorum o diyor hadi gir iceri eve birakirken beni
İs ark dediki uckuruna duskundur
Senden sonra duruldu
Durulamaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?